Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheFeardemon
    Vaasku,kvůli tobě jsou mé peníze na vlásku...
  • Hehe zas pecka - miluju ten Vaasuv morbidni humor. Skvele to prehrava a Hollywood by se tehle postavy/herce meli chytit a udelat poradny exoticky bijak
  • LIFE! Nech teho na živu ,bude ještě sranda na něj čumět jak se snaží někoho zastřelit a netrefí ani jednou xD
  • Nejlepší část 3:53-4:20. Zbožňuju to Vaasovo sympatický přehrávání.
  • Myslím, že pro chudáka McLovina bude příjemnější možnost smrt, takže doufám, že přežije :D
  • tak myslím že tenhle trailer nastavil novou úroveň moralniho dna
  • pecka :D
    Zdravim Interneťáci :D :D :D
    Na FAR CRY 3 sa neviem dockat :D
    Este 7 dni
  • P.S.
    btw co je na tom že si maluje oči? je normalni ze v prostredi kde jsou sami muzi a nejsou tam ženy že chlapi maji sex mezi sebou a chteji se jeden druhem libit. taky se mi to parkrat stalo na vojne, na intraku a tak a pritom nejsem gay
    • *1*
    • *1* to víš že né *11* PS já se tedy nikdy nechtěl stejnému pohlaví líbit... *14*
  • Díky za spoiler *3* *10*
  • Ten chlap si maluje oči? No nesympatičtější protagonisty aby člověk pohledal... a herecké výkony mně připomínají brakovité "interaktivní filmy" z 90. let.
    • Můžu si vybrat death tady pro Martina?
      • Kinet1c
        ano, ja ti to dovolim :D
    • náhodou se mi líbí tahle postava... správnej magor .. a magor je schopnej všeho takže proč by si nemohl malovat oči? :D neříkám že to není těžký B, ale myslím že tady jde i o nadsázku .. bavím se ....

Za mě death a vytáhnout znova z pekla jak sliboval :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit