Přejít na výpis diskuzí
Další Crysis 2 video propaguje rychlost a destrukci
15.3.2011 | Petr Poláček
46 příspěvků
-
no, mne je len trosku zahadne, ze preco sa vsade (skoro) striela do ludi, ked ma nas hrdina bojovat proti mimozemstanom. No nic, celkom som sa na hru tesil, ale asi si necham zajst chut. Akcia typu armada o jednom muzovi uz niesu pre mna.
-
Jen doufám, že se hra dočká vypuštění SDK, abych si ji později koupil, stejně jako první díl, hlavně kvůli moderské komunitě. Však mrkněte co šlo už s CryEngine 2:
http://www.dasreviews.com/das-game-news/xigmateks-xtreme-fx-2-mod-for-crysis-is-simply-unbelievable/
a co teprve provedou s CryE3 *1* -
-
xfx2 pro crysis uz vysel ? sem to nejakou dobu nesledoval a vzdycky bylo ze se zatim dvojka dela
-
-
Hrál jsem demo a je to prostě Crysis Duty. Takže do toho nejdu.
-
takova blbost. radsi si zahraju COD *5*
-
-
no to je hrozne velky rozdil ze *1*
-
-
nema nekdo tucha co to je za hudbu v tom posloednim (speed) videu? teda jestli to neni primo delane do toho
-
-
tak nic uz jsem to nasel :) http://www.youtube.com/watch?v=NAtpi3R6oAU .. New York, New York Gerry Owens, LLUTHER, kdyby to jeste nekdo hledal treba :) sorry za ot
-
-
Mna by len zaujimalo naco niekto robi titulky ked nevie po anglicky.
-
no hral jsem demo a jak jsem od toho nic necekal tak jsem byl docela prijemne prekvapen skoncil jsem u tech dvou kol do rana na 10lvl mam k tomu jen par pripominek ale tady je stejne nevyresim tak to sem tahat nebudu jinak kombinace toho tezkyho kulometu bo co to je s neviditelnosti je dost smrtelna *1*
-
-
no nevim nevim neviditelnost je dobra na zabijeni newbiku ale jinak je uplne k nicemu kdyz je ve hre nano vision
-
Musím říct, že na tom v Cryteku ale pěkně zamakali na té hře. Když vyšlo beta MP demo na xboxu, tak úder zbraní a killcamy byly vyloženě otřesný. Tento týden, co jsem hrál už officiální demo, tak jsem si tam podobných problémů nevšiml, takže to museli opravit.
-
-
...jak si hra povede na konzolích, protože na PC má natěšenou uživatelskou základnu... No PC uživatelská základna zanikne a vznikne konzolová základna. Jak jednoduché. A to se i stane se STALKEREM 2 pokud vyjde na konzole.
-
-
Vsechno caem vyjde na konzole kdyz to hardware umozni proc? protoze pc hraci stahujou hry z torrentu jo konzolisti taky ale o polovinu mene jen to jen otazka penez kdby si kazdej pc hrac hru koupil to byste videli jaka by byla najednou pc nejvetsi herni platforma na trhu a konzole by sli pomale ale jiste do kytek protoze moznosti na pc jsou vetsi jenze na konzolich se jim penize vrati a jeste hodne vydelaj na co se bude primarne vyrabet hry si urcili sami hraci a urcili konzole vyvojari se jen drzi cisel prodeje a ty jsou jasny konzole=penize
pc=piratstvi jo podle poslednich novinek co se suskaj zhani blizard programatora s velkymi zkusenostmi s AAA tituly prevazne rpg a konzole ps3 ze by DIABLO na ps3? jak jsem rekl konzole jsou penize urcili to samotni hraci takze ja bych pocital s tim ze v budoucnu budou vsechny hry na konzole a aby usetrili tak udelaj jen konverzi na pc :-) -
-
Takovehle reci tady jsou snad od PS2, ale pc hry tady jsou porad a zatim nenasvedcuje nic tomu,ze by se to do budoucna melo nejak menit.Ano herni trh je zameren primarne na konzole,protoze tam jsou zisky nejvetsi,ale reci,ze v budoucnu budou vsechny hry na konzole jsou celkem usmevne.Ac vlastnim jednu z konzoli,jen malo her na ne me opravdu zaujme,protoze me moc ten styl vice arkadovych her,s kratkou herni dobou a obtiznosti,ze to projdu skoro s prstem v nose moc nebere.
Pravda,na pc me moc her v posledni dobe taky nenadchlo,ale porad jich je vic jak na konzolich.
Co se crysis tyce,jednicka byla celkem fajn,zato dvojka svym priklonem ke cod hratelnosti me naprosto minula,je to ocividne cilene na jinou cilovou skupinu.
Ja jen doufam,ze stejny osud opravdu nestihne jiz zminovany stalker,protoze to je jedna z mala fps her za posledni roky,ktera me opravdu chytla a za neco stala -
crysis 2 sa moze podla mojeho nazoru komletne spakovat a odklusat na konzole svojim spracovanim sa tam vlastne zaradil uplne sam.Preboha este vecsi priklon k dementnemu CODu? Spomenme si na uplneho predchodnu tejto serie genialny Far Cry obrovvsky neskonale rozsiahli a zaroven detalne spracovany ostrov ktory umoznoval hned niekolko ciest k dokonceniu levelu co sa z toho stalo teraz? Tupy dementny tunel? Vazne mi je z toho do placu ovsem nevinim z toho tvorcov tym ide prirodzene predovsetkym o prachy.Vinim tu tupu polodemnetnu masu uprednostnujucu takto zdegenerovane a zjednodusene hry.Proste staci stlacit siplu vpred a drz tlacitko fire.K videu: serie ma jak sa snazia z toho obleku urobit nepostradatenlu hight tech zbran kde nejaka rychlost cca nech 50km za hodinu + poloneviditelnost a sila mozno 20 koni ma zachranit svet.Sismaria jeden bojovy vrtulnik uz dnes narobi daleko vacsiu paseku.Preco zas musim byt superhero ktory zachrani celu slnecnu sustavu?Trosku skromnosti by vobec nezaskodilo.Omnoho viac by som bol ochotny uverit funkcii maleho kolecka v daleko vacom plane.Ale to by sa zrejma vacsine nepacilo.
