Cyberpunk 2077 – jak je to s přesčasy, falešným E3 demem a tvrdohlavostí vedení?
-
Asi sem pozadu, ale co znamená " který odmítl crunchovat" .... ?!
-
Aha takže dle tvý logiky lidé není jeden každý člověk, ale prostě lidé....Aha dobře ty vidlaři :-)
-
SRajer a jeho kauzy to se dá mám pocit přirovnat k naším expertním novinářům ne ? Jinak když odhlédnu od Crunchů ( byli tady pořád jen ted se o nich nějak mluví víc)
Tak CYBERPUNK neměl vycházet na staré pomalé konzole to je holt realita nebo měl vyjít pozdějc když to experti nestihli. Jenže jasně akcionáři a jiné věci co je normálním lidem celkem u prdely.To jistilo, pak se nemohl nikdo divit a já myslím že to dopadlo jako klasické dnešní RPG ani úplnej průšvih ale taky žádná revoluční hra... prostě hratelné na pc s množstvím bugů někde méně jinde více. Vychytají to a ještě vydají DLC tomu bych věřil. Do Půlroku se to zmáknout dá🙂😉
-
Šokující! Před vydáním hry je třeba udělat víc práce, než obvykle. Příště se dozvíme další skandální informace - popeláři musí ráno brzy vstávat, řezník se zpravidla dostane do kontaktu se syrovým masem a hasič je vystaven riziku pohybu v extrémních teplotách.
Sorry jako, ale je obecně známo, že k takovejm věcem, jako extrémní přesčasy v tomhle oboru prostě dochází. Každej, kdo někdy pracoval na vývoji nějakýho komplexnějšího softwaru to ví. Ví to dokonce i každej, kdo se aspoň trochu zajímá o hry, protože o historky typu "v podstatě jsme čtvrt roku bydleli v kanceláři" neni zrovna nouze. Takže, ač to hochům a děvčatům nezávidim, mohli s tim počítat.
Krom toho, předpokládam, že vývojáře Cyberpunku taky moc nezajímalo, že tu pizzu, kterou si objednali o půlnoci, dělal týpek, kterej 16 hodin v kuse poskakuje kolem pece.
-
Nah, nah. To co se tehdy stalo hranicilo s kybersikanou.
Samozrejme, vsechny dukazy jsou davno zameteny pod koberec.
Kdyby to byli jen ublizeni fanboyove tak drzim hubu, ale tohle bylo vic.
-
Tak jsem si po dlouhé době znovu zahrál Deus Ex: Human Revolution a musím říct - je to lepší než CP2077. Jenom ten zub času je na tý hře vidět.
-
To už udělali ve videu, ale stejně se našel tenhle šourek a dál se snaží získat publicitu
-
Hele, opakovaně se hrozně suverénně vyjadřuješ v oblasti, kterou nemáš vystudovanou a nemáš v ní praxi.
Já ji vystudovanou mám, jak funguje CORPO (pun intended) vím velmi dobře a pokud máš pocit, že se v tomhle tématu můžeme bavit jako rovný s rovným, tak je to bohužel pocit špatný.
O ženskejch a o pívu - rozhodně. Ale chtělo by to na tvojí straně trochu soudnosti. Nejsi právník.
-
Proctu si, diky. :)
-
To je nesmysl. Hrozba žalob z jedné strany a eventuálních soudních sporů nijak neomezuje zažalování třetí strany.
Jako netvrdím, že jejich právní oddělení teď nemá práce nad hlavu a asi nechcou plýtvat časem, ale to samo o sobě kompletně nevylučuje jiné alternativy.
-
Poštval na někoho své fanoušky? No a? Koho zajímají ublížení fanboys na soc. médiích?
Současný trend je takový, že stačí napsat jeden příspěvek o tom, jak si sypete popel na hlavu a litujete toho, a vše je zase "ok".
-
Přesně tak. Lidi by neměli platit firmám za nedodělaný produkt. Žádné předobjednávky a žádný early-access.
Celý vývoj C2077 se zaplatil z ohromných předobjednávek a podívejte se, jak to dopadlo. Když firma měla jisté, že už jsou v plusu, tak jejich snaha polevila.
-
https://discussions.ubisoft.com/topic/78569/audio-issues-bitrate-dynamics-balance-muffled-sounds-stuttering-volume-etc-post-here/284?lang=en-US
Tady v tom threadu to je. Výživné čtení.
-
To me zajima, nemel bys cirou nahodou odkaz na nejaky zdroj ohledne toho spravniho rizeni?
-
😂ale porad je to v lepsi stavu, nez vydani skyrimu a gothicu 3, kde hru museli dodelat moderi a fanousci
-
neviem čo stále majú, hraje dobra
-
Téma na dalších pět let, Cyberpunk hype.
-
Je to těžké, když máte akcie, akcionáře, zaměstnance, zodpovědnost. Řeknete pravdu a hra by se nakonec třeba ani nedokončila. A jaká je hra? Hrál jsem na PC, technicky zcela bez problémů, příběh a atmosféra hodně nadprůměrná. Hodnocení? Samozřejmě horší než vrchol od Rockstaru, ale úplně srovnatelné s hrami FC nebo AC. Nevědět o problémech na 7 let starých konzolích, tak nechápu co se vůbec děje...
-
Hrál jsem s patchem co vyšel po třech dnech a úplně vše v pohodě. Nespadlo ani jednou. Párkrát za xx hodin jsem viděl něco mylně ve vzduchu. Stav na PC úplně v pohodě. Je to dobrá hra, má to atmosféru, 9/10 si zaslouží.
-
Nepodali by vůbec nic. Nejen, že jsou v situaci, kdy jim hrozí, že přijdou o všechen majetek, ale můžou skončit i v kriminálu. Jestli poslední dobou slyšíš ze severu cvakavé zvuky, tak jsou to jejich půlky...