Přejít na výpis diskuzí
Čtvrtý díl Far Cry 3 „dokumentu“ aneb jak končí hrdinové
22.11.2012 | Petr Poláček
37 příspěvků
-
Vaasku,kvůli tobě jsou mé peníze na vlásku...
-
Hehe zas pecka - miluju ten Vaasuv morbidni humor. Skvele to prehrava a Hollywood by se tehle postavy/herce meli chytit a udelat poradny exoticky bijak
-
LIFE! Nech teho na živu ,bude ještě sranda na něj čumět jak se snaží někoho zastřelit a netrefí ani jednou xD
-
Nejlepší část 3:53-4:20. Zbožňuju to Vaasovo sympatický přehrávání.
-
Myslím, že pro chudáka McLovina bude příjemnější možnost smrt, takže doufám, že přežije :D
-
tak myslím že tenhle trailer nastavil novou úroveň moralniho dna
-
pecka :D
Zdravim Interneťáci :D :D :D
Na FAR CRY 3 sa neviem dockat :D
Este 7 dni -
P.S.
btw co je na tom že si maluje oči? je normalni ze v prostredi kde jsou sami muzi a nejsou tam ženy že chlapi maji sex mezi sebou a chteji se jeden druhem libit. taky se mi to parkrat stalo na vojne, na intraku a tak a pritom nejsem gay -
-
*1*
-
*1* to víš že né *11* PS já se tedy nikdy nechtěl stejnému pohlaví líbit... *14*
-
-
Díky za spoiler *3* *10*
-
Ten chlap si maluje oči? No nesympatičtější protagonisty aby člověk pohledal... a herecké výkony mně připomínají brakovité "interaktivní filmy" z 90. let.
-
-
Můžu si vybrat death tady pro Martina?
-
-
ano, ja ti to dovolim :D
-
-
náhodou se mi líbí tahle postava... správnej magor .. a magor je schopnej všeho takže proč by si nemohl malovat oči? :D neříkám že to není těžký B, ale myslím že tady jde i o nadsázku .. bavím se ....
Za mě death a vytáhnout znova z pekla jak sliboval :D
-