Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já jsem ještě pořád nepochopil smysl těchhle ochran.

Jsou tři typy hráčů:
    1) Hru si vždycky koupí. Proti těm je ochrana zbytečná a tyhle ochrany jim akorát škodí.
    2) Hru si vždycky stáhnou. Ty ke koupi nedonutí sebelepší ochrana a hru si zahrajou až když jí někdo pořádně crackne, takže ochrana je to nejmenší, co jim vadí.
    3) Hru by si stáhli, kdyby to fungovalo jednoduše a bez nějakýho crackování. Protože to ale tak jednoduchý neni a oni tomu nerozumí a neví, kde stáhnout verzi, se kterou už nemusí v podstatě nic dělat, tak si hru koupí. Proti takovýmu pirátovi ale stačí nějaká úplně základní ochrana, protože když si dokáže stáhnout a rozběhat hru s jednoduchou ochranou, patří už do druhý skupiny a ta složitá ochrana už je prostě zbytečná a potom ho akorát otravuje a on se tim spíš začne zajímat, jak si hru zahrát bez toho.

Podrtrženo, shrnuto, vyžadovat trvale připojení k internetu je naprosto zbytečný, piráta to neodradí, naopak člověka, kterej by si hru jinak koupil, to odradit může..

Jako vážně, dokáže mi někdo vysvětlit myšlenkový pochody vývojářů, respektive vydavatelů, kteří si myslí, že tudy vede cesta k větším prodejům?
    • miker17
      buzerace zákazníka
  • Jazz
    Teď víme, proč Ubisoft odkládá AC o půl roku...
    • prudislav
      kvůli "neodfláknutýmu portu"
  • Ubisoft se z ta léta vypracoval na mém žebříčku mezi nejhorši společnosti. Když vidím co si ti smradi dovolují a jak se chovají ke svým starým a ještě stále dobrým hrám, tak je mi z nich na nic. Už nikdy více si od nich nic nekoupím.
    • Přesně. U mě doma by to stálé připojení znamenalo stálé vypínánání. Ačkoli mam internet super, občas prostě padne. Ale nejde ani tak o tohle, ale o to, že UbiSoft si trošku vyskakuje a mohlo by je to i značně mrzet. Jasně konzolistů je hodně, ale to PC hráčů taky, a jestli si je takhle znepřátelí (což úspěšně dělají) přijdou o hodnotnou část trhu. Jinak za mě... No more Ubi...
  • Ubisoft by se mel prejmenovat na Zmrdosoft fakt ale uz :D
  • Mám spoustu her od Ubisoftu, ale od té doby, co zavedli tuhle ochranu u mě UBISOFT skončil.
  • Ale né. Další konzoloidní paskvil, spolu s ochranou fungující hlavně proti platícím zákazníkům?! Tak moje váhání "koupit, či nekoupit", se z 50 na 50, přehouplo pro jasné NE.
    Pak ať se vývojáři, potažmo vydavatelé, diví, že se jejich über-mega-super titul na PC neprodává jak očekávají...
  • na xboxe ide normalne piratska verzia ale s netom. a na pc ide piratska bez netu aky je potom problem? naco su tie ochrany? no asi npc akurat :D
    • tie keci ze piratske verzie idu horsie ako original tu sproste famy a nechapem ako tomu mozes verit. mne to ide naprosto plynule a to mam stary pc.
    • prudislav
      pirátská verze opravdu bez netu nejde - jenom obchází autorizační servery - myslím že to bude brzy patchnuto jestli se tak už nestalo
    • Pro upřesnění, rozhodně na PC cracknutá verze tak dobře nešlape, hodně lidí s tím má dost velký problémy.
  • At jdou už ty konzole do háje. Poslední roky jsme my pcčkáři kvůli konzolím utlačovaný a jedna hra fakt lepší než druhá. Špatný optimalizace, pozdní vydání, zastaralá grafika. Konzole nás akorát brzdí fakt, že jo. Kde jsou ty časy, kdy jsem musel kupovat každej rok novej HW, abych si vychutnal nějakou novou hru a že ty evoluční skoky byly výrazný. Ted nepoznám jestli hra vyšla před několika lety nebo ted.
    • Souhlas, nebýt titulů jako Crysis 2 tak nevím zda jsou i nějaké novější hry po roce 2005... Ačkoli i Crysis 2 začal dost konzolově- nebýt Dx11 patche + textur tak je to opět jen konzolovka. Což základem také bohžel je. Ale co dnes není, nejvíc sypou konzole a to MS tvrdí že Xbox je v půlce života, ne-li ve třetině, takže pokud tu bude PS3 a XB360 ještě tak 2-4 roky tak se skoku dočkáme tak leda poté, ale zase se nemusí utrácet za hw, protože není vůbec potřeba... *1*
      • Přesně tak. Crysis 2 je jako parádní řežba, ale je tam vidět ten rozdíl oproti jedničce, která je podle mě stále technologicky vyspělejší než dvojka (díky konzolím) Viděl jsem někde i srovnání jedničky a dvojky s DX 11 a stejně byla jednička o kousek dál (krom tesselace). Bohužel je to tak jak píšeš konzole sypou a neni důvod vyvíjet něco novýho co stojí nehorázný peníze při vývoji. Tak snad za dva roky až výjde PS4 příjde nová éra her.
  • Proč? Proč? Stejně je k téhle hře jako ke všem ostatním od Ubisoftu ke stažení crack *1* Ubisoft jsou *12* štvou jen své zákazníky
  • Taky jsem se na FD moc těšil. Ale jde to do kopru. Nejen že tam není žádný nastavení, nejen že ovládání je trhany ale oni tak strčí i moji nejvíc neoblíbenou ochranu, kterou opravdu nesnáším (jakmile s ní vyjde nějaká hra, udělám jí pá pá). Kdyby jen to ale proč teda tvrdili, že bude mít normální ochranu a ne toto svinstvo. S tím, ať si vytřou řiť.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit