Přejít na výpis diskuzí
Cukání a sekání PS3 verze TES V: Skyrim v praxi
21.11.2011 | Petr Poláček
218 příspěvků
-
Jenom házejte špínu na konzole písíčKAŘI ... nové konzole tím nepřivoláte tak co ? *15* radši si bežte umýt hlavu a vymáčknout jebáky z frňáku :-) *6*
-
Mě se PC verze seká zas při pohledu na město...není to ani tak výrazné sekání jako spíš znatelný pokles FPS a chvíli jsem si myslel, že to je mým PC, ale pak jsem zjistil, že jiní hráči s tím mají taky problém... snad to ten patch vyřeší.
-
-
Nebo nevíte co stim?
-
-
http://enbdev.com/enbseries_skyrim_v0092patch5.zip, skus toto alebo ak pouzivas xp tak si nastav kompatibilitu na win98 a po spusteni hry nastav affinity procesu TESV.exe na 2 procesory. Mne to pomohlo. Bud jedno alebo druhe.
-
-
-
Kdyby si dal autor trochu práce, našel by si, jak tenhle problém jednoduše obejít a ne jen nadávat a živit tady pubertální antiPS3 trotlíky.
-
-
Heleď ty nepubertální anitiantiPS3 netrotlíku, v první řadě je to problém tvůrců, že takovéto chyby existují a není důvod na ně neupozorňovat.
Každý problém na počítači lze obejít. Problém je, že ti nikdo neplatí, aby jsi to dělal, ale ty platíš za to, že to dělat nemusíš a místo toho se máš bavit a užvat si obsah.
Ač je skyrim úžasná hra a při mých desítkách nahraných hodin zatím určitě nejsem u konce, tohle je prostě bota tvůrců a informovat o jejich chybách je jeden z úkolů herního novináře. -
Ale že by ses pochlubil, to ne.
-