Přejít na výpis diskuzí
Čtvrtý díl ROG Extreme Gaming na vrcholu Lomnického štítu ovládli borci z eSuba
3.6.2016 | Honza Konfršt
65 příspěvků
-
Teď už má redakce dostatek indicií, aby dokázala odhadnout, kde udělala u článku o horském e-sportování chybu.
-
EXtrém nad extrém...
-
Ako obraz doby fajn - štýl nadovšetko. Ale myslieť to vážne? S I C K. Peace !,,/
-
Jak tohle někdo může mít za svůj vzor *15*
Kvalita. -
Ja to chapu. Potrebovali to udelat nekde v zime at se jim ty notebooky neprehrivaj.
-
Ty mraky jsou boží.
-
To co je za trageda ten komentator? LoL vobec nesledujem a netusim ani aky su zahranicny komentatori ale nech si pozru ako to vyzera pri komentovani SC2. To sa nedalo pocuvat.
-
-
Mozi je top *14* <3
-
-
Mozno je top a chapem ze vekovo uz asi ani nebudem cielovka, ale ako fakt pocuvat ako niekto krici akoze v euforii a prd mu rozumiet pritom cely ten prejav je taky fadny, no neviem. Samozrejme ze ked pride k nejakej zaujimavej situacii tak sa to preziva, ale nemusi komentator ziapat ako nast rocna teenegerka na koncerte svojich idolov.
-
-
Jo, jak jsem byl menší taky jsem to nechápal, třeba u hokeje, fotbalu a tak. A ještě křičet GOOOOLLLLL OMG OMG I CAME *14* *1*
Horší je když je fakt poznat, že se někdo snaží falešně vybudit emoce. ALe taky už jsem tohodle komentu přemlsané a dávám prostor vážnějšímu *1* Jinak Mozilla je asi TOP 3 u CZ/SK LoL komentátorů, hlavně proto,že nikdo kolem to neumí líp. Po tom co se to přesunulo z "amaterskeho" komentu k "officiálnějším" turnajům, např. pro RE-Play místo vlastní stream a takový fan komment, už to není ani ono.
Někdo má možná lepší výslovnost a vybudí emoce daleko lépe, ale většinou se ti lidi pak opakují, jde cítit neznalost hry a hlavně situací, obkecávání a to je daleko horší, i když to nezní jako orgazmus *1*
Nejlepší je teďka CS:GO celosvětové, kde poslední dobou střídají komentátory, prohazují mezi sebou dvojice a není to furt dokola jedna a ta samá.
-
-
-
-
Dalsi ceski turisti v tatrach v sandaloch, stavim sa ze ich cestou naspat musela zachraňovať horská služba.
-
-
Tatry, Alpy... všude se hodí sandály, máme to vyzkoušené *2*
-
-
Crocsy jsou lepší, líp kloužou na sněhu.... *1*
-
-
-
Jéé to sou oblíbené boty mého fotříka *15*
-
-
Zásadně bez ponožek. To je jako mít sandály a ponožky to je exotismus *7*
-
By mě zajímalo jestli platí taky pravidlo pro crocsy o ponožnách.
-
-
-
-
-
Naopak, pro notasy bezva chlazeni ;)
-
Kdo je ta hezka slecna?
-
-
zatoulala se jim z fotek do propagacniho klipu tater *5*
https://www.youtube.com/watch?v=sGrHwBlf-7M -
moje 23. holka... nebo 28.? Kdo si to má pamatovat...
-
-
...a v tom jsi se probudil s poluci ze sna...
-
-
to jen když se mě zdá o anonymcích jako ty...
-
-
-