Přejít na výpis diskuzí
CryZone oživí světa STALKERa s pomocí CryEngine 3
17.5.2012 | Aleš Smutný
47 příspěvků
-
Zdar, neví někdo název knih, či knižní série?
Díky -
-
Arkadij a Boris Strugačtí :Piknik u cesty
-
Piknik u cesty ;)
-
-
Tohle bude mazec. S.t.a.l.k.e.r. je úžasná série, kterou sleduji už od prvního dílu. Když byl oznámen konec vývoje 2, tak jsem byl dost zklamanej, ale teď se nemůžu dočkat tohoto díla *3*
-
Google maps :D
-
lepsi bude starcry do crysis
-
CryEngine 3? Tak to bude oproti predeslym dilum krok zpatky. Ale tak kdyz jde o nezavislou hru, da se to prominout.
-
-
Ty jsi prostě debil, viď?
-
-
Ne, jen jsem ocenil na Stalkerovi grafiku. Pokud si ty myslis, ze je CryEngine 3 lepsi engine fajn. Ja si to nemyslim.
-
-
a nepleteš si to s metrem?
-
-
Nepletu.
-
-
Aha, takze si to videl z rychlika ale radsej si to potom ani nehral. Taki su najlepsi :) Stalker chce svoj cas, mne sa po prvom zahrani nejak extra nepacil, ale nakoniec je to snad moja najoblibenejsia hra ktoru som dohral nespocetne krat. Atmosfera z toho priam sala, ked som prvy krat videl nadherny zapad slnka, tak som sa vystveral na strechu aby som si ho mohol nerusene vychutnat. A potom samozrejme mody, hires udelatka, prekopane svietenie robia divy.
-
tak si o tom najprv nieco nastuduj *7* x-ray bol vytvoreny 2007 a cryengine3 2009. mimo to C3 stale vyvijaju a posuvaju dopredu a posledny update je 2012, x-ray sa urcite nevyvija. krom toho je dnes C3 najlepsi asi najlepsi engine.
PS: nechcem nikomu kydat na Stalkera, pretoze mal zaujimavy napad a namet, ale proste ked som to videl u kamarata v pohybe, nevedel som ci mam plakat alebo sa smiat. preto som to ani neskusal hrat *13* -
Horsi by bylo, kdybych si myslel, ze je CryEngine 3 lepsi engine nez X-Ray. Pak bych byl nejspis zraly na blazinec. *3*
-
tak to je potom ten horší prípad...
-
-
Myslím že ten je celý popletený.
-
-
-
-
X-Ray měl určitě své přednosti.. ale funkčností a optimalizací byl uplně mimo..
-
-
Kedže to má byť INDIE hra, akým spôsobom bude vlasne distribuovaná? Klasická krabicovka to zrejme iste nebude.. žeby free download? asi ťažko.. :P Tuší niekto?
-
cryengine je skvela platforma a pre stalkera maximalne vhodna, dufam že sa s tym vyhraju pretože tento obrazok čo je tu je slaby