Přejít na výpis diskuzí
Cyberpunk 2077 bude osobní příběh s nádechem rock 'n' rollu
2.5.2013 | Ladislav Loukota
33 příspěvků
-
"Nebudeme zachraňovat svět, dokonce ani město. Zaměříme se na hlavní postavu a jeho či její problémy."
Dobrá zpráva, protože to věčné mesiášství ve hrách mě už leze krkem. -
Ach, to se tak krásně čte. Velmi se těším. Jen ta spekulovaná doba vydání (ne dřív, než v roce 2015) se mi nezamlouvá *1*
-
-
pamatuju se (matně), jak snad v roce 2005 vyšel trailer na Fallout 3, a že přijde na podzim 2008 :D to bylo maso...
-
-
Po Žižkovi a Geraltovi se nejvíce těším na toto! Tak jedu, jedu ať je to tady :)
-
-
Cd projekt žádnýho žižku nedělá né ?
-
-
CDP ne, Warhorse jo. To jsou česi a makají na RPG z dob husitů :)
-
-
-
Od začátku se na tuhle hru těším, ale teď jsem poprvé zklamán. Tarantina nechci - já chci Blade runnera - temný a bezútěšný svět *1*
-
zní to K*rva Dobře Geralte
-
Vypada to na hru bez iluzi, dospelou a ve svete, jak vyvojari zatim proklamuji, docela depresivnim a dekadentnim. CyberPUNK se nam hezky rysuje, same dobre zpravy - jen tak dal rikam ja a kompromisy nechte studijim, co nemaji koule posouvat hranice dal!
-
"Součástí slova kyberpunk navíc není jen kyber, ale i punk." ... YOU DON'T SAY?! *15*
Každopádně zatím to vypadá opravdu dobře. Ostatně CDP už několikrát dokázali, že umí *4* -
Mno doufám, že to chlapci zvládnou, ale málo komu věřím tak, jako jim = rozhodně jeden z nejvíc očekávaných projektů vůbec. *3*
-
Já nevím jak to ti vývojáři dělají, ale na tuhle hru jsem čekala celý svůj život. Fakt jo, protože tohle už jenom jak to vypadá a že se zaměří hlavně na příběh a na otevřený svět, no prostě mi čtou myšlenky. Doufám, že to bude ještě lepší a lepší *14*
-
-
U mně to byl Deus Ex (1!). Když se mi dostal do ruky, nic jsem od něj nečekal, nevěděl jsem, co vlastně instaluju. A naprosto mě uchvátil, tak že jsem ho projel 3x. Nedělám si iluze, že už podobná hra nikdy nevyjde a nikdy nic podobnýho nezažiju.
-
-
Já jsem Deus Ex hrála jenom jednou a souhlasím. I když už není nejnovější je to skvělá hra *3*
-
-
-
A ještě jsem chtěla dodat. Souhlasím s vámi. Myslela jsem si také, že to bude Blade Runner a ne Tarantin. Z toho Teaser Traileru to tak vyplývalo. Třeba to ale dopadne dobře, nebo to bude ještě lepší. *3*