Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Marllone
    Jestli sis všiml, tak tam dokonce ressurectoval ostatní hráče. Drak totiž nepoužil žádný dalekonosný útok na sto metrů, a nějaké AoE dmg by asi pěkně štvalo. Archie ve wowku taky jen postával, a my jako Mageové jsme od něj taky metali z dálky. akorát tam to bylo z pěti metrů.
  • kotty
    Systém placení bude jako v GW1 (tzn. bez měsíčních poplatků) ale i s mikrotransakcemi, jenže narozdíl od čistě F2P her tu nebudou mikrotransakce hrát tak významnou roli. To znamená, že si nebudeš muset dokupovat questy nebo upgrady na armor apod., ale spíš se budou týkat kosmetických úprav tvé postavy.
  • Pěkný, akorát hra se jmenuje guild wars a neslyšel jsem nic o guildovním systému, přecejen si raději toho draka radši zabiju s kamošema z guildy než s náhodnýma lidma co jdou zrovna kolem. A ten systém placení má být jak gw1 (koupím krabici a datadisky) nebo i nějaký mikrotransakce (bože chraň) ?
  • Tak rok už abstinuju a na žádnou mmo hru jsem nešáhl a teť najednou nevím co mám moc dělat, zaplatit wow nebo čekat na tohle.PVP bude v GW určitě parádní ale PVE nevím.Ňak si nedokažu představit.Má to ale výhodu že nemusím nic platit a 800kč není ńák moc.
  • Asi ještě neproběhlo, protože snad jejich velké odhalení není Wildstar, o tom se už něco ví. Vypadá to taky hezky, ale na "velké odhalení" bych to neviděl.
  • Na toto mmorpg se tesim, uz aby vyslo. Ale zajimala by me jina vec - bylo receno NCSoft představí na Gamescomu "velké odhalení" a neco mi uniklo nebo jeste nic neprobehlo? Ja tajne doufal treba v Lineage III... *7*
  • Jsem zvědavý jak tohle bude fungovat. Neinstacovaný world bossové atd. Kteří budou v podstatě tank and spank. Jelikož nic jiného nejde. Bude hodně záležet na lidech jestli to budou chtít dělat nebo ne. Jestli je to nebude bavit jenom chvilku... Je tam hodně neznámých.

Ale vypadá to super. Akorát ten drak nezabíjel, jen tak tam stál a čekal až hráči začnou dělat to co mají. Aspoň mně to tak přišlo.
  • Mahcake
    Dejte mi spoustu oblečení,brnění a zbraní a máte mě tam. :)
  • Jo taky přemýšlím o alternativě WoW...už to není co bývalo :-/ a GW1 nebylo nejhorší :-) takže buď SWTOR a nebo GW2.Na GW jsem docela dost zvědavý.No jdu si pročíst nějaké forum trochu,abych byl v obraze v GW2
  • sakra to je sexy...
  • co to má zas bejt? :(
  • Tohle mě přesvědčilo abych si hru koupil, nevím jestly mě to chytne jako wowko ale rozhodně tomu dám šanci.
  • To je zlý !
    Už cítím jak mě olizuje závislost na GW 2!
  • Vypadá to hodně dobře, za ten nástup draka na scénu by se nemusely stydět ani áčkové offline tituly!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit