Přejít na výpis diskuzí
Další Crysis 2 video propaguje rychlost a destrukci
15.3.2011 | Petr Poláček
46 příspěvků
-
Vsechno caem vyjde na konzole kdyz to hardware umozni proc? protoze pc hraci stahujou hry z torrentu jo konzolisti taky ale o polovinu mene jen to jen otazka penez kdby si kazdej pc hrac hru koupil to byste videli jaka by byla najednou pc nejvetsi herni platforma na trhu a konzole by sli pomale ale jiste do kytek protoze moznosti na pc jsou vetsi jenze na konzolich se jim penize vrati a jeste hodne vydelaj na co se bude primarne vyrabet hry si urcili sami hraci a urcili konzole vyvojari se jen drzi cisel prodeje a ty jsou jasny konzole=penize
pc=piratstvi jo podle poslednich novinek co se suskaj zhani blizard programatora s velkymi zkusenostmi s AAA tituly prevazne rpg a konzole ps3 ze by DIABLO na ps3? jak jsem rekl konzole jsou penize urcili to samotni hraci takze ja bych pocital s tim ze v budoucnu budou vsechny hry na konzole a aby usetrili tak udelaj jen konverzi na pc :-) -
Musím říct, že na tom v Cryteku ale pěkně zamakali na té hře. Když vyšlo beta MP demo na xboxu, tak úder zbraní a killcamy byly vyloženě otřesný. Tento týden, co jsem hrál už officiální demo, tak jsem si tam podobných problémů nevšiml, takže to museli opravit.
-
Lepší bude určitě grafika *3*
-
no hral jsem demo a jak jsem od toho nic necekal tak jsem byl docela prijemne prekvapen skoncil jsem u tech dvou kol do rana na 10lvl mam k tomu jen par pripominek ale tady je stejne nevyresim tak to sem tahat nebudu jinak kombinace toho tezkyho kulometu bo co to je s neviditelnosti je dost smrtelna *1*
-
jenze crysis bylo vyvijeno zaroven pro vsechny platformy,coz u stalkera by to tak byt udajne nemelo.Jak to nakonec dopadne se uvidi no.Ja zatim doufam ,ze tomu tak bude.
Stejne si nemyslim,ze stalker je hra o kterou bude na konzolich velky zajem,vzhledem k tomu,jake hry se na nich nejvice prodavaji -
Ehm .. kde jsem to jen četl ... o C2 taky furt vykládali jak je pro ně PC primární a to co z toho teď vylezlo, škoda mluvit. Raději Stalkerovi zamávejte. *11*
-
me prave prijde,ze od puvodniho crysis se dvojka odklonila prave spise k tomu cod
-
no ja doufam,ze stalker 2 zustane stalkerem...tedy zadne konzolovateni v takove podobe jak je tomu u crysis 2.Aspon autori tvrdi,ze primarne je to pro PC a potom port na xbox pripadne ps3
Tak nezbyva nez doufat -
Velice treftná předvídavost. V minulosti se na jednom forů o tomle započla málá občanská válka. *1* *1* *1*
-
...jak si hra povede na konzolích, protože na PC má natěšenou uživatelskou základnu... No PC uživatelská základna zanikne a vznikne konzolová základna. Jak jednoduché. A to se i stane se STALKEREM 2 pokud vyjde na konzole.
-
*1*
-
Tak to jsme dva, bohuzel od SP Homefront jsem cekal neco zcela jineho nez rezbu ala CoD. A ani po graficke ci remeslne strance se nejedna o AAA titul. Az to bude za tri kilinka tak do toho pujdu podobne jako do Sniper Ghost Warrior. Neurazi ale rozhodne ani neoslni. *5*
-
no to je zaujímavá otázka ... odpoveď je taka že fps-ku som nehral ani nepamätám ... naposledy zeno-clash teda ak za fps nepovažuješ aj bioshock ktorí do tej kategórie tak nejak v druhej polke spadne ... inač hrám prevažne rpg/jrpg a adventury tie sú mojou staro a nehasnúca láskou
... a takéto hry (so svetelnou pištoľou) považujem za pekne tech dema ... a najbližšia fps (čo vlastne ani fps nebude pokiaľ sa rozhodneš ju tak nehrať ... a že ja sa tak rozhodnem) ktorá ma zaujíma je deus ex 3 ... -
Kokám že si zde někdo zase nedal hlavu dohromady .
Porovnávat Crysis 2 a battlefiled 3 muže jen mentál .
Tak se příště trochu zamyslí až budeš chtít napsat podobný nesmysl .
brianmike2 -
BF3 bude hlavne uplne o necem jinym. To je jako srovnavat COD napriklad s Operation Flashpoint 2.
-
S tímhle bych byl raději opatrnej, někdy se vyplatí předvídat demenci a teprve si počkat na vyvrácení názoru. *1*
-
jj bf 3 bude rozhodne lepší a ti od crysis to ví *3* ale ted už stím nic nenadelají
-
No demo mi fachalo na nastaveni Gamer pri prumernych 35 fps, ale to vse na male mape s minimem specialnich efektu. Obavam se, ze plna uz nepojede tak pekne kdyz to bude vsechno vybuchovat, nicit se apod. Grafika vypada skvele (i kdyz ne tak skvele jako prvni dil), ale nelibi se mi ty konzolove veci ve hre jako jsou napriklad obtloustle osklive modely zbrani se zamerovacem pres pul obrazovky. Kdyby alespon slo menit FOV na PC a poradne si grafiku nastavit jako v prvnim dile byl bych radsi.
-
Tvl, tak to by me fakt zajimalo co hrajes. Uz prvni Crysis byl ve sve dobe neco vic nez jen tupa strilecka ve stylu COD. Svoboda, vynikajici umela inteligence, hratelnost a samozrejme grafika a design. Dvojka vypada, ze pojede ve velmi podobnych kolejich jen mozna s mensim durazem na svobodu, ale zase vice vyuzivani prostred a to ja muzu. *4*
-
ako sorry ale na tej hre je (pre mňa) zaujímavý len ten engine ...