Přejít na výpis diskuzí
Cukání a sekání PS3 verze TES V: Skyrim v praxi
21.11.2011 | Petr Poláček
218 příspěvků
-
zatím mám velikost jednoho savu cca 7500kb a problémy se zasekáváním zatím nepozoruji
-
No a pak že se hry na konzolích NIKDY nesekají.. *8* *2*
-
-
To tvrdi malokdo ... spis je na miste, ze odpadaj chyby dany exotickou kombinaci HW a v pripade chyby je solidni sance, ze se projevi skoro kazdymu... a zase se to da relativne snadno opravit. Ale prasackymu kodovani asi nezabrani sebelepsi HW s vyjimkou poctivy AI ... a neco takovyho bych k hrani asi ani nechtel pouzivat (:
-
Můžu ti říct, že mně se Skyrim ani jednou nelagl... zatím :)
-
-
Vlastně to bych kecal... při autosavu se to ani ne na vteřinu sekne, ale to je pohodička
-
-
To jsi cetl kde?
-
-
Jejda... hyperkonzolisti to tady spammujou furt, že jejich konzole jsou supervyladěné a všechno jim valí na stabilně vysokém FPS a za levno atd. Nemusím snad pokračovat, že ne? *5*
-
-
Nejsem naruzivej konzolista, hraji na ps3 jen exkluzivity jako MGS, GoW a dalsi. Jenze jsi asi nepochopil moji reakci jako kde cetl, ze se konzole nesekaji? u gta 4 se mi sekala jak ...
-
tsss nahodou ja sem i celkem konzolista i pcsta a jako cose se stabilnich fps tyce u her jako l.a. noire ci gta tak to tedy neni zadna slava .. hlavne u toho gta mi to prijde celkem alarmujici ze se i desim jak budou konzole zvladat gta 5
-
Patche se na konzole v tehle generaci vydavaji uplne normalne, tos nevedel? Co ma hra spolecneho se super vyladenosti konzole? Hra je program a kazdy program muze obsahovat chyby, at bezi uplne na cemkoli.
-
-
Mně to neříkej... Já pouze reflektuji neschopnost konzolistů reflektovat realitu. *5*
-
Jenže to takovýmu imbecilovi těžko vysvětlíš...
-
-
-
-
No jo, jak se zdá, tak zpracovat 8MB-ový soubor je pro superkonzole příliš velké sousto. *5*
-
-
Ještě by mě zajímalo, jak si budou ten patch shánět ti, kteří nemají PS3 připojení k internetu. Pěkný výjeb. Zlatý PC.
-
-
Proboha videl jsi nekdy vubec PS3 nebo jinou konzoli. Dyt to je bez internetu, stejne jako PC, v podstate nepouzitelne a pochybuju, ze ji vubec nekdo, kdo nema net, ma.
-
-
takovejch lidi je plno kdo maji konzole bez internetu. nevim co vam na tom prijde zvlastni. Ano je to hloupost ale nekdo na to proste nema a nebo mu to za to nestoji v tomhle je PC nejidealnejsi
-
-
Nechovejte se jako idioti. Tohle je chyba na straně vývojáře. Než začnete držkovat, tak pro informaci - Skyrim hraju na PC.
-
lebo PC verzia je uplne odladena a vobec netreba menit .ini subory, stahovat z nexusu atd.
-
Takovej snad nikdo neexistuje.
-
-
-
-
Hraju Skyrim, moje pozice má určitě přes 8 MB a žádné cukání nezaznamenávám. Hra mi přijde dokonce plynulejší než Oblivion (který byl narozdíl od Xboxové verze plynulý dost).