Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MrSanta
    Ať si dělají hru s důrazem na videosekvence. Ale proč do nich musí cpát ty QTE? To až to bude člověk hrát, tak bude muset na každej filmík čumět znova a znova aby mohl jednou za čas zmáčknout čudlík. Když už vývojáři ty filmečky do her cpou, tak ať je aspoň oddělí od samotného hraní a daj tam možnost je přeskočit. To je jak ve Far Cry 3. Tu pitomou scénu s 'definition of insanity' jsem viděl tolikrát že mi už leze na nervy. Ještě můžou checkpoint umístit před filmeček a bude vymalováno.
    Filmečky s QTE, přitroublé minihry na otevření dveří, postup hráče určený předem (tady musíš stealth, tady musíš střílet ze sniperky...) - pokrok jak noha.
    Jsem zvědavej jestli v hotové hře budou kulky aspoň na chvilku nechávat stopu na texturách. Tady to z brokovnice napumpuje do prosklenejch dřevěnejch dveří a na nich to nenechá ani stopu.
    Záporák hrdině stojí uprostřed chodby, nekreje se a kropí skříň za kterou je hrdina. Kdepak aby popoběhnul ke skříni a hrdinu odbouchnul z bezprostřední blízkosti.
    Gunplay podle videa absolutně jalovej. Krom grafiky na mě působí lepším dojmem video z prvních Gears of War.
    Doufám, že plná verze příjemně překvapí. V tomhle stavu to působí dost slabě.
  • Ja respektuji ze kazdy ma sve subjektivni hodnoceni. Grafika urcite potesi, ale ten system "vopicko chces zradlo?", tj. mackej trojuhelnicek, ctverecek, krizek... mi pripada jako znasilnovani hrace aby musel sledovat filmove cutsceny za kazdou cenu, pri kazdem opakovani. Chapu ze nekdo to ma takto rad, nekomu spise vyhovuje interaktivni film do ktereho se obcas aktivne zapoji. Ja to rad nemam a taky takove hry nehraju.
    Vadi mi ale obecne to, ze graficke vychytavky se stavaji hlavni featurou pokroku mainstream her, zatim co pod tim pozlatkem porad vezi tvrde naskriptovany tunel. Vlastne je to jenom o tom, komu se ten tunel dari zamaskovat lip. Ti co vyvoj ridi to vzali asi jako bibli a nehodlaji s tim nic delat. Osvedceny postup asi. Dokazuje to snad, ze naprosta vetsina hracu jsou jako mysi, ktere potrebuji labyrint aby se dostaly k zradlu? Mozna jo. *7*
  • Mám 33 rokov a GOG zbierku tak veľkú, že to asi nikdy nestihnem všetko dohrať. Tak prečo by som mal kritizovať dnešný herný trend o ľahkých a pekných hrách ? Je to nezmyselné a zbytočné.
    Keď opomeniem spomínaný GOG, tak je tu Kickstarter (aj ten bude čoskoro asimilovaný a nič poriadne z neho neostane), vďaka ktorému vie zatiaľ vzniknúť niečo, na čo človek nikdy nezabudne. Stačí správne vyberať. Držím palce pri tom vašom.
  • Jeste ze se najde par her kterem jde o hratelnost, Alien, Legend of Grimrock 2 i ten Far Cry je skvela hra.
    Jinak jak o hre mluvi v fight clubu, grafika, prostredi, pribeh, fajn vsechno tam asi bude, ale ja se ptam kde je vec nejdulezitejsi a to hratelnost, hmm ta tam asi neni, klasicka ukazka vetsiny dnesni AAA produkce.
    • Další co hratelnost hodnotí z preview videa....
      • Co to meles? Hodnotim podle rozboru ve fight clubu, kde se furt dokola mluvilo jen o grafice pribehu, prostredi, slovo hratelnost tam nezaznelo, proc asi...
        • Protože to ještě nikdo pořádně nehrál. Proto asi. Nebo myslíš, že budou hodnotit HRATELNOST hry podle jedné gameplay sekce co mohli zkusit???
          • Hru hral hodinu jak rika, hodnotit se hra uplne neda, ale jak bude vypadat a hrat se podle hodky gameplay pozna.
            • Kdybych měl hodnit hru podle hodiny tak si některé hry opravdu nezahraju. Například DA:I kde mám cca 5 hodin a hra se ještě ni nerozjela.
              • Reakce na příspěvek:

Jo ale herni mechanismy poznas i za hodku, a porovnavat RPG s QTE tunelovou strileckou to je fakt majstrstyk :-)
  • Tak se mi zdá, že se nám zas ti ze západního zábavního průmyslu snaží věšet fyzikální bulíky na nos. http://i.imgur.com/7LBtCr5.png
    • smejki
      Legolas approves
    • Presne tak. Opat zme svedkami fašistickej vojenskej propagandy USáků a NATO.
      • Mluvím o blbostech, který jsou většinou v Hollywoodskejch filmech - třeba na kanálu Escapist jim věnovali celej pořad, viz https://www.youtube.com/watch?v=iJWjX4QDXoQ
        A Hollywood je od nás na západ - nebo hodně hodně na východ *2*
  • Haters gonna hate! Ta hra vypadá po grafické stránce úžasně. Atmosféra a smysl pro detail z ní doslova kape. Přestřelky vypadají zajímavě a zbraně mají ten správný "feel". Jediné čeho se bojím jsou QTE, a tunelovost. Doufám, že jich tam nebude moc a že ten tunel je jen v minimu sekcí hry. No a pak klasický Auto heal který taky nemusím.

Jinak opravdu nevím proč tak nadáváte na tuhle hru. Jád bych přiopoměl, že QTE je všude a filmovost ve hře neznamená špatnou hratelnost. Co takhle Uncharted/ Last of Us. Všechno filmové hry co jsou považovány za špičku. Co by jste chtěli? Sandbox? Zatraceně vždyť i mise v Mass Effectu 2-3 byli tunely jak poleno. Zkuste se někdy zamyslet, než napíšete ty svoje hnusné komentáře.
    • del0
      U a LoU jsou považovány za špičku mezi hrama? Kým prosím? Mainstream médiama a casual konzolistama? KK. Ty hry jsou typickým příkladem vítězství obalu nad obsahem a bohužel kvůli úspěchu takových pseudoher se pak snadno může stát, že hry jako Order budou do budoucna považovány za vrchol herní tvorby. Smutné.
    • Veskoslav
      Ano mise v ME3 měly koridorový charakter, ale nemačkal jsem co dvě minuty soustavu tlačítek, aby něco otevřel, zavřel, zabil a neustále mi to neprokládalo krátkými "filmovými" animacemi.
      • Tak tady byli všehovšudy dvě QTE. A i ty byli do určité míry v ME formou Paragon/Renegade možností.ME 3 pak hlavně trpěl na koridory a přestřelkovou nudu spojenou s filmovými sekvencemi.
    • Narozdíl od gumových splašků níže musím podotknout, že se to jeví minimálně zajímavě a zábavně. Ale je fakt, že i přesto ty přestřelky zatím takový nemastný. Spíš věřím, že větší srandu obstarají až ty slibovaný potvory, co se tam maj nachomejtnout.
  • Hra? Kde?
    • Musíš koukat na monitor. Složité, já vím ale zkus to.
      • Ja se nekoukám ja nejsem z Prahy.
  • Zatim se skvěle bavim, výborna diskuze. *15*
  • btw jak to Poláček popisoval ve fightclubu, tak to je odpad nejvetsi... nabehnes do mistnosti plný krytů, skaces od jednoho k druhýmu a drtis enemy, který te ani nejsou schopný zabít (abys nahodou nebl frustrovanej), pak se mozna nekdy proplizis trema mistnostma, a nebo mas pribbehovou vsuvku v jinejch trech mstnostech, kde si muzes cist nejaky kktiny, pak filmeček a repeat, mistnost s krytama, mistnost na stealth, tri mistnosti na "přiběh", animace... fakt husty.
    • Prosímtě, zase hodnotíš z preview hratelnost celé hry? Jinak právě jsi popsal většinu her. Od Gears Of War, Uncharted po kdejako FPS.
  • tyhle hry sou pro exoty, co uz ani hrát vlastně nedokážou, je pro ně zatěžko se nějakou hru naučit, prostě chtěj tupě přijít z jobu a prdnout tam něco pro retardy na 30 minut, hlavně u toho nemyslet a at to neni narocný. Stejně takovýhle lidi ani nejsou schopný hrát, v jakýkoli competition game by dostali děsně na frdel, chtěj to co nejvíc tupý, že jim už ani easy nestačí... To je konzolová mentalita prostě, sednout do gauče a instatní zábava, hlavně nic neřešit. OMG! Tohle je přesně to obohacení konzolema, fakt krása... zlatej Doom atd, todle je fakt úpadek, a to sem si pred 10ti lety rikal, že to už horší bejt nemuze... velkej omyl.
    • del0
      Hele, at si ty instant gratification tunel cutscene simulatory klidně hrajou, ale at tomu nerikaji kvalitni hry, nebo dokonce revoluce. *15* Na takový bláboly mají právo akorát mainstream média, lidi typu Angry Joe, nebo marketingová oddělení. *15*
    • A je to ještě horší než píšeš, nejvíc mne vždycky rozesmějí ty stesky CoD bojovníků, kteří se nějak náhodou přcmrndaj třeba k Red Orchestře 2:) Von tam není autoheal, člověk chcípne i po zásahu jedné kulky...to se nedá hrát. Na jednom takovém sem udělal takový soukromý test pomocí Portalu a Supcomu, dotyčný jedinec nebyl schopen projít polovinu místností v Portal 1 a nebyl schopen uhrát ani první misi v Supcom. Schopnost myslet 0
      • degenerace "hracu" se diky konzolim jen a jen zrychluje,vzdyt ty dnesni hraci by ve hrach z roku 2000 neprosli ani treningem,protoze jim nerekli,ze se mezernikem skace a mys maji pouzit pro rozhlizeni...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit