Přejít na výpis diskuzí
Čtvrthodinové video z Dragon Age: Inquisition ukazuje jízdu na koni, inventář i boj s drakem
10.7.2014 | Aleš Smutný
75 příspěvků
-
Přijde mi to takové nemastné neslané. Doufám, že ten "action combat" je ukazován jen kvůli tomu ať to hezky vypadá, protože bez taktického boje to prostě není Dragon Age.
-
lol, oni ani neumí udelat poradny third person pohled, vzdyt ta postava blokuje výhled na to co mate pred sebou. navic to vypada že hra ztraci svojí identitu, protože jinak dizajnujete svet pro izo hru a jinak pro hru z prvního, resp. tretiho pohledu
-
První asi 2 minuty mě nadchly, ale pak se dostavila nuda. Zatím hru neodsuzuju, ale také nemám důvod si myslet, že to bude lepší jak dvojka, ptže to na mě působí stejně jen s lepší grafikou.
Dvojku jsem letos poprvé dohrál a když pominu ty souboje, kterých sem se rychle přejedl a absence taktického modů, tak nejvíce mi vadili nudní až otravní společníci a další postavy + příběh, který mě nutil dělat rozhodnutí, která jsem dělat nechtěl. (viz třeba výběr na konci)
Hlavní hrdina mi byl už od začátku nesympatický (možná tím, že konečně mluvil) a o dalších postavách ani nemluvím. Když to srovnám s Mass Effect, tak to byla sra*ka. Ale to všichni ví.
Ještě jsem zvědavý na ten slavný taktický mod, který byl ukázan minimálně, ale jinak je to pro mě jasný adept na vyzkoušení v "zátoce" a pak teprve zvážení koupě. -
Zjednodušené kam se člověk podívá.
Na jednoduché odreagování to bude dobré. Draci hloupí, postavy čarokrásné, eflové teplí, výstřihy plné, zadky velké... co víc si od kvalitního RPG přát.
- Taktika opravu bude potřeba, když v daném videu nebyla... Jde to lehce dokončit akčně, jak je vidět. -
Zase samonaváděcí rakety, pardon, firebally. *15*
-
-
Co kdyby hráč náhodou minul? To se nesmí stát. Pak by se šel, soudit, že nedostal zábavou, kterou měl dostat a musel vyvinout nějakou stahu aby vůbec mohl hrát! *15*
-
-
Tak to nesledujte a ani nehrajte dmti mě se to líbí .Bioware určitě krachne kvuli pár haterům co řeší všechno a ani samí nevědí co od her chtějí
-
a tolko vychvalovane suboje s drakom v minilom platenom PR clanku zhoreli ako cigan kradnuci droty vysokeho napatia pod prudom..
IQ drakov je minusove a niekolkorocny Skyrim je oproti tomu simulator boja s nimi. -
No asi dobrý, ale ten mág vypadá jak ona. Ze začátku jsem si myslel, že je to nějaká čarodějka, ale on to je přiteplený mág s typicky ženskou chůzí *3*
-
-
na začátku říká " play female něco mage", takže je to ženská
-
-
"Female Qunari Mage"
To znamená, že to je žena, Mág a qunari v jedné osobě.
(Nicméně neplést - qunari Inkvizitor bude Vashoth, tedy někdo, kdo se narodil mimo Qun - tohle zase neplést s Tal-Vashoth, těmi, kteří Qun opustili záměrně.) -
-
já jsem dohrál jedničku, pamatuju si Wardeny, babu co se měnila v draka, potvory co vylejzaly ze země, úchylnýho šlechtice co mučil lidi, věž mágů, hot čarodějku a toho postiženýho skřeta co pořád říkal "Enchantment" a jeho trpasličího taťku, rusovlásku co zpívala a střílela z luku a Alistaira, ale co je Qunari fakt netušim
-
-
Qunari v jedničce byl.
V partě v Origins můžeš mít Stena (jak zmínili jiní, není to jeho jméno, ale hodnost - stejně tak Arishok a Tallis) - a ten je následovníkem filozofie Qun. -
V jedničce byl též qunari, teď si nemůžu vzpomenout, jak se jmenoval. Byl to takový ten velký agrofobní černoch s dredy.
Jo, myslím, že se jmenoval T'alc, nebo tak nějak. -
-
Jmenoval se Sten což vlastně neni jeho jméno ale hodnost ... v Qunu nemaj jména a nazývaj se jen hodnostma
-
Stan sa volal :)
-
-
-
-
-
-
DA:I nevyjde na PS3?
-
-
vyjde *3*
-
Vyjde...
-
-
Mě osobně třeba akčnější RPG vyhovuje. Nepotřebuju to mít "hardcore" a "taktický". Na rovinu DA:Origins taky nebylo bůhví jak taktický. DA2 to už byl zase extrém arkádovitosti.
Třetí díl vypadá na mix něco mezi tím a to mi naprosto vyhovuje. To, že tam není úplně otevřený svět není mínus, ale zkrátka designový prvek. Takhle ta hra je vykonstruovaná. Oproti předchozím DA je to obrovský posun.
Grafika je famózní, co více dodat. Když tuhle hru oznámili, tak jsem byl dost skeptický, ale postupně to opadá a jsem spíše hrozně natěšený. Teď už jen doufat, aby nepos*ali příběh, jelikož to je to hlavní o co mi jde.