Přejít na výpis diskuzí
Cyberpunk 2077 – co všechno o něm víme?
15.6.2018 | Šárka Tmějová
46 příspěvků
-
BTW: offtopic, sorry jako, ale proč zmizela možnost disliků... já vím, je rok 2018 a všichni jsou uražení a přecitlivělí, ale toto je fakt otrava. Já a Jack jsme ty disliky rádi sbíraly...
-
-
Protože byli úplně k ničemu a někdo si naivně myslel jak jsou důležitý a nadával tu lidme že si naklikávaj 😀 hned jak jsme to někde viděl tak sem nakliknul taky.
-
Mluv za sebe prosím, navíc tobě je dávali bud trollové protože jak říkáš že tě to bavilo a nebo prostě jen pár lidí co s tebou nesouhlasilo jak furt na všechno kolem pc a ostatních nadáváš.
-
-1 (at mas radost :D )
-
-
Když má Šárka ve vysílání otevřít pusu, tak je to většinou tragédie ("Nóóóó", "Asi jóóóóóóóóó", "Jáááááá nevíííííííííííííííííím"), například FightClub speciál o God of War jsem kvůli tomu nezvládl doposlouchat.
Psát ale umí velmi dobře, to se musí nechat, za to 👍
-
Já chci vidět to video z té hratelné ukázky ☹
-
Tohle byl imo nejlepší E3 trailer. Za FPS pohled sem naopak rád, už mě unavujou hry s levitující kamerou-wall hackem za zádama. FP pohled měl vždy lepší immersion a realističnost. Co se týče barevnosti, není problém. Stačí to hrát na PC a použít programy typu reShade, kde se dá nastavovat saturace, ostrost, různý filtry atd. Teď už jen čekat, 2 roky sakra. :]
-
Nedokážu si vzpomenout, kdy naposled jsem se tak těšil na hru.
The hype is real!
-
-
Já na Witchera 3 :-)
-
-
za video z hratlny ukazky bych ted vrazdil
-
kvôli tejto hre som sledoval E3 a... ani neviem, nie je to to, čo som čakal a paradoxne o to viac som na hru zvedavý. pohľad prvej osoby veľmi potešil, hudba z traileru parádna, zdá sa, že ideme dobrou cestou.
-
Nejhorší ze všeho je totiž souboják ve first person střílečkách, ovládá se jen jedním tlačítkem (tím na střílení) 😱
-
-
za mě vrchol celé E4
-
Nic?