Přejít na výpis diskuzí
Cukání a sekání PS3 verze TES V: Skyrim v praxi
21.11.2011 | Petr Poláček
218 příspěvků
-
teda nic proti, ale lidi, kteri hraji Skyrim na PS3, kdyz vedle lezi zabalena PCverze a jeste k tomu z 3rd pohledu si zaslouzi, aby jim hra cukala
-
-
P.P. to v podcastu vysvetloval tak, ze PS3 verzi dostal driv, a pote co se dostal k PC verzi mel odehrano x (13?) hodin...to zvlast pro zamestnaneho cloveka, neni malo... i kdyz ja bych ten den pockal :)
-
Sleepless to v podcastu vysvětloval, PS3 verze se k němu dostala dřív a nechtěl to pak po X odehraných hodinách rozjíždět znovu od začátku na PC.
-
-
lol, byls rychlejsi
-
-
mne sa zas nepaci s pohladu vlastnych oci dva mece do ruky by som si nedal uz len preto ako ich to drzi v pozicii za desat dve jak volant-nechutnost zvrhlost odpudivost no a samozrjeme s ostanimi zbranmi okrem luku to nieje omnoho lepsie.Tesim sa na padny argument ako nie som spravni fanusik serie.
-
-
tu ide asi len o pocit, vo 1st person pohlade je aspoň pre mňa hra intenzívnejšia a dokážem sa do hry ľahšie ponoriť, v 3rd pohlade sa cítim iba ako nejaký pozorovatel. A takisto nemám rád keď v 3rd vidím i na miesta na ktoré postava nemôže vidieť.
-
-
souhlasim skyrim hrat z 3rd pohledu je docela ochuzeni se o hru :) , ja bych tak opravdu nedokazal hrat , nebo by me to aspon nebavilo tak jako z prvni osoby
-
někdo je holt masochista a rád se mučí *1* A nebo musí za každou cenu plout s proudem, když sou ted ty konzole tak kůl! *1*
-
-
Nechapu je to primárně dělaný na konzole ,nic moc grafika a ještě se to kouše? Divný. *12*
-
-
A kdo za ty problémy na konzolích může? No přece to zlé PC! *1* Alespoň podle některých místních expertů jistojistě *5*
-
-
Jde vidět, že jsi zaslepený PCčkář nechápu, jak tě můžou tyto narážky pořád uspokojovat *7* Ale pochybuju, že se dokážeš normálně bavit podle toho co tu předvádíš
-
-
-
Nerozbalenou PC verzi na stole nerozbalujte a dejte jí do soutěže! *1*
-
Četl jsem titulek "Cikáni a sekání PS3 verze". Už jsem si říkal, co na ně lidi ještě nesvedou! *4*
-
-
cikáni už tam jsou- elfové taky zevlujou v každým Fantasy a díky dlouhověkosti nikdy nevymřou ikdyž je to menšína:D
-
-
tak co se týče kultury (myslim té pravé kultury, né to co nám teď běhá po uřadech a řve to, že to chce sociálky) tak khajiitové k cikánum, mají blízko jsou to kočovné (kočkovité :)) sdružení, trochu zloději a obyvatelstvo je nemá moc rádo :D
-
-
-
Se nedivte že se vám to seká,když hrajete na starožitnosti jako je ps3.
-
-
momentalne najvykonnejsie herne zariadenie na trhu a ze starozitnost ? aj jaj co robi zavist ked clovek nieco nema, ze... ?
-
-
a taky je to etalon tvorby bottlenecků
-
Nejvýkonnější zařízení? Každý komp sestavený v posledních pěti letech je lepší nejen herní, ale i všeobecné výpočetní zařízení *3*
-
-
A nejlepší je, že už i mobily jsou výkonnější než konzole :D No alespoň tablety, když né mobily, nebudeme přehánět *15*
-
-
Vtip týdne už v pondělí? Tos pos*al. *1*
-
To myslis vazne,nebo se jenom snazis ze sebe udelat hloupeho? *1*
-
-
Aha,takže jsi pět let žil v jeskyni a teprve dnes odpoledne z ní vylezl,třeba takový i7 ti nic neříká,chápu.
-
?: ?!?
-
-
Nejvýkonější? možná tak před pěti lety.
-
-
-
Ať si každý koupí co chce a ať si každý hraje na čem chce. Já měl vždy PC před 4 lety sem koupil XBOX a sem spokojeny zvykl sem si na ovladač a ovládání což byl největí problém ale sem spokojen. A vy co brečíte nad grafikou , mnohem více by mě potěšily lepší příběhy, lepší AI , lepší nápady na hry. Každý chce jen slintat nad grafikou a mít co nejlepší železo. Pokud vás do toho baví vrážet každý rok peníze prosím....podle mě sou podstatnější věci ve hrách které by se měli řešit než grafika ta je dle mě na velmi dobré úrovni!!!
