Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hanzales
    Já si jenom říkám, aby to třeba nakonec nepřekvapilo ;o)
    • Tohle si rikam uz nekolik let ;-).
  • ROFL ty svodidla :D
  • Mě se teda zrovna tenhle díl docela líbí, to nejsem zrovna miláček závodu, natož NFS.Moc ale nechápu co maj znamenat hw nároky, to má být vtíp? To že jako že na notebooku rozjedu BF a tohle ne?
    • Jojo, ty nároky mi na mainstreamovou hru přijdou vysoké. Nebo nemá EA čas na optimalizace PC verze...?
      • jindra.veliky
        zase klidek. zname porty her od EA. treba takovy dead space rozjedes pomalu na max. se sestavou ktera je v minimalnich. *4* jestli to nebude zpraseny port jako treba saints row 2 ale toho se nebojim.
  • jindra.veliky
    ta to vypada dobre. snad nepokazi jizdni model jako v poslednim hot purshit ( :) ) a bude to dobra arkada jako treba most wanted nebo undeground 2.
    • Erien
      Pochybuji, že by snad ještě někdy nfs, byl tak dobrý jako Undeground 2 a Most Wanted.
  • začínám bejt na serii need for speed alergickej..
  • ani si snad myslí že když tam daj nějaky "příběch" nějake porche nebo zondu a podobne auta, daj tam nějakou "vylepšenou" grafiku a nudnou napln hry tak to bude určitě strašne, kdyby tam dali i starou ameriku a zábavnou nápln hry něco jako jako undegroun 2 s toho měli všechny nfs čerpat, ale mw nebo i trošku carbon byl dobrý ale zbytek.... *12*
    • hodnotit něco podle traieru je kravina! aby to nedopadlo dead island (nedopadne), kdy to každý kritizoval a odsuzoval a teď je z toho prodejní hit! nebo nový driver - to samé... u mě vždy platí: zahrajeme, uvidíme!
    • Počkej na plnou, hodnotit něco podle pár minutových filmečků nemá cenu.
  • Spíš než "dálniční bitvu" (terminus technicus z Undercover) to připomínalo "canyon race" z Carbonu, ovšem s poldama. Což nemusí být špatné, byť tohle video mi přišlo nějak podivně sestříhané. A propos, pokud se nemýlím, tak tohle jsou první NfS s ratingem "T - Teen".
  • morik
    Nekupujte pistacie v globusu, jsou hnusny.
    • To je pravda, asi před měsícem jsem si v globusu koupil vážený pistácie, byly hořký, starý, měkký, vubec nekřupaly *16*
    • smejki
      balené nebo vážené?
      • morik
        Odvoď logicky. Pokud by to byly balené tak upozorním na značku a ne na obchodní řetězec.

Správná odpověď je tedy za B
        • smejki
          třeba mají nějakou privátní, co já vím *3*
          • morik
            Nejsem tak společensky na výši abych měl přístup do privátních skladů pistácií v Globusu.
            • morik
              Ne Horst se dostane jen tam kde ho platí, což o Globusu neplatí. Ti ho z neznámého důvodu nevyužívají.
            • Morderon
              Ne? a já měl za to že Horst se dostane všude! Takže je to hotová KAKASTROFA
    • morik
      Jediný důvod proč jsem chodím je ten, že vás chci poučit o chybách, které jsem já udělal.
      *9*
      Vyvarujte se tedy pistaciim ve vsech obchodnich retezcich Globus.
    • tak tohle je ten nej coment na tomhle netu *2*
    • Po delší době nějaký hodnotný příspěvek v TG diskusi! Chválím. *3*
  • na hru se sice docela těším (hlavně na animačky a příběh, který snad bude aspoň chytlavý... což je u závodní hry dost průšvih!) - ale tenhle trailer mě teda nepotěšil vůbec - nuda, renderovaný filmeček a grafika v něm vypadá jak před 5-6 lety! bída asi zůstanu u nového drivera
    • Yup, video zvláštní, ale (před)renderované by být nemělo, jelikož se na začátku píše "Actual Game Footage" (nebo tak něco).
  • dalsie NFS pri ktorom stravim "dlhe" hodiny...zas tak skusit chvilku si pojazdit a uninstall

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit