Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • xixixao
    "i když ten odpich z 0 na 200 za setinu vteřiny na konci videa trošku tvůrci videa přepískli" To přeci neni z 0 na 200, to je jenom ze slow motionu do normálu, koukni na ten truck Petře, taky stojí :D
  • chtelo by to slušnej arkadovej jizdni model , arkadovou destrukci a slušnou AI a proč ne, ja bych si to zahral. Akorat ta grafika mi prijde nejaka slaba, na to že je to hra o autech ty auita vypadaji ze maji malo detailu a slabe textury, hlavne ty co mijeji na silnici
  • No.. ja uz si zavodni titul roku na PC vybral. Trackmania 2 Canyon :p Tohle si s nejvetsi pravdepodobnosti necham (opet) ujit :)
  • Haha, po shlédnutí jsem dostal chuť na Flatout 2, ovšem ne na NfS run, smůla, no. Ale je zase hezké že se snaží o nějakou inovaci, když už nic jiného.
  • AzuX
    NFS je posledne roky strasna nuda..ajked v tom videu bolo ze pada z utesu, ale podla mna to bude zas tak ze si v aute budes ficat 200km/h ale omylom to natocis do kriku ktori ta zastavi ako skala..naraz jak hovado..pritom ti max upadne spatne zrkadielko.proste nuda takze NFS ani nekuknu....kde su zlate casi Carmagedonu kde si zrazal ludi na budovach a rozbijal sa doblba *15*
    • Ach, Carmageddon 1. Nikto nic podobne asi uz nevyda. Chcelo by to aspon nejaky mod do napriklad GTA4. *14*
  • jdu blejt velebnosti *11*
  • Hry bez destruktivního modelu aut mě nikdy nebavili.... Užijte si to.. Zlatej Flatout :).
    • Buď destrukční model, nebo alespoň jízdní. Ani jedno z toho Hot Pursuit nemělo a pochybuju, že tohle mít bude. Alibistická prasata ve vedení automobilek, totiž nedovolí, aby se jejich modely objevili rozflákané, ale že se ovládají jak čluny jim nevadí.
      • Ale divne je, ze v niektorach hrach im to nevadi (napriklad novy Driver, tam sa licencovane auta nicia celkom dost). Ci to nebude skor tak, ze sa v EA s nejakym destrukcnym modelom nikto nechce zadrbavat.
  • Po Hot Pursuit alší buttget za tisícovku...
  • Kdyby věnovali jízdnímu modelu tolik času, kolik věnují vytváření těchto velmi hodnotných videí, tak hráčská komunita chrochtá blahem *12*

Už jen pojmenovat další díl NFS Slide.
  • me to připadá jak Hot pursuit zadnej rozdil tyjo ale co jineho vymyslet zejo porad dokola ty zavodni hry..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit