Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no osobne bych na konzolich skyrim ani nedokazal hrat :) ale je to furt stejne asi o zvyku a o tom kdo co uprednostnuje. na PC jsem 100% spokojenej az na par bugu ktery doufam v brzy opravi
  • dohral sem hlavni kampan na ps3 a ani jednou se mi to neseklo...
  • jo jo taky :-( Ale stačilo smáznout pár nepoužívanejch savů a hra jede v pohodě dál. Takže to podle mě nebude o velikosti toho danýho savu, ale o jejich celkové velikosti. A že jsem jich měl požehnaně (asi 25 a to nepočítám auto a quick savy).
  • Nevím jak konzolisti, ale mně když na PC spadne framerate pod 60, což se v hustý mlze občas o něco málo stane, tak se začne pěkně trhat obraz i ovládání. A tím pěkně myslím opravdu dost. Což je s 50 fps na monitoru fakt trapný. Spousta her funguje i s nižším snímkováním a trhaná není zdaleka. Nějaký to odlazení je potřeba asi na všech systémech. U nás tomu pravděpodobně dost pomůžou taky ovladače, takže bych se nebál. Jinak vysloveně nevylazený to rozhodně není. Oproti Oblivionu se poměrně o dost zvětšila plocha a detailnost nahrávanejch lokací a celej loading probíhá kupodivu o chlup rychlejc. Quickload je doslova bleskovej. Už je to téměř tak nerušenej gamplay, jako u PB her.
    • to je divne...urcite nemam 60FPS (mozna ve vyjimecne chudych lokacich) spis mezi 40-50 a je to naprosto plynule. Kazdopadne misto klasickeho AA mam zaple FASS a zjistil jsem, ze ta hra pak jede mnohem plynuleji
      • Nevím, čím to je. Nejsou to lagy způsobený frameratem, ale vysloveně drobný záseky ve hře, který když se seskupěj, tak to dokáže házet jak obrazem, tak to zruinovat ovládání. Dělají to vzácně interiéry jen tak, bez viditelnýho důvodu, a poměrně dost často hustá mlha, opět jen v interiérech. Oblivion to nedělá, takže předpokládám, že buď patch, nebo ovladače, to spraví *4*
  • Bethesda? To je ta firma, ktora tvrdi, ze vyvijat na PC je komplikovane a narocne a sama nedokaze vyvinut SW ani na unifikovany hardware?
    Maju problemy s Xboxovou verziou, maju problemy aj s PS3 verziou...

Ja som vzdy tvrdil, ze su to srandisti.. .

Ja osobne hram na PC a zatial nemam vaznejsi problem (ci uz po technickej alebo hratelnostnej stranke).
  • teda nic proti, ale lidi, kteri hraji Skyrim na PS3, kdyz vedle lezi zabalena PCverze a jeste k tomu z 3rd pohledu si zaslouzi, aby jim hra cukala
    • P.P. to v podcastu vysvetloval tak, ze PS3 verzi dostal driv, a pote co se dostal k PC verzi mel odehrano x (13?) hodin...to zvlast pro zamestnaneho cloveka, neni malo... i kdyz ja bych ten den pockal :)
    • Sleepless to v podcastu vysvětloval, PS3 verze se k němu dostala dřív a nechtěl to pak po X odehraných hodinách rozjíždět znovu od začátku na PC.
      • lol, byls rychlejsi
    • mne sa zas nepaci s pohladu vlastnych oci dva mece do ruky by som si nedal uz len preto ako ich to drzi v pozicii za desat dve jak volant-nechutnost zvrhlost odpudivost no a samozrjeme s ostanimi zbranmi okrem luku to nieje omnoho lepsie.Tesim sa na padny argument ako nie som spravni fanusik serie.
      • Mechwarrior_bw
        tu ide asi len o pocit, vo 1st person pohlade je aspoň pre mňa hra intenzívnejšia a dokážem sa do hry ľahšie ponoriť, v 3rd pohlade sa cítim iba ako nejaký pozorovatel. A takisto nemám rád keď v 3rd vidím i na miesta na ktoré postava nemôže vidieť.
    • souhlasim skyrim hrat z 3rd pohledu je docela ochuzeni se o hru :) , ja bych tak opravdu nedokazal hrat , nebo by me to aspon nebavilo tak jako z prvni osoby
    • někdo je holt masochista a rád se mučí *1* A nebo musí za každou cenu plout s proudem, když sou ted ty konzole tak kůl! *1*
  • To je ta hra co dostala 10/10? *1*
    • ta 10tka je jen pro PC verzi ;]
      • Však jí na konzoli dostane taky. Už to vidim "A jelikož na konzoli hra s podobným rozsahem nemá obdoby, odpusťme ji těch pár chyb" *12* *1*
        • Aby bylo jasno, tu hru hraju, líbí se mi. Ale pokud má chyby a že jich má dost, tak ta správná zpětná vazba od spotřebitele utčitě neni 10/10.
      • A to si vycetl z tohohle textu vid?
        Skyrim: Hodnocení platí pro verze: PC, PlayStation 3, Xbox 360
        • jj vidis, ze je PC na prvnim miste ;]
  • BoB.2
    Nechapu je to primárně dělaný na konzole ,nic moc grafika a ještě se to kouše? Divný. *12*
    • Trol.diskuzni
      A kdo za ty problémy na konzolích může? No přece to zlé PC! *1* Alespoň podle některých místních expertů jistojistě *5*
      • Ataker
        Jde vidět, že jsi zaslepený PCčkář nechápu, jak tě můžou tyto narážky pořád uspokojovat *7* Ale pochybuju, že se dokážeš normálně bavit podle toho co tu předvádíš
  • Je len dobre, ze tento problem ma dobru medialnu podporu a dufam, ze to coskoro fixnu. Ja mam zatial save pod 5MB a dufam, ze patch vyjde skor, ako sa objavia problemy. Zatial ma hra slusne drzi a nejaka tyzdenna prestavka je momentalne nemyslitelna *4*
    • Mechwarrior_bw
      a aký maš framerate ? čítal som, že na mnohých miestach klesá hlboko pod 20 fps ... neviem si predstaviť ako to niekto hrá za takých okolností a k tomu ešte tento bug.
  • jak může člověk hrát TES v TPS pohledu... vždyt to kazí celý zážitek
    • Skus si dual weildowat ebonitovy mace, ked nehras z 3rd person pohladu tak mas 4/5 obrazovky zapratane zbranami :D
    • ja hram v FPS aj TPS.. chyba mi pohlad na postavu a zbroj ked mam otvoreny inventar.. ako v oblivione.. mam radsej pohlad z prvej osoby, ale RPG je aj o tom ako si postavu 'vytuningujes' :D
      btw.. skyrim je jednoznacne GOTY, nech ma bugov kolko chce.. komunita to vyriesi hned ako vyjde construction set a potom ma 2-3 roky niet *3*
      • Jazz
        GOTY leda v tvé mysli nebo Neverlandu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit