Přejít na výpis diskuzí
Další Crysis 2 video propaguje rychlost a destrukci
15.3.2011 | Petr Poláček
46 příspěvků
-
ako sorry ale na tej hre je (pre mňa) zaujímavý len ten engine ...
-
-
No demo mi fachalo na nastaveni Gamer pri prumernych 35 fps, ale to vse na male mape s minimem specialnich efektu. Obavam se, ze plna uz nepojede tak pekne kdyz to bude vsechno vybuchovat, nicit se apod. Grafika vypada skvele (i kdyz ne tak skvele jako prvni dil), ale nelibi se mi ty konzolove veci ve hre jako jsou napriklad obtloustle osklive modely zbrani se zamerovacem pres pul obrazovky. Kdyby alespon slo menit FOV na PC a poradne si grafiku nastavit jako v prvnim dile byl bych radsi.
-
Tvl, tak to by me fakt zajimalo co hrajes. Uz prvni Crysis byl ve sve dobe neco vic nez jen tupa strilecka ve stylu COD. Svoboda, vynikajici umela inteligence, hratelnost a samozrejme grafika a design. Dvojka vypada, ze pojede ve velmi podobnych kolejich jen mozna s mensim durazem na svobodu, ale zase vice vyuzivani prostred a to ja muzu. *4*
-
-
Crytek dělal celou dobu Benchmark, ale pak si řekl že by mohla mít úspěch i hra. Těsně vedle, je to největší nuda s nejlepší grafikou.
%%%%%%%%%%SPOILER%%%%%%%%%%
První hra, která neměla na konci bosse, akorát 5 neviditelných trotlů které jsem na normal obtížnost uškrtil holýma rukama (neměl jsem náboje) a vážně nejsem takový skill. Takže bych to AI moc nevyzdvihoval *3* -
Crysis a sloboda? Kde? Ved to bolo rovnako linearne, ako vacsina FPS-iek, akurat, ze namiesto po ulici si isiel akoze po dzungli. Odbocit si nemohol, lebo po jednej strane si mal strmy kopec a po druhej strane more. Sem tam si mohol odbocit, ale iba v prvej polovici, v druhej polovici (zamrznuta krajina) to bol uz cisty tunel.
-
-
Přesně tak. Tváří v tvář třeba takovému Bioshocku který vycházel ve stejné době, byl pro mě Crysis jen tuctovou střílečkou s nadstandardní grafikou, ke které jsem se, po dohrání, neměl vůbec žádný důvod vracet. Kámoš, který byl tehdy takový počítačový panic, si kupoval hodně nadupanou sestavu jen kvůli Crysis, ovšem nakonec z něj vylezlo, že ho nikdy nedohrál.... *4*
-
-
Mě se Crysis tak Líbil že jsm ho dohrál 3x XD Ale datáč byl uplně nahovno.
Mě právě bavilo si hrát s nepřátelema XD neviditelnost pak todle vezmu slepi hodim ji po něm schovám se atd XD
-
-
-
me prave prijde,ze od puvodniho crysis se dvojka odklonila prave spise k tomu cod
-
no to je zaujímavá otázka ... odpoveď je taka že fps-ku som nehral ani nepamätám ... naposledy zeno-clash teda ak za fps nepovažuješ aj bioshock ktorí do tej kategórie tak nejak v druhej polke spadne ... inač hrám prevažne rpg/jrpg a adventury tie sú mojou staro a nehasnúca láskou
... a takéto hry (so svetelnou pištoľou) považujem za pekne tech dema ... a najbližšia fps (čo vlastne ani fps nebude pokiaľ sa rozhodneš ju tak nehrať ... a že ja sa tak rozhodnem) ktorá ma zaujíma je deus ex 3 ...
-
-
-
Jen doufám, že se hra dočká vypuštění SDK, abych si ji později koupil, stejně jako první díl, hlavně kvůli moderské komunitě. Však mrkněte co šlo už s CryEngine 2:
http://www.dasreviews.com/das-game-news/xigmateks-xtreme-fx-2-mod-for-crysis-is-simply-unbelievable/
a co teprve provedou s CryE3 *1* -
-
xfx2 pro crysis uz vysel ? sem to nejakou dobu nesledoval a vzdycky bylo ze se zatim dvojka dela
-
-
Mna by len zaujimalo naco niekto robi titulky ked nevie po anglicky.
-
nema nekdo tucha co to je za hudbu v tom posloednim (speed) videu? teda jestli to neni primo delane do toho
-
-
tak nic uz jsem to nasel :) http://www.youtube.com/watch?v=NAtpi3R6oAU .. New York, New York Gerry Owens, LLUTHER, kdyby to jeste nekdo hledal treba :) sorry za ot
-
-
no, mne je len trosku zahadne, ze preco sa vsade (skoro) striela do ludi, ked ma nas hrdina bojovat proti mimozemstanom. No nic, celkom som sa na hru tesil, ale asi si necham zajst chut. Akcia typu armada o jednom muzovi uz niesu pre mna.
-
takova blbost. radsi si zahraju COD *5*
-
-
no to je hrozne velky rozdil ze *1*
-
-
Na mem novem PC to bude ve FULL HD lahoda =) těším se nehorazně
-
-
To se teprve uvidi jaka lahoda to bude.
Demo zatim kdovi jak nepresvedcilo,ze by to mely byt graficke orgie anebo snad nejaky vyrazny posun grafiky.
Jinak se svoji GFX 560ti se nebojim,ze bych to v 1680x1050 nerozchodil.
Porad nevim jestli to koupit, protoze multiplayer je takovy vselijaky.
To Battlefield 3 si muzu rovnou predobjednat *3* -
-
Multiplayer je uplně ja v COD. Parky atd prostě uplná kopie.
Crysis 1 Multiplayer byl lepší to bylo jako Batlefield nebo tak něco když si kupoval vozdla a zbraně. -
-
přesně ! *1*
-
-
-
A máš i full HD monitor/televizi ? bez toho ti totiž může být sebelepší počítač k ničemu.
-
-
Jasné, že mám, respektive budu mít. Já myslím, že ta hra je především o enginu a grafických/fyzických možnostech tudíž jestli si to budu dávat ve FULL HD bude to parada =)
-
kdyby neměl full HD monitor tak asi nepíše že to bude ve full HD lahoda... nemyslíš??
-
-
S tímhle bych byl raději opatrnej, někdy se vyplatí předvídat demenci a teprve si počkat na vyvrácení názoru. *1*
-
-
Velice treftná předvídavost. V minulosti se na jednom forů o tomle započla málá občanská válka. *1* *1* *1*
-
*1*
-
-
-
-
-
tak jsem se rozhodnul...jdu raději do Homefront;)...singl má krátkej (5/10), ale zahraniční weby vychvalují multiplayer (8 i 9/10)...Crysis bude opak...bude mít mnohem silnější singleplayer;)
-
-
Asi to tak bude, a protože mě MP vůbec nezajímá, tak jdu zase do Crysis. Ať žije možnost volby : ).
-
-
Tak to jsme dva, bohuzel od SP Homefront jsem cekal neco zcela jineho nez rezbu ala CoD. A ani po graficke ci remeslne strance se nejedna o AAA titul. Az to bude za tri kilinka tak do toho pujdu podobne jako do Sniper Ghost Warrior. Neurazi ale rozhodne ani neoslni. *5*
-
-
-
jj bf 3 bude rozhodne lepší a ti od crysis to ví *3* ale ted už stím nic nenadelají
-
-
Lepší bude určitě grafika *3*
-
Kokám že si zde někdo zase nedal hlavu dohromady .
Porovnávat Crysis 2 a battlefiled 3 muže jen mentál .
Tak se příště trochu zamyslí až budeš chtít napsat podobný nesmysl .
brianmike2 -
-
vždyt je to všechno na jedno brdo běháš a střílíš proste zívačka ale i tak ja spíš myslel engine. *3*
-
-
BF3 bude hlavne uplne o necem jinym. To je jako srovnavat COD napriklad s Operation Flashpoint 2.
-
-
Hrál jsem demo a je to prostě Crysis Duty. Takže do toho nejdu.