Přejít na výpis diskuzí
Čtvrtý div Crysis 3 je ryzí gun fetiš jménem Typhoon
16.1.2013 | Aleš Smutný
53 příspěvků
-
to strili diabolky ? :D
-
-
nano-diabolky!
-
-
Pánové, pamatujte, že tyto sestřihy, nebo epizody dělá nějaký scénárista, má to vypadat na efekt. Samo že GOD mode ON atd.... proto se nepřátelé nebrání atd.
Crysis 2 na nejtěžší byli některé pasáže s ufounama docela peklo... protože se bránili :-) -
-
Co má nesmrtelnost společnýho s dementní AI? A proč má teda stopy krve okolo "štítu" když je nesmrtelný ?
-
-
Tohle nejsou gameplay záběry. Video je udělané v enginu a postavy se chovají podle scénáře.
-
-
Pak nechápu proč nám tento nesmysl cpou, stejně i kdyby to byla pravda, tak v realu to nebude o moc lepší .. nikdo neumí (nebo nechce) udělat pořádnou AI ve hrách, takovou, díky čemuž by se hry zase trochu posunuly někam dál ..
-
-
Cpou nám to, protože marketing a představení nové zbraně *7*
-
Ale umí. Třeba (a asi jediní, haha) Guerilla Games udělali v Killzone trilogii opravdu inteligentní AI. Helghasti se jen tak nenechají zabít ani na easy obtížnost. Komunikují spolu během přestřelky, skrývají se, kryjí se navzájem, neustále se přesouvají a jakmile se k nim přiblížíš tak na pět metrů, tak na tebe vlítnou a začnou ti dávat do ksichtu. Někdy je i prd*l sledovat, jak jsou zmatení, pokud je v určitých lokacích obejdeš a oni vůbec nevědí, kam si zmizel (čili žádná cheatovací AI).
-
Když budeš mít realistickou ai + realistické poškození, tak je hra nehratelná od okamžiku, kdy bude mít nepřítel početní převahu a budou o tobě vědět. Prostě tě uzemní krycí palbou, obklíčí a pak tě dorazí granáty. Nebudeš schopný udělat vůbec nic, protože tvůj avatar bude pos... strachy.
-
-
Vsechno se da vybalancovat. Chytra AI jeste nemusi znamenat smrt v radu milisekund. Bohate by stacilo, kdyby nepratele nenabihali jako slepice hracovi pod hlaven.
A pritom spousty her meli velmi slusnou AI, bohuzel v poslednich letech aby takou ve hrach pohledal. -
Tak samozřejmě to bude vybalancované, protože pořád je to hra. Já se bavím o chování nepřátel, kteří nestojí jak dementii dokud je nezastřelíš, ale jsou schopni sami myslet, jsou dokonce schopni se schovat, někam přeběhnout, domlouvat se.. apod. Tohle hrám strašně chybí, pořád jen lepší grafika, ale k čemu? Když nepřátelé jsou pokaždé stejná banda retardů na odstřel.
-
-
-
-
-
-
crysis serie skončila datadiskem na jedničku
-
Nedelali s touhle bouchackou znelku k BF3 nahodou? *15*
-
Proč se ty nepřátelé nebrání?
-
-
Nechci nic říkat, ale ta zbraň má takovou obrovskou kadenci, že by si nestihl říct ani švec a už by si byl na hadry... se podívej - to střílí rychleji než těžký kulomet... Nedivím se že ti nepřátelé ani nereagují. Však od té doby co vystřelil z té zbraně na nepřítele, který se objevil byl mrtev do 2 sekund. *7* No nevím jestli by ses stihl ubránit... *3*
-
-
protože tohle video má propagovat tu zbraň. to je všechno. jak pěkně dělá ratatatata.nechápu proč tady všichni řeší ai... to je jak na novinkách.(deník právo) ať je zpráva naprosto o čemkoli, vždy nejvíc plusů dostane komentář, jak je ods špatná áno, a jak za komárů bylo líp, áno. i když původní "zpráva" neměla s politikou za mák společnýho.. zde nahrazuje ods a vládu obecně CoD *7*
-
-
-
no kam sme se to dopracovali... prvni crysis byl o nečem uplne jinem, alespon jeho prvni 2/3
-
Jinými slovy z Crysis se stává dementní Codovina..
-
-
Joooooo, bohužel dneska to je oblíbený žánr všech mladých lidí... Starší hráči víme o čem mluvíme *3* . Pokud chceš pořádnou AI tak si zahrej jakéhokoliv S.T.A.L.K.E.Ra na nejtěžší obtížnost. Nevím o jediném člověku, co by tu hru na nejtěžší projel ( 2 rány a si mrtev )... Jednoduše řečeno: Prostě to nejde.
-
-
Právě se ti s úspěchem podařilo přitakat na genericky hloupej komentář a jako zákusek servíruješ chválu na AI ve Staklerovi, což je na rozdíl od Crysisu herní série s jednou z nejhloupějších AI, jakou jsem měl tu čest vidět. NPC se chovají jako totální tupci jdoucí na smrt a jejich pathfinding je k pláči. Že tě dají na 2 rány nemá s kvalitní AI nic společnýho, to je pouze uměle vypumpovaná obtížnost. A navíc to dohrát jde, nedávno jsem znovu dojel CoP. Stačí si obhlídnout bojiště, jednoho střelit na dálku a zbytek ti račí chůzí vyleze hezky jeden po jednom, akorát si dojdou pro včeličku do hlavičky. Stačí mít nějakou přesnější zbraň. Jediná potvora, která mi dala zabrat, byla Chiméra. A tu se mi nakonec taky podařilo nalákat ke skupince banditů, takže mi koupili dost času na to, abych ji sejmul.
-
a co ma společného že tě mobove instantuji z AI ?
-
-
-
Heh, Crytek se inspiroval projektem Metal storm, který vystřeluje náboje elektronicky a má kadenci teoretických 45 tisíc střel za minutu.
-
-
Asi máš na mysli tohle: http://www.youtube.com/watch?v=AEu9LLQpOF8
Za pár let to může být ve formě útočné pušky, proč ne. -
-
Nejlepší je youtube top komentář pod videem - "new device cannon" *5*
-
-
-
Tomu se říká bouchačka *5*
-
Oproti Cyberpunku kde byl jen statický obrázek scény tu máme Crysis kde se to hejbe až až, ale video Cyberpunku mi dalo nesrovnatelně víc