Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to uz se vi ze nejde plavat ve hre ?? ani vylizt nekde ?
  • Být a scénka s drakem v cel-shade grafice tak bych řekl, že je to nějaký boss z Borderlands 2 Tiny Tina's Assault on Dragon keep.
    • Asi kvůli tomu jak ten boss je tupej... Ale v Borderlands dávali alespoň IK
  • Magister_Peditum
    Grafika je určitě daleko lepší než u předchozích dílů, stejně se ale nemůžu zbavit dojmu, že je až příliš barevná. Taková skoro kreslená. Chápu, že to může být záměr, ale z prvního a koneckonců i z druhého dílu jsem měl pocit, že se nám autoři pokoušejí prodat drsné fantasy plné krve.
    • Asharak
      Mě se zase pořád zdá, že ten drak nemá žádné odrazy světel a pod. Všechno tak světlé bez hloubky, suché barvy a pod. -_-
  • ten souboj s tim drakem vvypadal dost dobre, no sem zvedav jak bude vypadat pc verze, jestli pro ni upravi ui, ale asi tezko
    • V Origins i DA2 měly konzole přesně takovéhle UI.

Na PC verzi měly spodní lištu.

Není důvod si myslet, že stejně to nebude vypadat i tentokrát.
  • "I can't fly, you daft tit!"
    "Think of the mayhem, Sera. MAYHEM!"

Instantní oblíbená skupinka...
  • Mať to nálepku Witcher, všetci z toho striekajú :)
  • Keyz
    Zjednodušené kam se člověk podívá.

Na jednoduché odreagování to bude dobré. Draci hloupí, postavy čarokrásné, eflové teplí, výstřihy plné, zadky velké... co víc si od kvalitního RPG přát.

- Taktika opravu bude potřeba, když v daném videu nebyla... Jde to lehce dokončit akčně, jak je vidět.
  • Zatím se mi to docela líbi a těším se na to. Nečekám nic jako Skyrim ani Zaklínače. Takové hry tu máme a můžeme si je zahrát.

Po Skyrimu (těžce omódovaném) tu jsou hned dvě RPG, na která se opravdu těším a věřím, že se v rámci možností podaří - na prvním místě Zaklínač 3, poté právě Dragon Age: Inquisition (+ Kingdom Come Deliverence, ale to má ještě čas).
  • DA:I nevyjde na PS3?
    • vyjde *3*
    • Vyjde...
  • První asi 2 minuty mě nadchly, ale pak se dostavila nuda. Zatím hru neodsuzuju, ale také nemám důvod si myslet, že to bude lepší jak dvojka, ptže to na mě působí stejně jen s lepší grafikou.
    Dvojku jsem letos poprvé dohrál a když pominu ty souboje, kterých sem se rychle přejedl a absence taktického modů, tak nejvíce mi vadili nudní až otravní společníci a další postavy + příběh, který mě nutil dělat rozhodnutí, která jsem dělat nechtěl. (viz třeba výběr na konci)
    Hlavní hrdina mi byl už od začátku nesympatický (možná tím, že konečně mluvil) a o dalších postavách ani nemluvím. Když to srovnám s Mass Effect, tak to byla sra*ka. Ale to všichni ví.
    Ještě jsem zvědavý na ten slavný taktický mod, který byl ukázan minimálně, ale jinak je to pro mě jasný adept na vyzkoušení v "zátoce" a pak teprve zvážení koupě.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit