Přejít na výpis diskuzí
Cyberpunk 2077 bude osobní příběh s nádechem rock 'n' rollu
2.5.2013 | Ladislav Loukota
33 příspěvků
-
Mno díval jsem se na Kill Bill, Od soumraku do úsvitu a musím říct že jsem to nedokoukal. Odsekávání končetin mi humorné fakt nepřijde nebo znásilňování nezletilých. Hold každému přijde legrační něco jiného.
-
Já jsem Deus Ex hrála jenom jednou a souhlasím. I když už není nejnovější je to skvělá hra *3*
-
Nic ve zlým, ale Sex Pistols nemají se skutečným punkem moc společnýho. Banda vylízanejch tří -akordovejch neumětelů, kterou slepil v rámci propagace obchůdku s hadrama jistý londýnský excentrik vážně není punk. Zkus si někdy poslechnout Cock Sparrer, kámo.
-
Vypada to na hru bez iluzi, dospelou a ve svete, jak vyvojari zatim proklamuji, docela depresivnim a dekadentnim. CyberPUNK se nam hezky rysuje, same dobre zpravy - jen tak dal rikam ja a kompromisy nechte studijim, co nemaji koule posouvat hranice dal!
-
Tarantino = nadsázka, nekonvenčnost (nezávislost), černej (až někdy zvrácenej) humor... já ho mám rád a podle CSFD za sebou snad ani špatnej film nemá. Jen mě překvapilo, že nenatočil "Co dělat v Denveru, když člověk nežeje", myslel jsem, že za tim stál taky. Nemusim všechny jeho filmy, ale člověk si u nich odpočine.
A Pulp Fiction je filmová klasika. -
U mně to byl Deus Ex (1!). Když se mi dostal do ruky, nic jsem od něj nečekal, nevěděl jsem, co vlastně instaluju. A naprosto mě uchvátil, tak že jsem ho projel 3x. Nedělám si iluze, že už podobná hra nikdy nevyjde a nikdy nic podobnýho nezažiju.
-
A ještě jsem chtěla dodat. Souhlasím s vámi. Myslela jsem si také, že to bude Blade Runner a ne Tarantin. Z toho Teaser Traileru to tak vyplývalo. Třeba to ale dopadne dobře, nebo to bude ještě lepší. *3*
-
Já nevím jak to ti vývojáři dělají, ale na tuhle hru jsem čekala celý svůj život. Fakt jo, protože tohle už jenom jak to vypadá a že se zaměří hlavně na příběh a na otevřený svět, no prostě mi čtou myšlenky. Doufám, že to bude ještě lepší a lepší *14*
-
tim vazne filmy mas co presne na mysli ?
-
"Nebudeme zachraňovat svět, dokonce ani město. Zaměříme se na hlavní postavu a jeho či její problémy."
Dobrá zpráva, protože to věčné mesiášství ve hrách mě už leze krkem. -
Děkuji ti za reakci :) To bude asi ten problém, že já chodím více méně na vážné filmy a tenhle typ humoru fakt nechápu. Opravdu díky za tvou reakci. Raději si přečtu argument než nic neříkající červené číslo *3*
-
Nejsou genialni, ale pokud mas rad urcity druh humoru tak si to proste uzijes. Ja sem docela Tarantinuv fanda, libila se mi vetsina jeho filmu, ale jsou to spis takove ptakoviny na odreagovani. Minuska mas proto ze Tarantino ma spoustu nekritickych fanu ;-)
-
Nehral jsem primo Cyberpunk 2020 ale FASA Shadowrun, ktery mixuje fanstasy svet s cyberpunkem. Samotne pozadi Shadowrunu bylo velmi podobne jako v Cyberpunk 2020 (nadnarodni korporace vladnou svetu, na jedne strane nablyskany podnikovy areal na druhe strane squteri a naprosta bezmoc tech o ktere spolecnost nestoji, vlady stojici nekde v pozadi a zasahujici jen kdyz to vyzaduji narodni zajmy nebo tlak verejneho mineni...nebo osobni ambice politika, svet ve kterem slovo prezit dostava novy nadech).
Pro me osobne cislo 1 a pravdepodobne prvni hra od dob System Shock 2 na kterou se Vazne tesim.
Boze at se to povede, je tak malo dobrych cyberpunkovych her....chysta se sice Shadowrun Returns ale tohle bude jine kafe! -
Mno místo těch mínusek by mi to mohl někdo objasnit v čem jsou ty filmy geniální
-
genialitou? a v čem je ta genialita? V množství krve? nebo množství oplzlostí ?
-
Mno odklady mi vadí hlavně proto, že to na výsledný kvalitě neni vidět.
-
"Existuje hodně hyper her, ale není v nich moc punku," ... opravdu tam ma byt ,,hyper,, ?
Jinak jsem zvedavy jak se s tim hosi popasujou, ono stvorit tu spravnou ,,naladu,, neni jen tak ... no snad hosi poslouchaji Sex Pistols -
Od začátku se na tuhle hru těším, ale teď jsem poprvé zklamán. Tarantina nechci - já chci Blade runnera - temný a bezútěšný svět *1*
-
Jen ať to stokrát odloží, když to povede k dokonalosti :)
Budu mít raději odladěnou hru dovedenou do konce, než abych si bez bugů mohl zahrát až půl roku po vydání a konec byl tak nějak uměle nastrčen.
Trošku nechápu, proč si lidé na jednu stranu stěžují, že ošklivé velké společnosti tlačí na brzké vydání her, a zároveň jim vadí případné odklady... -
CDP ne, Warhorse jo. To jsou česi a makají na RPG z dob husitů :)