Přejít na výpis diskuzí
Čtvrthodinové video z Dragon Age: Inquisition ukazuje jízdu na koni, inventář i boj s drakem
10.7.2014 | Aleš Smutný
75 příspěvků
-
Další video mi ukazuje, že třetí díl by skutečně mohl být bližší jedničce než dvojce ... https://www.youtube.com/watch?v=fCGJACVoMPI
-
-
Nemohli právě zabít většinu postav na které se těším, že ne?...
Že ne? -
-
já myslím, že ne
-
-
-
lol, oni ani neumí udelat poradny third person pohled, vzdyt ta postava blokuje výhled na to co mate pred sebou. navic to vypada že hra ztraci svojí identitu, protože jinak dizajnujete svet pro izo hru a jinak pro hru z prvního, resp. tretiho pohledu
-
No asi dobrý, ale ten mág vypadá jak ona. Ze začátku jsem si myslel, že je to nějaká čarodějka, ale on to je přiteplený mág s typicky ženskou chůzí *3*
-
-
na začátku říká " play female něco mage", takže je to ženská
-
-
"Female Qunari Mage"
To znamená, že to je žena, Mág a qunari v jedné osobě.
(Nicméně neplést - qunari Inkvizitor bude Vashoth, tedy někdo, kdo se narodil mimo Qun - tohle zase neplést s Tal-Vashoth, těmi, kteří Qun opustili záměrně.) -
-
já jsem dohrál jedničku, pamatuju si Wardeny, babu co se měnila v draka, potvory co vylejzaly ze země, úchylnýho šlechtice co mučil lidi, věž mágů, hot čarodějku a toho postiženýho skřeta co pořád říkal "Enchantment" a jeho trpasličího taťku, rusovlásku co zpívala a střílela z luku a Alistaira, ale co je Qunari fakt netušim
-
-
Qunari v jedničce byl.
V partě v Origins můžeš mít Stena (jak zmínili jiní, není to jeho jméno, ale hodnost - stejně tak Arishok a Tallis) - a ten je následovníkem filozofie Qun. -
V jedničce byl též qunari, teď si nemůžu vzpomenout, jak se jmenoval. Byl to takový ten velký agrofobní černoch s dredy.
Jo, myslím, že se jmenoval T'alc, nebo tak nějak. -
-
Jmenoval se Sten což vlastně neni jeho jméno ale hodnost ... v Qunu nemaj jména a nazývaj se jen hodnostma
-
Stan sa volal :)
-
-
-
-
-
-
a tolko vychvalovane suboje s drakom v minilom platenom PR clanku zhoreli ako cigan kradnuci droty vysokeho napatia pod prudom..
IQ drakov je minusove a niekolkorocny Skyrim je oproti tomu simulator boja s nimi. -
Tak to nesledujte a ani nehrajte dmti mě se to líbí .Bioware určitě krachne kvuli pár haterům co řeší všechno a ani samí nevědí co od her chtějí
-
Mně to připomíná vizuelně první díl Two worlds.