Přejít na výpis diskuzí
Čtvrthodinové video prezentuje The Order: 1886 jako zajímavou filmovou hru
15.12.2014 | Aleš Smutný
67 příspěvků
-
Mám 33 rokov a GOG zbierku tak veľkú, že to asi nikdy nestihnem všetko dohrať. Tak prečo by som mal kritizovať dnešný herný trend o ľahkých a pekných hrách ? Je to nezmyselné a zbytočné.
Keď opomeniem spomínaný GOG, tak je tu Kickstarter (aj ten bude čoskoro asimilovaný a nič poriadne z neho neostane), vďaka ktorému vie zatiaľ vzniknúť niečo, na čo človek nikdy nezabudne. Stačí správne vyberať. Držím palce pri tom vašom. -
Ačkoliv se mi tam pár věcí nelíbilo (Ty černé pruhy, wtf? Sniperka pro střelbu na cca 20m? Opět QTE u každé s odpuštěním p1čoviny...), ale grafika je vážně pěkná a taky se tam občas "hraje", což je oproti předchozím ukázkám celkem pokrok.
-
-
Také si vem, že to vykresluje grafiku pro zmenšené rozlišení díky daným pruhů. Tak ještě aby nebyla pěkná...
Více mě dostala Afa KC. Kde máš nějaký výhled a více věci na scéně. Šlo to skvěle na to, že to byl první veřejný build.
-
-
Nazdar, mám takový ,,hloupý,, dotaz. Když hraju a z ničeho nic se sekne PC, závada bude asi přehřívání, že? Pokud ano, máte někdo zkušenosti s dobrými ventilátory? Díky.
-
-
Tak vypadá to parádně doufám že se to tak i bude hrát. Nevíte jestli bude česká lokalizace?
-
-
No, ofiko se nic neví, ale osobně si myslím, že překlad bude, protože přecijen je tohle dost propagovaný titul přímo od studia patřící Sony...přinejhorším budeš muset počkat, až prolomí PS4 a bude se moci hrabat v souborech hry...
-
-
Já myslel češtinu na PS4 protože si myslím že to na jinou platformu nebude.
-
-
Jo, vždyť říkám. Buď bude udělaná ofiko při vydání anebo se bude muset počkat, až bude prolomena ochrana PS4 a bude se moci hrabat v souborech - půjde tedy nahradit anglické herní texty za ty české...
-
-
coz nepujde nikdy...a kdyz nahodou jo,urcite to nikdo nebude extra prekladat
-
-
-
-
-
keby hra nemala cutsceny zase by ste nadavali ze to je bezducha strielacka bez pribehu ...mohli by ste sa uz aj na nejaku hru tesit a nie stale vsetko ofrflat...
-
-
Víš staré známé "všeho s mírou" tady platí trojnásob. *3*
-
Napisu jenom 2 slova, Half Life 2.
-
-
asi sa vam to nebude pacit co poviem ale half life 2 nema pribeh...teda urcite nema uceleny pribeh...ja na HL2 nedam dopustit a na tej hre je fajn ze robi tajnosti okolo pribehu ale nie kazda hra si moze dovolit takmyto sposobom podat pribeh...a v takomto type hry by to ucrite nefungovalo
-
-
V celym Half Life neni jedina cutscena, a dvojka se snazi sekvence podavat normalne ve hre, tudy podle me vede cesta.
-
-
ano rovnako ako v bioshocku a wolfensteinovia... pri hrach z pohladu prvej osoby to funguje..ale toto je iny typ hry tu by to posobilo divne
-
-
-
No tak větší p*čovinu pro neandrtálce si snad ani vybrat nemohl. Můj ty světe, prej "Half life 2", to je blbec tohleto.
-
-
Ježiš ty jsi čuráčínek.
-
Ty sis zase zapoměl vzit svou denní dávku prášků viď?
-
-
Nauč se správně česky, negramotná lopato, a pak se jeb mezi lidi.
-
-
Uuuu, nějaký podrážděný dneska. To budě těmi přášky určitě. tak šup šup, ať je zase veselo. *3*
-
-
-
-
-
ono snad k vypraveni pribehu potrebujes videosekvence? ...jak muzou ty knizky vubec existovat...
-