-
No a pak že se hry na konzolích NIKDY nesekají.. *8* *2*
-
-
To tvrdi malokdo ... spis je na miste, ze odpadaj chyby dany exotickou kombinaci HW a v pripade chyby je solidni sance, ze se projevi skoro kazdymu... a zase se to da relativne snadno opravit. Ale prasackymu kodovani asi nezabrani sebelepsi HW s vyjimkou poctivy AI ... a neco takovyho bych k hrani asi ani nechtel pouzivat (:
-
Můžu ti říct, že mně se Skyrim ani jednou nelagl... zatím :)
-
-
Vlastně to bych kecal... při autosavu se to ani ne na vteřinu sekne, ale to je pohodička
-
-
To jsi cetl kde?
-
-
Jejda... hyperkonzolisti to tady spammujou furt, že jejich konzole jsou supervyladěné a všechno jim valí na stabilně vysokém FPS a za levno atd. Nemusím snad pokračovat, že ne? *5*
-
-
Nejsem naruzivej konzolista, hraji na ps3 jen exkluzivity jako MGS, GoW a dalsi. Jenze jsi asi nepochopil moji reakci jako kde cetl, ze se konzole nesekaji? u gta 4 se mi sekala jak ...
-
tsss nahodou ja sem i celkem konzolista i pcsta a jako cose se stabilnich fps tyce u her jako l.a. noire ci gta tak to tedy neni zadna slava .. hlavne u toho gta mi to prijde celkem alarmujici ze se i desim jak budou konzole zvladat gta 5
-
Patche se na konzole v tehle generaci vydavaji uplne normalne, tos nevedel? Co ma hra spolecneho se super vyladenosti konzole? Hra je program a kazdy program muze obsahovat chyby, at bezi uplne na cemkoli.
-
-
Mně to neříkej... Já pouze reflektuji neschopnost konzolistů reflektovat realitu. *5*
-
Jenže to takovýmu imbecilovi těžko vysvětlíš...
-
-
-
-
No jo, jak se zdá, tak zpracovat 8MB-ový soubor je pro superkonzole příliš velké sousto. *5*
-
-
Ještě by mě zajímalo, jak si budou ten patch shánět ti, kteří nemají PS3 připojení k internetu. Pěkný výjeb. Zlatý PC.
-
-
Proboha videl jsi nekdy vubec PS3 nebo jinou konzoli. Dyt to je bez internetu, stejne jako PC, v podstate nepouzitelne a pochybuju, ze ji vubec nekdo, kdo nema net, ma.
-
-
takovejch lidi je plno kdo maji konzole bez internetu. nevim co vam na tom prijde zvlastni. Ano je to hloupost ale nekdo na to proste nema a nebo mu to za to nestoji v tomhle je PC nejidealnejsi
-
-
Nechovejte se jako idioti. Tohle je chyba na straně vývojáře. Než začnete držkovat, tak pro informaci - Skyrim hraju na PC.
-
lebo PC verzia je uplne odladena a vobec netreba menit .ini subory, stahovat z nexusu atd.
-
Takovej snad nikdo neexistuje.
-
-
-
-
Takže myšlení některých funguje nějak takhle: Když se něco seká na PC je to chyba vývojářů ale když se něco seká na konzoli tak je to hned chyba toho přístroje. To ani jednoho z těch troubů co tady tak plivou nenapadlo že to třeba může být chyba výrobce? Nevim jak ostatní ale já v té hře nevidim žádnou extra mega grafiku která by vysvětlovala tento problém. Ale ono je asi pro některé těžké přiznat si pravdu.
-
-
"Když se něco seká na PC je to chyba vývojářů ale když se něco seká na konzoli tak je to hned chyba toho přístroje." --- Exactly, bro, nicely stated! *5*
-
-
Hmm, tak u PS3 můžeme polemizovat, že je to chyba skupiny kolem IBM a Sony, kteří vyrobili Cell Broadband Engine pro kterej nebylo a není sranda portovat věci z jiných systémů.
Kdyby Skyrim byl dělanej rovnou pro PS3, tak takovýto problémy nemá.
-
-
-
Bethesda? To je ta firma, ktora tvrdi, ze vyvijat na PC je komplikovane a narocne a sama nedokaze vyvinut SW ani na unifikovany hardware?
Maju problemy s Xboxovou verziou, maju problemy aj s PS3 verziou...
Ja som vzdy tvrdil, ze su to srandisti.. .
Ja osobne hram na PC a zatial nemam vaznejsi problem (ci uz po technickej alebo hratelnostnej stranke). -
Nepřekvapuje mě to. Mám PC i PS3, takže vím, o čem mluvím. Nemám rád ublížené řeči konzolistů, ani ty silácké od pcčkářů. Takovej BF3 vypadá na PS3 o poznání hůř než na pc na low, a snad nikdo nečeká od konzolí extra výkon. Já si PS kupoval primárně kvůli Tekkenu, Soul Caliburu, God of War apod. Každá platforma by si měla držet svoje. Tyhle multiplatformní záležitosti a porty jsou na dvě věci. Jako hráč na pc bych od Skyrim čekal lepší interface a lepší textury. Jako hráč na PS zase lepší optimalizaci.