Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zatoulala se jim z fotek do propagacniho klipu tater *5*

https://www.youtube.com/watch?v=sGrHwBlf-7M
  • Asharak
    Tatry, Alpy... všude se hodí sandály, máme to vyzkoušené *2*
  • Asharak
    NO spíš jsem myslel aby vyrobili prstové, ve kterých by se dobře hrálo. *1*
  • jeanczarny
    "Lomnický štít bylo jediné místo s teplotou dostatečně nízkou na to, aby se notebooky nepřehřívaly. Proto to byla pro konání turnaje jasná volba.." svěřili se organizátoři
  • TheGGG
    moje 23. holka... nebo 28.? Kdo si to má pamatovat...
  • TheGGG
    ale po té ti přeci chlupatí dlaně ne?
  • MickeyMutant
    Kdepak kčiltovka, tohle způsobuje samohana.
  • Kdo je ta hezka slecna?
  • Jack1947
    I když kdoví začli mi padat před dvěma lety... nebo třema hmm... No máto i svá pozitiva třeba se nebuddu muset stříhat.
  • PreidaQ
    Tak pak už ti nezbývá nic jiného, než ji nosit dál.

Je to obrovská životní křivda, být mladý a plešatějící - znám to a soucítím s tebou.
  • MickeyMutant
    Teď už má redakce dostatek indicií, aby dokázala odhadnout, kde udělala u článku o horském e-sportování chybu.
  • Jack1947
    Aha, no ale možná to je lepší mně totiž díky tomu dost vypadali vlasy *9*
  • TheGGG
    nic...
  • Jack1947
    Spíš mi řekni jak bys chtěl v rukavicích hrát... ještě chápu bezprstové jenže to by ti byla zima na prsty *7*
  • Dalsi ceski turisti v tatrach v sandaloch, stavim sa ze ich cestou naspat musela zachraňovať horská služba.
  • Asharak
    Ideální příležitost vyrobit herní rukavice když je zima/mráz a on je nikdo nevyrobil ještě >:(
  • Asharak
    Myslel jsem to, že sis odpověděl, pokud netrolíš *4*
  • MickeyMutant
    E-sport v přírodě je budoucnost lidstva. Tihle průkopníci tvoří svýma namrzlýma prdelema předvoj pokroku.
  • Je to promo na mrazu odolne notebooky, pochopitelne za tim neni nic jineho nez zviditelneni akce *7*
    Ale pravda, mohli to spojit s reklamou na mrazaky a vydelali by neco navic,
  • Největší extrém je, hrát na notebooku, člověk by si myslel že nemůže být hůř, ale světe div se, oni to hrají na ntb. od Aušusu a ještě k tomu lolko, to už je latentní masochismus.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit