Přejít na výpis diskuzí
Dabing v Grand Theft Auto V obstarali skuteční gangsteři
5.9.2013 | Aleš Smutný
103 příspěvků
-
To napr vo Francúzku zatýkajú gangy, ktoré majú na tričku tradičnú rodinu:
http://www.hlavnespravy.sk/muz-skoncil-na-policii-kvoli-stereotypnemu-symbolu-na-obleceni/86944/ -
Predator: Vážně si myslíš, že by se člověk, kterej je členem nějakého gangu tělem i duší bavil s nějakým člověkem od Rockstaru o nějakém dabování??? Tohle mohli kildně bejt členové, kteří rádi vyzkoušeli něco nového. Kde je napsáno, že to byl největší gangsta toho či onoho gangu???
-
tve tak ty prehanis docela dost . Dobra sranda.
Dobry den vitam vas na nasem pohovoru na dabovani lvího krale 4 . Ukazte mi Vas zivotopis.
Tady.
Diky. Takze tady mame několik obvineni za ublizeni na zdravi,prodej drog, podileni se na organizovanem zlocinu, napadeni veřejného cinitele .Prerusovane ste byl tak 10let ve vezeni. aaaa tady to je daboval ste něco v Gta.mimochodem pekny celotelovy tetovani.
Diky. Ano v ty 5 let stary hre mam asi tri vety.
No to je bajecny budete hrat Simbu v duchodu a hodte to trochu do gangsta stylu at je to pro ty dnesni deti. -
A ještě ke všemu znevažujou lidi, co chodí do školy.
-
jo jasne tak kazdej ma na to jinej uhel pohledu a kazdy ma jinak nastavene moralni hodnoty. me to tolik nevadi ale plne chapu ze nekomu vadi kdyz film spolupracuje s clovekem ktery znicil desitky zivotu a rodin. z pohledu cloveka kteremu ublizil bych zuril jako bejk.
k tomu slengu jak psal uzivatel nad tebou. jo jasne tohle chapu ale popravde podle me malo kdo zna slang dvaceti gangu ktere operuji v tom a tom meste takze by se relita klidne mohla ohnout ve prospech hratelnosti. myslim si ze kdyby zmenili slang nejakeho bezejmeneho gangu tak si stezovat budou mozna tak clenove:D prijde by ze kdyby se naopak daberi snazili naucit tento slang kdyz uz ho vyvojari ve hre chteji tak by se mohla hra chlubt daleko vice tim ze naucily dobre dabery kteri vsechnou postave zivot i ten jejich tolik chteny slang. -
Určitě udělá na další potencionální zaměstavatele lepší dojem, když bude mít v CV Voice acting v AAA hře za několik mega, kterou zná navíc skoro každý. Pokud to nebude totální guma, tak může za 5 let dabovat animáky u Disneyho :-) Trochu přeháním, ale děláš to taky...
-
za zabitýho kamaráda, nebo člena rodiny, pro něj pláčeš, ale mrkl jsem na net a je tam i že to může být za to, že lituje let ve vězení, který tam byl za vraždu, takže to jde tak i tak :) a za zabití člena jinýho gangu se tetuje pavučina .) takže v čr je to celkem "vtipná" věc .))
-
jo ukaze jim ze bez zkusenosti zabijaka gangu by si nic nevydelal....
-
a co říkám jiného? ale dat jim praci na hodinu u dabingu nic nezmeni.
-
S takovejma trivialitama se piplaj pak tam jeden gang totalne roztrilite udelate zacpu a vraky, mrtvoly po cele ulici zajdete za roh do vedlejsi ulicky hned se vratite a po spousti neni ani pamatka....
-
Proč ne. Když mají tolik prachů tak ať to nadabuje klidně i Obama.
-
já s**u na nějaký rabíny, chápu, že je před prodejem a že se to "musí" nutně tlačit, ale přijde mi to trapný a už vůbec nechápu, jak tohle může někdo brát vážně..že seberou na ulici negra s XL trikem a chainem na krku neznamená, že to je gangster..
-
Věř tomu, že existují i takoví lidé, kteří si odsedí nějakej ten rok a už se tam nikdy nechtějí vrátit. Kdyby jim nikdo nedal příležitost pracovat, tak v podstatě nemají navybranou. Buď skončí v base, nebo s kulkou v hlavě. Jasně že exitují i taková individua (a není jich málo), která považují práci gangstera za svou vysněnou kariéru, ale házet všechny do jednoho pytle je dost krátkozraké.
I kdyby se z 10 bývalých trestanců, kterým je nabídnuta práce, ke zločinosti nevrátil pouze 1, tak to přeci stejně za to stojí ne? -
Mno ty koky a počul si o gangoch rabínov? google: "rabbi organ harvesting"
-
PR kecy pro děcka nic víc nic míň,jak tomuhle může někdo věřit nebo brát vážně?!...jinak pro CainPullo: to,co popisuješ je určitě hrůza v porovnání s naší lokalitou..nicméně Latino gangy jsou obecně nejnebezpečnější gangy na světě..doporučuju film La Vida Loca jak se žije v latinský americe..nějaký rusko se může jít vycpat.
-
Žádná reklama. Pokud jsi ten rozhovor poslouchal, tak víš, že to tam Lazlow jen zmínil (mluví se totiž i o spoustě jiných věcí), nijak se tím nechlubil. To herní weby se chytly jen téhle konkrétní informace a hned to všude vytahujou jako žhavou novinku, kterou Rockstaři teď nejvíce vyzdvihují. To víš, herní novináři. *6*
-
To co jsi řekl, že se běžně ve filmech děje je přesně to, co mě na většině filmů hrozně irituje.
-
Jsem velký příznivce dokumentaristického přístupu. Tohle je jedna z nejlepších zpráv za poslední dobu. Mimochodem, slavná scéna buzerujícího seržanta z Full Metal Jacket by nikdy nebyla tak dobrá, kdyby ji "nezahrál" skutečný seržant z armády, což onen herec byl.
-
jo protože ta par hodinova zkušenost prebije ty mesice a roky pachani zlocinu. Tydle lidi potrebujou stalou praci a dohled. ne hodinu ve studiu
-
Já to pochopil především tak, že každý gang svůj značně specifický slang, který je prostě natolik osobitý a "nenahraditelný", že nějaký posh dabér to prostě nenapodobí; něco jako u The Wire, kde tvůrci také upřednostnili skutečné gangsta ulice a bylo to jen a pouze ku prospěchu.