Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dalsi ceski turisti v tatrach v sandaloch, stavim sa ze ich cestou naspat musela zachraňovať horská služba.
    • Asharak
      Tatry, Alpy... všude se hodí sandály, máme to vyzkoušené *2*
      • Crocsy jsou lepší, líp kloužou na sněhu.... *1*
        • Tilwaen
          • Jack1947
            Jéé to sou oblíbené boty mého fotříka *15*
            • Jack1947
              Zásadně bez ponožek. To je jako mít sandály a ponožky to je exotismus *7*
            • Asharak
              By mě zajímalo jestli platí taky pravidlo pro crocsy o ponožnách.
  • MickeyMutant
    E-sport v přírodě je budoucnost lidstva. Tihle průkopníci tvoří svýma namrzlýma prdelema předvoj pokroku.
  • Největší extrém je, hrát na notebooku, člověk by si myslel že nemůže být hůř, ale světe div se, oni to hrají na ntb. od Aušusu a ještě k tomu lolko, to už je latentní masochismus.
  • Ty mraky jsou boží.
  • Jack1947
    EXtrém nad extrém...
  • Jako chápu horské běhy, cyklistiku i obyčejnou turistiku a podobné aktivity, ale tohle? Proč? Nevidím za tím nic jiného než zviditelnění akce a jízda na módní vlně "extrémních" sportů.
    • Asharak
      Protože "jízda na módní vlně "extrémních" sportů", napřed si přečti co napíšeš, než to odešleš *15* *4*
      • No jo, tak "jízdu". Všimnul jsem si toho hned po odeslání, ale co nadělám, bez přihlášení to neopravím.
        • Asharak
          Myslel jsem to, že sis odpověděl, pokud netrolíš *4*
        • Je to promo na mrazu odolne notebooky, pochopitelne za tim neni nic jineho nez zviditelneni akce *7*
          Ale pravda, mohli to spojit s reklamou na mrazaky a vydelali by neco navic,
          • Asharak
            Ideální příležitost vyrobit herní rukavice když je zima/mráz a on je nikdo nevyrobil ještě >:(
            • Jack1947
              Jasný tak to jo ale to si neumím moc představit.
            • Asharak
              NO spíš jsem myslel aby vyrobili prstové, ve kterých by se dobře hrálo. *1*
            • Jack1947
              Spíš mi řekni jak bys chtěl v rukavicích hrát... ještě chápu bezprstové jenže to by ti byla zima na prsty *7*
  • BangMeInBangladesh
    To je tak strašně COOL. Příští rok se prý bude ROG Extreme Gaming pořádat na dně Macochy. A přespříští, pokud to vyjde, v demilitarizovaném pásmu na hranicicíh KLDR, to bude úplně nejvíc EXTREME.
    • Magister_Peditum
      Proč troškařit? Co třeba na ISS? *15*
      • Asharak
        ISS? Spíš na oběžné dráze ve skafandrech, to by se klikalo *7*
  • hrat lolko je extrem, ani uz tolik nezalezi na tom kde *5*
  • Inquisitor
    Jsou to fakt velký borci, hrát hry v čepici a v bundě, to chce opravdu velkou odvahu. To opravdu prověří komplexní schopnosti těchto borců a dobrodruhů. Klobouk dolů.
    • TheGGG
      to je ta část mladých lidí, co nosí čepice 365 dní v roce, aby neztratila SWAG...
      • Jack1947
        Ty nosíš co, já třeba bejsbolku ale bez rovného kčiltu ( to nesnáším, samozřejmně) klasicky ohlou -
        • TheGGG
          nic...
          • Jack1947
            Aha, no ale možná to je lepší mně totiž díky tomu dost vypadali vlasy *9*
            • TheGGG
              ale po té ti přeci chlupatí dlaně ne?
            • MickeyMutant
              Kdepak kčiltovka, tohle způsobuje samohana.
            • Jack1947
              I když kdoví začli mi padat před dvěma lety... nebo třema hmm... No máto i svá pozitiva třeba se nebuddu muset stříhat.
            • PreidaQ
              Tak pak už ti nezbývá nic jiného, než ji nosit dál.

Je to obrovská životní křivda, být mladý a plešatějící - znám to a soucítím s tebou.
    • Sarkasmus ?
    • BangMeInBangladesh
      Nejsou jim ty bundy nějaké malé? Vypadají jak modré jitrnice.
      • Draken69CZ
        To je jen kvůli sponzorům, pod tím mají svoje oblečení aby nezmrzli.
    • vem si na hlavu čepici a bundu a hraj... pokud nespozoruješ žádné překážky, tak to znamená, že tam žádné nejsou.. těžko říct.. ale to opravdu budeme dnes obdivovat lidi za tohle? :-D ;-)
    • Draken69CZ
      Víš jak museli mít zmrzlé prsty? V palčákách toho moc nenahraješ.
      • BangMeInBangladesh
        Mě zebou koule, už z těch fotek.
        • Draken69CZ
          Jim ještě nesestoupila mají je v teple v bříšku *15*
  • Naopak, pro notasy bezva chlazeni ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit