Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jednička, dvojka a New Vegas jsou pro mě nejmilovanější hry. Trojku jsem hrál paradoxně až po New Vegas, takže jsem až asi po 15-20 hodinách jsem si uvědomil, že to není úplně ono, ale pořád je to Fallout a já ho chtěl dokončit. Čtverka mě zase mega bavila a mám v ní hodin... Strašně mě chytl, mimo jiné, mód stavby a měl jsem potřebu z osady udělat nedobytnou pevnost. 

    Kromě toho doporučuji i fanouškovský Fallout 1,5, který samozřejmě není tak obsáhly, ale pořád je to perfektní hra. 

    A Wasteland 3 je pro mě taky srdcovka. Á ten soubojovej systém je samozřejmě mnohonásobně propracovanější než u prvních Falloutů. 

  • Fluke

    Jo to bývaly časy. Vyšly 4 hry za měsíc a z toho 3 byly nezapomenutelné pecky. Občas si z nostalgie pustím F1 i F2. Pamatuji, když na asi Score CD vyšlo demo F1. Dvě lokace z dema jsem hrál dokola snad týden. Asi jako když vyšlo demo na Diablo 1 a já týden dokola rubal dvě první patra. Ale na hry jako Fallout 1 a 2 se prostě nezapomíná. Zvlášť když po jednom rozehrání hned z kraje narazím na UFO s Alien Blasterem. Další díly ztrátou isometrického pohledu ztratili své kouzlo. Asi jako kdyby Blizz udělali Diablo ve 3D FPS. Takže: No, to bývaly doby. Zamáčknout slzu a marně doufat, že se nepodělají TES 6.

    • Jevo83

      Ja mam taky backlog, ze keby uz odteraz vychadzala len jedna nova hra rocne, tak aj tak to asi nikdy nestihnem dohrat😂

    • TheRKD

      Demíčko jedničky jsem taky pařil pořád dokola. Skvělý vzpomínky. To snad bylo ještě na GURPS, než přišli o licenci. 

  • TheRKD

    Jednička a dvojka je <3 (NV taky výborná). Díky moc tehdejšímu Levelu (Radkovi Fridrichovi a spol.), že tu neskutečnou porci úžasnejch textů přeložili, jinak by si to u nás zahrálo daleko míň lidí. 

  • Stephano

    Jednička, hlavně dvojka a New Vegas. Neskutečné hry. Zasazení, humor, netradiční questy i postavy. Skvělá odpověď na všechny fantasy (ty mám rád taky) Trojka koupena jako krabicovka v den vydání. Spolu se čtyřkou si je někdy chci zahrát. Tactics samozřejmě dokoupen ve sbírce. Snad se podaří udělat v novém kabátku původní Van Buren.


    A ty módy. Bez nich jsou původní hry pouze skvěle. :) Hrál jsem všechny. Musím dát prostor Wastelandu. Nejvíc mně láka trojka, ale nevím, zda mám jedničku a dvojku přeskočit. Osobně si přeji víc podobných her. Stále ten poměr fantasy/sci-fi je značně na první straně. :) Nicméně ATOM RPG nebo Underrail nebyly špatné hry, Určitě jsem něco vynechal.  Už se moc těším na Atomic Heart.  Bioshock 1 a 2 mám také stále v plánu. Disco Elysium se Falloutům hodně přiblížilo. Baví mně výborně napsané dialogy. I Tyranny má hodně dobré osobní kouzlo.


    War, war never changes. Sláva všem NPCčkům se kterými jsme putovali pustinou. Snad se někomu někdy podaří udělat Fallout Europe nebo přijatelnou verzi Fallout Online.  Když je prostor pro Skyrim, LOTR, Star Wars, Destiny atd, věřím, že kdyby se udělal tvrdý reset (Fallout 76 nepočítám jako dobrý produkt), mohlo by to vyjít. Zrovna Star Wars ukázalo, že poctivý single je i v multiplayeru. A ta myšlenka se mi líbí. Stejně jako původní myšlenka J. Sawyera, který chtěl, aby AI ovlivňovalo svět stejně jako hlavní hrdina svými rozhodnutí a vlastními questy. Hezké narozeniny Falloute. :)

    • Lukyz

      Wasteland 2 bych nedoporučoval přeskakovat. Atmosféra a hratelnost nejlepší ze série. Faktem je, že některý mechanismy jsou už lehce zastaralý, ale trojka je naopak všechny až přes příliš zjednodušila a proto u mě vede W2. 

  • Psychotic

    Sakra, měl jsem se přihlásit o práci na Games.cz, abych mohl v tomhle článku být jediný, kdo by se rozplýval nad Falloutem 4 🙂

    • 0011

      No zatím jsme 2, mě bavil víc než Vegas GOTY edice se všemi DLC, kde některé byly geniální a u některých jsem měl chuť přestat hrát, můj nejoblíbenější díl je ale stejně první Fallout, trojka mě nebavila vůbec, ale mám jí v knihovně tak to někdy zkusím dohrát

      • Psychotic

        Jedničku jsem nehrál nikdy, takže tu posoudit nemůžu. Dvojku jsem svého času miloval, dneska už ten starý game design ale nedokážu skousnout ani když mi ty největší chyby opraví Restoration mod. Takže zkoušet teď jedničku je pro mě asi pozdě 🙂

  • F1 a F2 jsou pro mě srdcovky. Pamatuju se na recenzi F1 ve Score, dostal tuším 9/10 a byl u ní v rámečku popis toho, co se děje při výbuchu atomovky. To jsem potom taky referoval na základce ve Fyzice....

    Už tehdy mě to zaujalo, ale pak hlavně hra vyšla v Levelu s českým překladem, já měl na základce němčinu a z angličtiny jsem znal tak "save" a "load" a tak.....

    No a F1 byla první hra, u které jsem byl schopen sedět v 15ti od rána do večera a dohrát jí za pár dnů.....

    F3 byl potom pro mě velké zklamání.....F4 taky, to mi přišlo nuda....

    No, k F3 se možná ještě vrátím a dám mu druhou šanci...a NV jsem nehrál, a prý je to blíž k původním Falloutům, tak tomu možná dám taky šanci




  • kkING

    Ja mel rad kazdy Fallout co vysel. Nejmene asi trojku z Whasingtonu. Naopak 4 podle me byla super a mam ji s asi 400 modama nainstalovanou porad. V podstate cele jedno 500GB SSD :-) Jednicka, Dvojka s CZ byl spolecne s Planescape Torment muj nej zazitek z herniho mladi a Tactics jsem take dohraval s nadsenim.

  • Inquisitor

     Dvojka a Vegas jsou dobrý.

    • palcov

      Dvojka, Tactics, Vegas.

      • Inquisitor

        Jo ten taky nebyl špatný.

  • Patizon

    Opravdu nikdo nehrál/nezmiňuje Fallout 1.5 Ressurection? Zkuste to, všichni, pro které je 1 a 2 modla :) 

  • Za tyden bude 3. dil GOTY free na Epicu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit