Přejít na výpis diskuzí
Curiosity byla odkutána, vítěz se stane bohem
27.5.2013 | Aleš Smutný
49 příspěvků
-
Hodinu predim to je proste nejviiiic :D Hodilo by se udat jak dlouho cela akce trvala aby bylo zrejme jak strasne to cele podelal a spouste lidi naznacil nesmyslnost jejich byti ci snazeni :D
-
muhehe dobre chlapec:D hodinu pred koncem..klik..a je king :D plesatec to zaverecne videjko udelal jak architekt z matrixu jen si mel dat svetlejsi sacko:D jinak stim hlasem souhlasim:D
-
presne... cradle of death rules :D
-
-
cradle of filth... i kdyz je to nic moc kapela (opravdu existuje), tak kdyz uz odkazujes tak prosim korektne :D.
-
-
Ak by ste si v slovniku vyhladali definicu slova píč*vina, tak tam bude napisana tato hra, toto video a ludia co to kopali.
-
-
Vidíš to dnes a denně. Čím větší blbost, tím více lidí se chytí. *1*
-
-
Ak som to pochopil spravne tak viťaz bude hrať v podstate Populous/B&W ale ludkovia a civilizacie nebude riadit AI, ale skutočni hráči, ktorých on môže nechať na pokoji, pomáhať, škodiť atď.
Môže byť celkom cool, keď sa k nemu budú ludia modliť pre dážď, alebo ak si ako boh vyberie svoj vyvolený národ aby ho doviedol k svetlým zajtrajškom *1* -
-
Osobně bych to asi hrát nemohla - ta představa, že si týdny buduješ trošku po trošce své impérium a pak přijde znuděný "bůh", který Ti jej pro chvilkové potěšení zpola zboří, to asi není nic pro mě *4*
-
tak v tom připadě at si molyneaux nasere jestli to bude takhle fungovat.tu hru kupovat nebudu
proti tomu klukovi nic nemám ale prostě takováhle myšlenka že ti prošte bude klidně moci znicit třeba celou civilizaci tak to teda né. nevím jak to říct ale je mi to prostě něják nepřijemné tohleto.
nevím proč mně to stve asi proto že jsem měl black and white a populous dost rád ale tohle by to uplně posralo. pardon za chyby blbne program na opravu gramatiky -
-
Sorry za to ak si bral moj komentar ako overenu informaciu, asi začnem doplňať že je to len špekulacia *2*
-
V klidu. O tom jak to bude fungovat nevíme nic.
-
-
-
nekde je rozhovor s tim typkem co to vyhral a ten vubec netusil vocogo a nejspis ho to ani nejak nezajima :D
-
-
Spis sem z toho mel dojem, ze mu Molyneux jeste nic nerekl, takze proto nic nevi, ale hraje hry, takze si to asi zahraje...
-