Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nebo když vam to dosahne 8 mgb tak začnete hrát znovu a je to
    • dobrej for,dik *1*
  • Skyrim mi došiel, odbalil som ho, ale za "demo" ho meniť nejdem, bo na škatuli má pár pozdravov. PS: Prečo je ten kód taký krátky, to už na NWN2 valili onakvejšie.
    My originál užívatelia PC hier, chceme kur*a dlhé kódy!
  • Na konzole nadává jen držgrešle co nemá 6k na konzoli.Pc má každej,dokonce i majitelé konzolí ,to je překvapení co?:)
    • Taky se divím, že tahle samozřejmost nikomu nedochází...
  • no osobne bych na konzolich skyrim ani nedokazal hrat :) ale je to furt stejne asi o zvyku a o tom kdo co uprednostnuje. na PC jsem 100% spokojenej az na par bugu ktery doufam v brzy opravi
  • Hraju Skyrim, moje pozice má určitě přes 8 MB a žádné cukání nezaznamenávám. Hra mi přijde dokonce plynulejší než Oblivion (který byl narozdíl od Xboxové verze plynulý dost).
  • zatím mám velikost jednoho savu cca 7500kb a problémy se zasekáváním zatím nepozoruji
  • jak může člověk hrát TES v TPS pohledu... vždyt to kazí celý zážitek
    • Skus si dual weildowat ebonitovy mace, ked nehras z 3rd person pohladu tak mas 4/5 obrazovky zapratane zbranami :D
    • ja hram v FPS aj TPS.. chyba mi pohlad na postavu a zbroj ked mam otvoreny inventar.. ako v oblivione.. mam radsej pohlad z prvej osoby, ale RPG je aj o tom ako si postavu 'vytuningujes' :D
      btw.. skyrim je jednoznacne GOTY, nech ma bugov kolko chce.. komunita to vyriesi hned ako vyjde construction set a potom ma 2-3 roky niet *3*
      • Jazz
        GOTY leda v tvé mysli nebo Neverlandu.
  • Je len dobre, ze tento problem ma dobru medialnu podporu a dufam, ze to coskoro fixnu. Ja mam zatial save pod 5MB a dufam, ze patch vyjde skor, ako sa objavia problemy. Zatial ma hra slusne drzi a nejaka tyzdenna prestavka je momentalne nemyslitelna *4*
    • Mechwarrior_bw
      a aký maš framerate ? čítal som, že na mnohých miestach klesá hlboko pod 20 fps ... neviem si predstaviť ako to niekto hrá za takých okolností a k tomu ešte tento bug.
  • To je ta hra co dostala 10/10? *1*
    • ta 10tka je jen pro PC verzi ;]
      • Však jí na konzoli dostane taky. Už to vidim "A jelikož na konzoli hra s podobným rozsahem nemá obdoby, odpusťme ji těch pár chyb" *12* *1*
        • Aby bylo jasno, tu hru hraju, líbí se mi. Ale pokud má chyby a že jich má dost, tak ta správná zpětná vazba od spotřebitele utčitě neni 10/10.
      • A to si vycetl z tohohle textu vid?
        Skyrim: Hodnocení platí pro verze: PC, PlayStation 3, Xbox 360
        • jj vidis, ze je PC na prvnim miste ;]
  • jo jo taky :-( Ale stačilo smáznout pár nepoužívanejch savů a hra jede v pohodě dál. Takže to podle mě nebude o velikosti toho danýho savu, ale o jejich celkové velikosti. A že jsem jich měl požehnaně (asi 25 a to nepočítám auto a quick savy).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit