Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Více informací o hře najdete tady http://www.free-to-play.cz/hry/war-thunder/
  • My máme aspoň kliku, že je tam furt zadara kulatá česká vlajka z letadel, pokud nejsi citlivka, co by z umístění znaku z RAF na tank šla do mdlob *1*
  • A nemluvil spíš o hře, kde je PZ VII 10,5cm poslední z Tigrů dvojek, resp byl, v poslednim patchi přidali prémiák co mà zas 88
  • Marek je zkušený hráč, to je vidět. Jen bych chtěl podotknout něco k jeho výtce stran snahy Gaijinu vyrejžovat na každé "hloupé" vlaječce na stroj 2,5 eura. Uvědomte si prosím, že ČR je po ekonomické stránce malý píseček a kupní síla obyvatelstva je prostě mnohem menší, než v dalších zemích EU. ČR je zkrátka kolonie. Zde se opravdu Gaijin zaměřuje řekněme třeba na hráče z Německa, kde 2,5 Eura při jejich mzdách, je naprosty pakatel....
  • Marka strašně moc chválím za přednes a vůbec za to že dokázal mluvit a zároveň hrát. Ale u člověka který se zajímá o druhou světovou bych nečekal takové nepřesnosti. Poslední Konigstiger měl kanon ráže 88, ne 105mm. JT měl pancíř na nástavbě 250mm, pancíř podvozku shodný s KT, tedy 150mm. Zkosení především na trupu samozřejmě tuto hodnotu zvýšilo, ale údaj pancíře se vždy uvádí bez zkosení, případně se přidá úhel zkosení. Výraz klepadlo na armádní dveře vzniklo u Pak-36, což by tažený kanón a ne tankový kanón a navíc vznikl až v Rusku při boji proti T-34 (podle WT komunity nejhorší tank války... jasan). Je mi líto této kritiky, ale jsem zastánce toho, že když o něčem moc nevím, mám držet pec. Možná se tam dají objevit další nepřesnosti, ale jelikož su na tohle magor tak sem se nedokázal dívat dál než za tu cca 10. minutu.
  • jj, strilel od boku lip jak harmonika *5*
  • Pete.palis
    Marek...klobouček smekám pane... *5*
  • Coffin.Corner
    Fakt moc pěknej letsplay. I když většina informací pro mě nebyla ničím novým, tak borec se přesto dobře poslouchal a obdivuju jeho umění mluvit a přitom hrát s přehledem a s takovou zdánlivou lehkostí ničit protivníky *4*
  • ne a ta čísla taky nesouhlasí
  • wenceslaus
    Pancíř má tloušťku podle §ohlu dopadu střely. 45mm pod 60 stupni má 120mm atp.
  • Ano, vypatalanci jako ty a ten vejs, co nechapou jednoduchy principy ...

    Normalni hrac ocekava, ze se hra bude chovat realisticky, a tidiz ze nejakou dobu trva, nez muzes vystrelit, protoze jinak trefis kulovy. Pokud to nefunguje, je to spatna hra.

    A opravdu se musim smat amatere, winratio ve wotku, dokud sem to jeste hral, mam kolem 60% ... Dtto wt ... ale mrvej to jedny i druhy cim dal vic.

    A vzkutku, je uzasna zabava, kdyz tank sejme neco, co by ho nebylo v realu shopny ani ohrozit a to ani zazadu a z bezprostredni blizkosti ... protoze .. jak tu nekdo zminuje, misto kanonu je dira a pod.
  • Porad tam ma kvadr ze vsech stran stejnou tloustku? Tedy pancir ma tvar kvadru o rozmerech 2000 x 1000 mm x 100 mm (tloustka) a tech 100mm ukazuje ze vsech stran? I kdyz z boku by to melo mit 2000 mm?
    Tedy napr. delo je roura o delce 5m tloustce 30mm a prostrelite ji skrz zepredu po dlouzce 5m?
    T44 ma porad predni pancir 100mm na vezi i pres delo a ostatni tanky tam maji diru = jdou prostrelit skrz delo dovnitr?
  • už jsem našel https://www.youtube.com/watch?v=pxRnOIESQFo
  • drasta
    To delo je skvely i bez APDS munice ale s ni je to pak opravdovej masakr! :D
  • Jako sorry, ale když jedu s britskym těžkym tankem, dam ruskýmu tanku přímej zásah do věže průraznou municí, řekne mi to, že tank nebyl poškozen a on mi to oplatí instakillem zásahem do stejnýho místa, tak je asi něco špatně. Nemluvě o naprosto nestravitelnym progress systému, kdy aby ses dostal do nejlepšího tieru, musel bys to nerdit celej rok 24 hodin denně. A to nemluvim o neakceptovatelný komunikaci Gaijinu s komunitou na fóru, kdy vyjádření nesouhlasu s jejich politikou se rovná banu.
  • má někdo odkaz na původní video, které zmiňujou borci na začátku videa o tom jak to s Honzou Olejníkem pojebali? :-) Dík
  • S některými výroky se neztotožňuji. Zrovna Comet, pokud má člověk vyzkoumanou APDS munici se stává výborným tankem. Jasně Firefly se hodí spíše na snipování, prostě člověk musí tak trochu hrát i to, co mu tank dovolí.
  • Za mě parádní hra. Pěkná grafika i fyzika, slušná optimalizace, stabilní matche. I ve free módu si užijete spoustu zábavy a můžete být úspěšní aniž byste do toho vrazili jedinou korunu. A vlastně pak máte větší radost, když se vám po nějaké době podaří odemknout třeba další stroj. Díky penězům můžete urychlit vývoj, nebo vytunit rychleji posádku, což vám oproti free hráčům dá jistou výhodu, ale rozhodně to není pay to win, free to su.ck. Já osobně jsem do toho během roku vrazil asi pětikilo a nyní už tu potřebu nemám. Ale je pravda, že pro někoho to může být droga a ten model je prostě nastavený tak, že vás to pak láká utrácet dál a dál. Musíte mít ale záklopku a uvědomit si, že je to prostě jen hra.
  • Je docela legracni kdyz tohle napises nekomu do verejne diskuze :D
  • Grand
    RB,SB tankove bitvy jsou jen o tom, kdo ma v tymu vice hracu schvalne hrajicich na ultra nizke detaily aby te videli pres celou mapu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit