Přejít na výpis diskuzí
Čtvrtý díl Far Cry 3 „dokumentu“ aneb jak končí hrdinové
22.11.2012 | Petr Poláček
37 příspěvků
-
Tak tomuhle říkám super reklamní kampaň.
-
DEATH !!! *2*
-
nebojte Vass si pro tyhle haterujcí trolly přijde a nedá jim možnost jako Mc Lovinovi *7* *7* *7*
-
Huhůů ta hra vypadá totálně luxusně a reklama? Možná nejlepší co jsem kdy viděl. Už aby to vyšlo todle si prostě musím koupit.
PS: Death -
Tak se na to nedívejte blbečci pro sklaní fandy je tenhle seriál zábavný a nápaditý.
-
Hra mě podle gameplay videí nějak moc neoslovila, ale ten psychopat je tak brutálně geniální, že si to kvůli těm jeho výstupům asi přece jen zahraju :) A na film v tomhle duchu bych neváhal si zajít i do kina....
-
Já chci hrát za Vasse v novém Far Cry :D
-
Nevím, jak kvalitní titul nakonec Far Cry 3 bude, ale marketingové oddělení si zaslouží jedničku. Tomu říkám interaktivní kampaň! Na youtubu se to hemží příspěvky "life/death!". Jde o docela vyvážený mix brutality a humoru, který balancuje na hranici. Člověka občas trochu mrazí (stádo lidí skandující milost/smrt jak v nějaké zvrácené reality show budoucnosti). A docela věřím tomu, že ten mix zábavy/pochybné zábavy/snahy šokovat je záměrem, nikoliv nechtěným produktem. Když ve vás něco dokáže zároveň vyvolat opovržení i radost, jde zaručeně o jedinečný kousek...
-
McLovin is here! *1*
-
neviem co sa natom zas trolerom nepaci je to lepsie spravene nez tie boltove chutovky a hlavny zaporak je tazky pan som sa tak dlho nepobavil a aj hra vyzera viac nez dobre skoda ze vychadza ac3 tak ubi ma smolu kedze som uprednostil konora:D *1*
-
-
tak tak dobre je to udelany
-