Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no, mne je len trosku zahadne, ze preco sa vsade (skoro) striela do ludi, ked ma nas hrdina bojovat proti mimozemstanom. No nic, celkom som sa na hru tesil, ale asi si necham zajst chut. Akcia typu armada o jednom muzovi uz niesu pre mna.
  • vždyt je to všechno na jedno brdo běháš a střílíš proste zívačka ale i tak ja spíš myslel engine. *3*
  • xfx2 pro crysis uz vysel ? sem to nejakou dobu nesledoval a vzdycky bylo ze se zatim dvojka dela
  • Jen doufám, že se hra dočká vypuštění SDK, abych si ji později koupil, stejně jako první díl, hlavně kvůli moderské komunitě. Však mrkněte co šlo už s CryEngine 2:
    http://www.dasreviews.com/das-game-news/xigmateks-xtreme-fx-2-mod-for-crysis-is-simply-unbelievable/
    a co teprve provedou s CryE3 *1*
  • no to je hrozne velky rozdil ze *1*
  • Hrál jsem demo a je to prostě Crysis Duty. Takže do toho nejdu.
  • Takovehle reci tady jsou snad od PS2, ale pc hry tady jsou porad a zatim nenasvedcuje nic tomu,ze by se to do budoucna melo nejak menit.Ano herni trh je zameren primarne na konzole,protoze tam jsou zisky nejvetsi,ale reci,ze v budoucnu budou vsechny hry na konzole jsou celkem usmevne.Ac vlastnim jednu z konzoli,jen malo her na ne me opravdu zaujme,protoze me moc ten styl vice arkadovych her,s kratkou herni dobou a obtiznosti,ze to projdu skoro s prstem v nose moc nebere.
    Pravda,na pc me moc her v posledni dobe taky nenadchlo,ale porad jich je vic jak na konzolich.
    Co se crysis tyce,jednicka byla celkem fajn,zato dvojka svym priklonem ke cod hratelnosti me naprosto minula,je to ocividne cilene na jinou cilovou skupinu.
    Ja jen doufam,ze stejny osud opravdu nestihne jiz zminovany stalker,protoze to je jedna z mala fps her za posledni roky,ktera me opravdu chytla a za neco stala
  • Crytek dělal celou dobu Benchmark, ale pak si řekl že by mohla mít úspěch i hra. Těsně vedle, je to největší nuda s nejlepší grafikou.

%%%%%%%%%%SPOILER%%%%%%%%%%

První hra, která neměla na konci bosse, akorát 5 neviditelných trotlů které jsem na normal obtížnost uškrtil holýma rukama (neměl jsem náboje) a vážně nejsem takový skill. Takže bych to AI moc nevyzdvihoval *3*
  • přesně ! *1*
  • crysis 2 sa moze podla mojeho nazoru komletne spakovat a odklusat na konzole svojim spracovanim sa tam vlastne zaradil uplne sam.Preboha este vecsi priklon k dementnemu CODu? Spomenme si na uplneho predchodnu tejto serie genialny Far Cry obrovvsky neskonale rozsiahli a zaroven detalne spracovany ostrov ktory umoznoval hned niekolko ciest k dokonceniu levelu co sa z toho stalo teraz? Tupy dementny tunel? Vazne mi je z toho do placu ovsem nevinim z toho tvorcov tym ide prirodzene predovsetkym o prachy.Vinim tu tupu polodemnetnu masu uprednostnujucu takto zdegenerovane a zjednodusene hry.Proste staci stlacit siplu vpred a drz tlacitko fire.K videu: serie ma jak sa snazia z toho obleku urobit nepostradatenlu hight tech zbran kde nejaka rychlost cca nech 50km za hodinu + poloneviditelnost a sila mozno 20 koni ma zachranit svet.Sismaria jeden bojovy vrtulnik uz dnes narobi daleko vacsiu paseku.Preco zas musim byt superhero ktory zachrani celu slnecnu sustavu?Trosku skromnosti by vobec nezaskodilo.Omnoho viac by som bol ochotny uverit funkcii maleho kolecka v daleko vacom plane.Ale to by sa zrejma vacsine nepacilo.
  • no nevim nevim neviditelnost je dobra na zabijeni newbiku ale jinak je uplne k nicemu kdyz je ve hre nano vision
  • takova blbost. radsi si zahraju COD *5*
  • Jasné, že mám, respektive budu mít. Já myslím, že ta hra je především o enginu a grafických/fyzických možnostech tudíž jestli si to budu dávat ve FULL HD bude to parada =)
  • Mě se Crysis tak Líbil že jsm ho dohrál 3x XD Ale datáč byl uplně nahovno.
    Mě právě bavilo si hrát s nepřátelema XD neviditelnost pak todle vezmu slepi hodim ji po něm schovám se atd XD
  • Multiplayer je uplně ja v COD. Parky atd prostě uplná kopie.
    Crysis 1 Multiplayer byl lepší to bylo jako Batlefield nebo tak něco když si kupoval vozdla a zbraně.
  • tak nic uz jsem to nasel :) http://www.youtube.com/watch?v=NAtpi3R6oAU .. New York, New York Gerry Owens, LLUTHER, kdyby to jeste nekdo hledal treba :) sorry za ot
  • nema nekdo tucha co to je za hudbu v tom posloednim (speed) videu? teda jestli to neni primo delane do toho
  • Přesně tak. Tváří v tvář třeba takovému Bioshocku který vycházel ve stejné době, byl pro mě Crysis jen tuctovou střílečkou s nadstandardní grafikou, ke které jsem se, po dohrání, neměl vůbec žádný důvod vracet. Kámoš, který byl tehdy takový počítačový panic, si kupoval hodně nadupanou sestavu jen kvůli Crysis, ovšem nakonec z něj vylezlo, že ho nikdy nedohrál.... *4*
  • Mna by len zaujimalo naco niekto robi titulky ked nevie po anglicky.
  • Crysis a sloboda? Kde? Ved to bolo rovnako linearne, ako vacsina FPS-iek, akurat, ze namiesto po ulici si isiel akoze po dzungli. Odbocit si nemohol, lebo po jednej strane si mal strmy kopec a po druhej strane more. Sem tam si mohol odbocit, ale iba v prvej polovici, v druhej polovici (zamrznuta krajina) to bol uz cisty tunel.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit