Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MrSanta
    Ať si dělají hru s důrazem na videosekvence. Ale proč do nich musí cpát ty QTE? To až to bude člověk hrát, tak bude muset na každej filmík čumět znova a znova aby mohl jednou za čas zmáčknout čudlík. Když už vývojáři ty filmečky do her cpou, tak ať je aspoň oddělí od samotného hraní a daj tam možnost je přeskočit. To je jak ve Far Cry 3. Tu pitomou scénu s 'definition of insanity' jsem viděl tolikrát že mi už leze na nervy. Ještě můžou checkpoint umístit před filmeček a bude vymalováno.
    Filmečky s QTE, přitroublé minihry na otevření dveří, postup hráče určený předem (tady musíš stealth, tady musíš střílet ze sniperky...) - pokrok jak noha.
    Jsem zvědavej jestli v hotové hře budou kulky aspoň na chvilku nechávat stopu na texturách. Tady to z brokovnice napumpuje do prosklenejch dřevěnejch dveří a na nich to nenechá ani stopu.
    Záporák hrdině stojí uprostřed chodby, nekreje se a kropí skříň za kterou je hrdina. Kdepak aby popoběhnul ke skříni a hrdinu odbouchnul z bezprostřední blízkosti.
    Gunplay podle videa absolutně jalovej. Krom grafiky na mě působí lepším dojmem video z prvních Gears of War.
    Doufám, že plná verze příjemně překvapí. V tomhle stavu to působí dost slabě.
  • Na slovo, filmova, ve spojeni s hrama uz su alergicke! Ja chci zpatky starou dobrou hratelnost, chcu hru hrat a ne se divat a mackat jak retatrd furt dokola QTE. HNUS!!!
    • ucho
      Tak to píšeš do diskuze ke špatné hře...
  • Ja respektuji ze kazdy ma sve subjektivni hodnoceni. Grafika urcite potesi, ale ten system "vopicko chces zradlo?", tj. mackej trojuhelnicek, ctverecek, krizek... mi pripada jako znasilnovani hrace aby musel sledovat filmove cutsceny za kazdou cenu, pri kazdem opakovani. Chapu ze nekdo to ma takto rad, nekomu spise vyhovuje interaktivni film do ktereho se obcas aktivne zapoji. Ja to rad nemam a taky takove hry nehraju.
    Vadi mi ale obecne to, ze graficke vychytavky se stavaji hlavni featurou pokroku mainstream her, zatim co pod tim pozlatkem porad vezi tvrde naskriptovany tunel. Vlastne je to jenom o tom, komu se ten tunel dari zamaskovat lip. Ti co vyvoj ridi to vzali asi jako bibli a nehodlaji s tim nic delat. Osvedceny postup asi. Dokazuje to snad, ze naprosta vetsina hracu jsou jako mysi, ktere potrebuji labyrint aby se dostaly k zradlu? Mozna jo. *7*
  • Ta hustota cutscén je otřesná. Dívá se na to hezky, ale vždycky to násilím vytrhne z hraní, pak vás to hodí zpátky... mnohem víc by tomu prospělo, kdyby z většiny těch scének udělali rozhovory 'za pochodu', aspň by měl člověk pocit, že je součástí nějakého světa, a ne že se dívá na film. Na to mám telku. *7*
    Podobně mě štve to střílení - nahnat do místnosti, poslat tuny nepřátel blbých jak pádla, ideálně ještě zablokovat východy. Když už hraju, tak si chci hrát, a ne aby mě furt někdo vodil za ručičku.

    Ale jo, jinak to vypadá pěkně, tak snad to nepodělají.
  • co to kur... je filmová hra ? ja chci hry hrát a ne na hry čumět od toho mám filmy. tyhle sra... nechápu a jště tomu daj pruhy lock na fps a ja nevím co všechno vždyt je to směšny
    • Kedaro
      Pořád má tohle více hratelnosti než "hry" od Telltale. Dle mého to hry už nejsou, ale spíše interaktivní filmy. Hráče jako já to dokáže akorát tak nas.at. Chce si zahrát a pak čumí hodiny na rozhovory, které občas vybere. Navíc Telltale dělá mizernou grafiku a celkové pohyby postav, že to vše kazí. Vše na kolejích a co nejvíce omezené. Na The Order se dá aspoň dívat.
  • Začínám na tohle mít alergii stejně jako na slovní spojení Watch dogs.
    • A CoD a BF a Destiny a Assassins Creed a Indie a Halo a bla bla bla bla bla bla
  • Filmová hra *15*
    Tedy 24 FPS/pruhy/málo aktivního hraní/
  • Doufám, že ty geniální černé pruhy a cutsceny každých 5 minut+QTE přebere co nejvíce budoucích her, protože jen takto se zajistí ten pravý nejfilmovější filmový zážitek.
    Ty černé pruhy, to je tak geniální nápad, že si teď nalepuju černé pruhy z papíru na monitor a televizi i u her, které filmové pruhy v základu nemají a je to mnohem lepší.zážitek.
    Připadám sí jako v kině. *14*
    • Keyz
      Nalep si to částečně na oči a uvidíš svět "Filmově"! To bude teprve kvalita.
  • Tak se mi zdá, že se nám zas ti ze západního zábavního průmyslu snaží věšet fyzikální bulíky na nos. http://i.imgur.com/7LBtCr5.png
    • smejki
      Legolas approves
    • Presne tak. Opat zme svedkami fašistickej vojenskej propagandy USáků a NATO.
      • Mluvím o blbostech, který jsou většinou v Hollywoodskejch filmech - třeba na kanálu Escapist jim věnovali celej pořad, viz https://www.youtube.com/watch?v=iJWjX4QDXoQ
        A Hollywood je od nás na západ - nebo hodně hodně na východ *2*
  • Jeste ze se najde par her kterem jde o hratelnost, Alien, Legend of Grimrock 2 i ten Far Cry je skvela hra.
    Jinak jak o hre mluvi v fight clubu, grafika, prostredi, pribeh, fajn vsechno tam asi bude, ale ja se ptam kde je vec nejdulezitejsi a to hratelnost, hmm ta tam asi neni, klasicka ukazka vetsiny dnesni AAA produkce.
    • Další co hratelnost hodnotí z preview videa....
      • Co to meles? Hodnotim podle rozboru ve fight clubu, kde se furt dokola mluvilo jen o grafice pribehu, prostredi, slovo hratelnost tam nezaznelo, proc asi...
        • Protože to ještě nikdo pořádně nehrál. Proto asi. Nebo myslíš, že budou hodnotit HRATELNOST hry podle jedné gameplay sekce co mohli zkusit???
          • Hru hral hodinu jak rika, hodnotit se hra uplne neda, ale jak bude vypadat a hrat se podle hodky gameplay pozna.
            • Kdybych měl hodnit hru podle hodiny tak si některé hry opravdu nezahraju. Například DA:I kde mám cca 5 hodin a hra se ještě ni nerozjela.
              • Reakce na příspěvek:

                Jo ale herni mechanismy poznas i za hodku, a porovnavat RPG s QTE tunelovou strileckou to je fakt majstrstyk :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit