Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dohrál jsem až tenhle týden, s HD reworked modem a path tracingem zvedlým na 3ray/3bounce. Oproti hlavní hře jsou nároky PL tak o 20-30% vyšší podle scény. Co se týče příběhu a "fungování" Dogtownu - takovejhle nářez jsem leta letoucí nezažil, naprosto mě to pohltilo a je sakra škoda, že základní hra nebyla aspoň z půlky taková, byť rozhodně nebyla špatná (teď mám na mysli už verzi 2.0, hrál jsem to pro lepší zážitek celý znova). Také jsem vyzkoušel jeden z nových konců a byl to emocionálně takovej mazec, že nejvíc jsem na konci litoval toho, že není možnost si něčím prostřelit palici. Po BG3 je PL za mě letos s náskokem nejlepší herní počin, 10/10. 😎

  • mp91

    Šárka dáva 9/10. Asi sem se zabouch! Ach! Ve viru velkomesta!

  • Zarcon

    Bohužel Dogtown mně dost zklamal, odehráno asi 6hodin, ale po celou dobu mám pocit, že jsem někde na skládce, NC nebylo zrovna "čisté město" , ale tohle je hnus. Několikrát jsem vyskočil na bednu, nebo jinou překážku v cestě a pět minut jsem se nedokázal seskočit dolů, takže i co se týká kvality programování to ještě pokulhává, stejný problém s  CP2077 v době vydání. Příběh sám o sobě nic moc, jsem na úrovni 40 a mám vůbec dost problémů přežít. Příběh se Songbird a prezidentkou mně moc nezaujal.  Původně měl být tento dodatek zdarma, ale nakonec jsem jim věnoval 600,-, bohužel postupem času spíš začíná nudit. Kdybych to nekupoval, asi bych to už smazal.

  • MynnyD

    Phantom Liberty mám po dvou hodinách chuť odložit. :( Námět nezajímavej a hratelnost je zatím tupá koridorová střílečka. Vím, že se to rozjede, ale proti DLCs k Zaklínači je to totální wtf.

  • lito

    to jste se tu pohádali před vydáním hry a po vydání ani písmeno, jaká ta hra je... Tak mě by to docela zajímalo. Prosím ne od hejtrů ani fanboyů, co považuji Cyberpunk 2077 za nejlepší hru vůbec. 

    Metacritic a 6,7/10 se mí zdá dost nevypovídající, i když někteří se tady snaží Metacriticem argumentovat, když jsou v úzkých.

    • Kverulant

      Po týdenním hraní ( základní hru jsem hrál bez nějakého očekávání v době vydání na PS5 (únor 2022), to už opadl mediální hate i hype a tehdy mě uchvátil příběh, dobrý vedlejší mise, různé konce, město, souboje s hackováním a super Keanu).

      DLC přináší celkem fajn příběh a novou oblast, ale už to nemá element překvapení, je to prostě další porce téhož (například otravné jízdy s kradenými vozidly přes celé město), ale skoro dva roky po vydání a herní extáze se nedostavila, prostě je to normální datadisk a už nám hra trochu zestárla. Nový strom dovedností akorát způsobil chaos pro hráče, co hráli předtím a tipuju, že téma DLC příběhu docela nevhodně zamíchá orientaci lidem, co hrají poprvé a bude se jim to míchat do základní story. Příběh - původní hra ho velmi dobře a pozvolna dávkuje a doplňuje i skrz emoce z hraní sidequestů a vytváření vztahů s vedlejšími postavami, DLC má něco podobného a doplňujícího původní příběh, ale nemůže ti to dát to, co původní hra dávala jako celek a celkem to uteče. Občas ti to velmi připomene pár filmových a sci-fi klasik a nemyslím jenom Útěk z New Yorku/LA.

      V soubojích jsou nějaké novinky, ale stejně jsem se po chvilkovém hraní vrátil k původnímu stylu hack/stealth nebo vystřílet tu chamraď :D. Udivily mě chyby v nových questech, kde jsem na konci mise nemohl mluvit s postavou a ukončit úkol a musel jsem nahrát pozici a jet všechno znova. Občas mi hra padne. 7/10 mi přijde jako vhodnější, neurážlivé hodnocení.

      • lito

        děkan. Počkám na slevu a nějaké ty patche, hrát je co, tohle mi neuteče. Původní hru mám rád, takže more of the same asi mi někdy i časem bude stačit..

        • Kverulant

          Jo, jako porce navíc toho samého to asi stačí. Na patche určitě počkej. Od posledního komentáře jsem se dostal skoro na konec DLC a po smrti zjistil, že hra ukládala 2 hodiny zmršené pozice a přišel jsem o postup, což je teda úplně nehorázný. 🤮 

  • Tenurri

    Hru mám od vydání..kdy jsem odehrála asi hodinu a už jsem se k tomu nevrátila. Teď konečně nastal čas to znovu zkusit a snad si po nemastném, neslaném Starfieldu spravím trochu chuť :D.
    U toho si zase počkám tak dva roky, než se to doladí (ať už díky vývojářům, nebo módům).

    • Jsem na tom úplně stejně, jen jsem tomu dal asi 2 hodiny. Já si to ale nechám na dlouhé zimní večery. Teď je ještě super počasí na inline brusle.

    • Přes 2000 jen tak vyhodit s kapsy.. gratuluji! (PS: hry se dají i vrátit) :D 

      • Tenurri

        Nah, měla jsem to při vydání za půlku, pracovala jsem v obchodu s hrami :D ...Navíc jsem to brala domů jak pro mě, tak pro přítele...tenkrát ale ještě na ps4...a nebylo to dobrý :D
        řekla jsem si, že se k tomu vrátím časem, když s tím něco udělají. To samé Starfield...prostě si počkám.

        • Tak to pak jo... Trošku jsem si zatrolil... Sorry :D

    • Slavik_Jenda

      První hodina je snad ta úvodní mise... Chce tomu dát pár hodin na rozjezd...

      • Tenurri

        Tenkrát při vydání na PS4 by tomu pár hodin na rozjezd opravdu nepomohlo, ta hra nebyla nehratelná :D ...na PS5 jsem čekala, ale nějak jsem to potom neměla chuť ani znovu zkoušet.

        Přes víkend jsem si dala 4 hoďky a je to v neporovnatelně lepším stavu.

  • iSpirit

    Moje zkušenosti s PS5 2.0. Přetáhly se mi tři trofeje :D. Ano, správně tři trofeje z PS4 verze do PS5, už x měsíců čekáme, aby jim to fungovalo, evidentně tohle byla spíše náhoda, než nějak by to spravili.

    Zdá se mi to, nebo tam proběhl mirný downgrade v obrazové kvalitě. Nějak všechno se mi třepe, jako by použili horší uspcaling či AA, ale obraz není čistý, jak býval. 

    Jinak gameplayově to asi nejde poznat, to člověk musí hrát znovu nebo DLC, aby poznal herní změny. 

    • Gulivera84

      Me se nepretahla jedina trofej, uz nevim co stim....

      • Dohrát znovu?

        K čemu je vlastně to přetažení trofejí dobré?

        • Jelikož hra neobsahuje ani NG+, tak motivace hrát to znova bude pro spousty hráčů dost nízká, takže přetažení trofejí by mělo být žádoucí, protože hráči budou mít trofeje jen z DLC, původní hra bude prázdná. 

          Jinak ne každý má čas hrát hry znovu, i kdyby tam bylo NG+, navíc her je spousty.

    • Také jsem si toho všimnul. Hledal jsem a vida... 

      • Changed the target upscaling resolution on Xbox Series X and PlayStation 5 in Performance Mode from dynamic 4k to dynamic 1800p for improved performance and image quality.


      • iSpirit

        takže reálně to bude nativně kolem 1440p možná i níže dle lokace a pomocí  FSR 2.1 do 1800p. Takže už dává smysl, proč se to tak třepe. Díky za info.

  • zanek.s

    Tak jsem zkusil patch 2.0. Načtu náhodnou pozici, procházím se po městě a narazím na krabici. Obyčejnou, kartonovou, otevřenou, tak 50x50 cm. Narazím do ní a zaseknu se. Ok nějaká tvrdá, ale přece ji nebudu přeskakovat nebo obcházet. Střelím do ní brokovnicí a ... a ani se nehne. Prostě přirostlá k zemi, pravděpodobně betonová (?). Aha. Tak na krabicích musí ještě zapracovat. Hmmm...   😯

  • Já si radši počkám na videorecenze v pondělí. 

  • Duncan66

    V jakém technickém a herním stavu je ten datadisk? Je potřeba počkat rok dva od uvedení, jako jsem to udělal u původní hry, kterou jsem si v patchi 1.6. narámně užil a ty vysoké desítky hodin, které jsem ve hře strávil rozhodně stály za to.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit