Přejít na výpis diskuzí
Curiosity byla odkutána, vítěz se stane bohem
27.5.2013 | Aleš Smutný
49 příspěvků
-
http://molydeux.tumblr.com/post/51417135141
rozhovor s "vítězem", prý by to radši vyměnil za nějaké cool auto :) -
-
Tak jestli to není fake, tak je to naprosto boží *1* "Jak dlouho jsi to hrál" "Nevim, asi minutu. Jak dlouho to je venku, od včera?" "Ne, hráli to miliony lidí skoro celej rok" "Cože, proč by tohle hrál někdo celej rok?" "Třeba protože byli zvědaví, co je uvnitř?" "Tohle bylo uvnitř? "Proč by to někdo chtěl? Můžu to vyměnit za auto?" "Tobě to asi nedochází, jsi bůh" "Takže můžu nechat lidi vyletět do vzduchu a tak podobně?" "Jo, i to můžeš dělat" No tý folé
Jak se asi cejtí někdo, kdo to patlal dlouho nebo nedej bože někdo, kdo na Goduse přispěl nějakou větší sumou *1* -
-
Keby som Molyneuxa neodpísal už pri Fable 3 tak teraz by jednoznačne skončil. Vyhral to nejaký vypatlanec čo pozná akurát CoDko a ani nevie ako riadna hra vyzerá. Aspoň mali dať nejaké kritériá pre víťaza alebo urobiť viac víťazov, ktorých nápady by spojili, alebo vybrali len jedného z nich, ktorý sa hodí najviac.
‘Can I just make people explode and stuff?’
Pripomína mi to Jakea z Dva a pol chlapa. *16*
-
-
-
Cize realne vyhral video s Molyhnojom, lebo v dnesnej dobe kreativneho uctovnictva a podiele na zisku maximalne 1%, bude chalan rad ak mu Molyhnoj nenecha dlhy a pomenuje po nom jednu NPC, kedze o vyvoji vie nic. Proste ciste klamstvo od zaciatku do konca.
-
To jsem zvědav, jak se to líbí backerům Goduse na Kickstarteru a jak moc to nakonec ovlivní samostatnou hru. Docela by mě taky zajímalo, jestli by byla výhra stejná, kdyby se Godus nezasponzoroval.
-
-
Mam pocit ze by byly asi pekne nakrkli a nekteri urcite i budou, hlavne ti co dali vyssi castky :)
-
-
Taky si myslím. Mně by to nebylo moc příjemny, kdybych dal kupu peněz do projektu, který bude nakonec nějakým způsobem ovlivňovat člověk, který o té hře nemá ani ponětí. Prostě pro pravé fanoušky Goduse asi žádná sláva.
-
-
-
Myslim ze tento projekt,respektive jeho vysledok -> oznamenie novej hry, dost ukazal co vlastne je Molyneux schopny ako tak vytvorit. Tragedia mnohych vyvojarov, a nie len ich, je ked sa zasekunu v case a vlastne su taky one hit tvorcovia. Molyneux je tak trochu atypicka ukazka takehoto cloveka. Zasekol sa tak pred 20 rokmi v tvorbe "bozskych hier" a tam v podstate aj skoncil. Paradox je ze sa mu podarilo prezit az do dnes, v zmysle ze je relativne stale aktivny a znamy. Preziva vlastne len vdaka tomu ze existuje technicky pokrok a on len tu svoju dokola omielanu myslienku vzdy vydava len v lepsom technickom stave, nova grafika,engine etc. Obavam sa ze on herne uz neni schopny nic nove a zaujimave vymysliet. Zadnu , nim omielanu, revoluciu uz nespravi pretoze sa drzi stale toho svojho 20 rocneho konceptu do ktoreho sa akurat snazi vzdy zamontovat to co momentalne frci a je in - kinect,socialne siete atd. Vobec by ma neprekvapilo keby tak za rok,dva prisiel s "bozskou hrou" kde budete moc pozerat na svet pomocou VR okuliarov (Occulus Rift ?).
-
-
Fable série, The Movies... Zas tak úzké portfolium nemá. Poslední božská hra co udělal bylo Black and White 2, což je 2005? Prostě si vytvořil svůj vlastní subžánr který má rád a rád se k němu vrací.
-
-
mne to prijde nahodou fakt dobry:D molyneux je magor, ale aspon je sranda *1*
ta vyhra je dost dobra, hlavne jestli se ta hra povede.. -
Takže maník dostane roli v Molyneuxově nový hře (bůh ví, jestli bude za něco vůbec stát) a všem ostatním bláznům děkujeme, že mlátili do displeje jak prdlý *1* Nechápu, jak to mohl někdo datlit. Moc hloupějších věcí, který bych místo toho mohl dělat, mě nenapadá *3*
-
-
a Molyneux by mel dostat od servisnich stredisek premii za prihrani tisice kseftiku na vymenu dotykace
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=NbESKH0t0zs
-
Já tak nějak tušil že ten vítěž k tomu přijde přesně takhle :D
Já osobně jsem si myslel že výhra bude společná noc s Peterem... možná proto jsem to radši ani nezkoušel hrát :D -
Mno od začátku jsem čekal, že ten jeden člověk uvidí něco jako "get a life" možná v nějakém trochu obkecanějším, filosofičtějším pojetí. Tohle je celkem cool.
-
Jednou jsem si to nainstaloval, bavilo mě to minutu, pak jsem to odinstaloval. Pít je z mého pohledu především Pan Žvanil. Obdivuju ty magory, co do toho projektu šli a strávili s tím hodiny/ dny.
-
-
Pan Zvanil:
Magic Carpet, Dungeon Keeper, Black and White, Syndicate, Populous, Fable...
Na zvanila to celkem jde, ze? Mozna dokonce ty hry hral celej svet.
Pan Spoock: ... -
-
Ano ... ale ty dyla rozhodne nedelal sam, spolu s nim je delal cely tym lidi a pokud se podivam na hry u kterych muzeme se stoprocentni jistotou rict ze je za ne zodpovedny (tedy hry z posledni doby). Tak ty jsou spise zklamanim, nebo pokud si odmyslime P.M. tak jsou maximalne prumerna.
-
-
no dobre, ted uz je to vystrilenej senila, ale aspon porad se snazi...jak dopad Spector treba s tim jeho mikym.. No ale porad za sebou ma docela uctyhodnou praci (samozrejme ve spolupraci) na to, aby o nem kdejakej trouba vyhlasoval, ze akorat zvani a nic za nim neni
-
-
-