-
-
no ja doufam,ze stalker 2 zustane stalkerem...tedy zadne konzolovateni v takove podobe jak je tomu u crysis 2.Aspon autori tvrdi,ze primarne je to pro PC a potom port na xbox pripadne ps3
Tak nezbyva nez doufat -
-
Ehm .. kde jsem to jen četl ... o C2 taky furt vykládali jak je pro ně PC primární a to co z toho teď vylezlo, škoda mluvit. Raději Stalkerovi zamávejte. *11*
-
-
jenze crysis bylo vyvijeno zaroven pro vsechny platformy,coz u stalkera by to tak byt udajne nemelo.Jak to nakonec dopadne se uvidi no.Ja zatim doufam ,ze tomu tak bude.
Stejne si nemyslim,ze stalker je hra o kterou bude na konzolich velky zajem,vzhledem k tomu,jake hry se na nich nejvice prodavaji
-
-
-
-
jj bf 3 bude rozhodne lepší a ti od crysis to ví *3* ale ted už stím nic nenadelají
-
-
Lepší bude určitě grafika *3*
-
Kokám že si zde někdo zase nedal hlavu dohromady .
Porovnávat Crysis 2 a battlefiled 3 muže jen mentál .
Tak se příště trochu zamyslí až budeš chtít napsat podobný nesmysl .
brianmike2 -
-
vždyt je to všechno na jedno brdo běháš a střílíš proste zívačka ale i tak ja spíš myslel engine. *3*
-
-
BF3 bude hlavne uplne o necem jinym. To je jako srovnavat COD napriklad s Operation Flashpoint 2.
-
-
ako sorry ale na tej hre je (pre mňa) zaujímavý len ten engine ...
-
-
No demo mi fachalo na nastaveni Gamer pri prumernych 35 fps, ale to vse na male mape s minimem specialnich efektu. Obavam se, ze plna uz nepojede tak pekne kdyz to bude vsechno vybuchovat, nicit se apod. Grafika vypada skvele (i kdyz ne tak skvele jako prvni dil), ale nelibi se mi ty konzolove veci ve hre jako jsou napriklad obtloustle osklive modely zbrani se zamerovacem pres pul obrazovky. Kdyby alespon slo menit FOV na PC a poradne si grafiku nastavit jako v prvnim dile byl bych radsi.
-
Tvl, tak to by me fakt zajimalo co hrajes. Uz prvni Crysis byl ve sve dobe neco vic nez jen tupa strilecka ve stylu COD. Svoboda, vynikajici umela inteligence, hratelnost a samozrejme grafika a design. Dvojka vypada, ze pojede ve velmi podobnych kolejich jen mozna s mensim durazem na svobodu, ale zase vice vyuzivani prostred a to ja muzu. *4*
-
-
Crytek dělal celou dobu Benchmark, ale pak si řekl že by mohla mít úspěch i hra. Těsně vedle, je to největší nuda s nejlepší grafikou.
%%%%%%%%%%SPOILER%%%%%%%%%%
První hra, která neměla na konci bosse, akorát 5 neviditelných trotlů které jsem na normal obtížnost uškrtil holýma rukama (neměl jsem náboje) a vážně nejsem takový skill. Takže bych to AI moc nevyzdvihoval *3* -
Crysis a sloboda? Kde? Ved to bolo rovnako linearne, ako vacsina FPS-iek, akurat, ze namiesto po ulici si isiel akoze po dzungli. Odbocit si nemohol, lebo po jednej strane si mal strmy kopec a po druhej strane more. Sem tam si mohol odbocit, ale iba v prvej polovici, v druhej polovici (zamrznuta krajina) to bol uz cisty tunel.
-
-
Přesně tak. Tváří v tvář třeba takovému Bioshocku který vycházel ve stejné době, byl pro mě Crysis jen tuctovou střílečkou s nadstandardní grafikou, ke které jsem se, po dohrání, neměl vůbec žádný důvod vracet. Kámoš, který byl tehdy takový počítačový panic, si kupoval hodně nadupanou sestavu jen kvůli Crysis, ovšem nakonec z něj vylezlo, že ho nikdy nedohrál.... *4*
-
-
Mě se Crysis tak Líbil že jsm ho dohrál 3x XD Ale datáč byl uplně nahovno.
Mě právě bavilo si hrát s nepřátelema XD neviditelnost pak todle vezmu slepi hodim ji po něm schovám se atd XD
-
-
-
me prave prijde,ze od puvodniho crysis se dvojka odklonila prave spise k tomu cod
-
no to je zaujímavá otázka ... odpoveď je taka že fps-ku som nehral ani nepamätám ... naposledy zeno-clash teda ak za fps nepovažuješ aj bioshock ktorí do tej kategórie tak nejak v druhej polke spadne ... inač hrám prevažne rpg/jrpg a adventury tie sú mojou staro a nehasnúca láskou
... a takéto hry (so svetelnou pištoľou) považujem za pekne tech dema ... a najbližšia fps (čo vlastne ani fps nebude pokiaľ sa rozhodneš ju tak nehrať ... a že ja sa tak rozhodnem) ktorá ma zaujíma je deus ex 3 ...
-
-