Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mam to i s DRM a hra je to proste skvela i kdyz bych uvital trochu lepsi detaily pri uplnem zoomu. PC by to jiste zvladlo bez ztraty kyticky. Vcera jsem zase po dlouhe dobe u tehle hry zapomel sledovat cas a kdyz jsem se z tranzu vytrhl ve tri rano tak jsem mel stejne co delat abych nerozehral dalsi ostrov.
    Co se mysi tyce neni to uplne koser... je takova divna hlavne pri zrychlovani a zpomalovani ale rozhodne se nejedna o zasadni problem na ktery by se nedalo zvyknout a s presnosti urcite neni problem.
    • Ale teda musim rict ze me opravdu mrzi ze jsou na DRM biti zase jen poctivy hraci.
      • Samozřejmě... jak vyšel AC2, crack byl venku celkem rychle. Ale nejdelikátnější ochrana je stejně StarForce *1*. na W7 nespustím skoro žádnou hru se SF *3*. Takhle jsou poctivci biti *5*
  • strop 30 fps *11* evidentně maximum co dnešní konzole dokážou *1*
  • Vydavatele casto tvrdi,ze jim jde o prvni dny prodeje,kdy ma DRM nejvetsi opodstatneni a udajne se jim vyplaci.
    Tak fajn,tak proc nenechat ochranu u hry rekneme prvni 3 mesice a pak ju neodstranit ,kdyz uz stejne pak svou funkci neplni?Zatezuje servery vydatavetel,prudi poctivy kupce.
    Ale ne,to oni neudelaji.
    Proc se radsi misto investovani prostredku do vymysleni novych a novych ochran radsi nezameri na uplne odlisny pristup?Proc se radsi nesnazi hrace za koupeni hry necim odmenit?Nejakou pridanou hodnotou,ruzne bonusy,zdarma pridavky a dlc apod.?
    Takovy valve a par dalsich tenhle pristup chapou.
    • Ubisoft odmenuje... ale po svem. Na nekolik jejich starsich her (ktere se stale hraji) fanousci delali velke mody a co myslis, ze udelal Ubisoft ? Jednoduse to moderum zakazal, takze nakonec zadne (temer dodelane) mody nebyly.
  • Chtel jsem si to koupit za 14 USD, po logu na Ubi shop mi to napise ze se shop prepl do moji "home" oblasti cili evropy a hra stoji 14 Euro. 40% navic za nic jim samozrejme nedam a jak ctu commenty je to konzolovka takze smula hosi *12*
  • Jsem zvedav kdy tuhle sracskou ochranu zacne UBISOFT cpat i na konzole, protoze na tech se warezi rekl bych i vice jak na PC (co se her tyce). Nevidel bych v tom problem, at si taky ostatni vyzkousi jake to je kdyz je UBISOFT ojebava... proc by to meli odnaset jen PC hraci ?
    • 1. Myslím, že konzoli máš buď permanentně připojenou k internetu, nebo vůbec.
      2. Microsoft by toto asi nedovolil, hlavně pro krabicovky, protože chápe, že né všichni konzolisti jsou na XBL.
  • smejki
    FD jsem si koupit chtěl, ale stačil poslední řádek infa o hře:
    Title: From Dust
    Genre: Simulation, Adventure
    Developer: Ubisoft Montpellier
    Publisher: Ubisoft
    Release Date: 17 Aug 2011
    Languages: English, French, German, Italian, Spanish
    3rd-party DRM: Ubisoft Online Service

(o původním záměru nutnosti připojení jen při prvním spuštění jsem nevěděl. Jak vidno díky bohu). tak kucí, čau *3*
  • Jsem moc spatný člověk, ale nedalo mi to. :D
    Po precteni clanku jsem chtěl zkusit jestli je ta ochrana k nečemu a v ramci experimentu jsem to zkusil *1* Hra stáhnuta za 15minut, stáhl jsem první crack, který to našlo, ctrl+c, ctrl+ v. Vytvoření acountu trvalo asi nejdýl, jelikož vsechna jmena byla obsazena *1*
    Vytvořen učet a mohl jsem hrát.
    Za cca 20minut co jsem si řekl, že to zkusím už hraju, bez nutnosti pripojeni k internetu a zdarma.
    Opět řikám, stáhl jsem si to jen, abych videl jestli to DRM je k nečemu - !NENÍ!
    • Prej tam mají nějaký vyvolaný bug proti pirátům v osmém lvlu, ale moc tomu nevěřím.
      S tím vytvořením accountu jsi podle toho, co jsem četl jeden z mála šťastných, kterým se to jakž tak nějak podařilo a hrajou. Někomu to padá při update, někomu nejde vytvořit účet, někomu to blbne jinak. (Co jsem teda četl na Warcenteru, ale je fakt, že s komunitou to tam je dost bídný - většině, když se nenaservíruje návod až pod nos, tak to ani necracknou)
    • Psychotic
      Po tom, co nepřátelé vyrazili bránu beranidlem jsem jí prošel, jen abych zjistil, jestli ty brány u hradů vůbec k něčemu jsou. !NEJSOU!

Ochrana u her (stejně jako zámek u dveří) není dělána na to, aby všem zabránila v nelegální činnosti, jen pro to, aby v tom zabránila těm, kteří něvědí jak ji obejít a těm, kteří vědí, alespoň znepříjemnila život a trochu je zdržela. A taková ochrana často (mnohem míň) znepříjemní život i těm, kteří žádnou nelegální činnost neprovozují. U příkladu se zámkem majitel domu také musí s sebou stále nosit klíč (povinnost připojení k internetu) a vždy ztratí deset sekund odemykáním (vkládáním nosiče do mechaniky).
      • tomas.vedra
        S tím klíčem je to dobrý, ale sám víš že ho musíš nosit neustále sebou jinak se do domu nedostaneš, a děláš to tak dlouho že ti to nepříjde za nepříjemnou činost ale zcela přirozenou věc. Stejné je s touto DRM čím dele tu bude tím méně se oni lidé budou zajímat.
      • Ocelot23
        Navíc bych to přirovnal klíč = kod opsaný z manuálu
        UBI ochrana = hvězdná brána se zavřenou Iris pod napětím :D
        • Psychotic
          Ach, škoda že zrušili SGA film...
          • RavenHolm
            Zrušili? *8*
            • Psychotic
              Ano. Film měly financovat výnosy ze Stargate: Universe, ale ten byl rychle zrušen, společnost MGM, která za Stargate stojí, zkrachovala a filmy SG-1 si sotva vydělaly samy na sebe, natož aby zafinancovaly SGA film. Můžeš se podívat na wiki.

Omlouvám se za off-topic.
    • Ocelot23
      Myslim, že u her od Ubisoftu by se piráctví nemělo brát jako špatná věc ale jako jediné možné řešení proti aroganci a blbosti této společnosti.Mě to trvalo ještě méně použil jsem svůj stávajíci account a dokonce Uplay body co získávám se mi normálně přičítaj na účet :D

Je zajímavé, že pokud se mluví o ojjebávání lidí a pitomejch zbytečnejch ochranách je to furt jen UBI..a taková to byla dobrá firma - má nejoblíbenější...dokud však bude dělat tohle neutratim ani cent.
      • Ocelot23
        A radím(ačkoliv bych si nikdy nemyslel, že tohle řeknu) ať si všichni PC hráči hry od UBI jen stahujou a nekupujou + protestujou na UBI stránkách, jinak ta ochrana nikdy nezmizí...argumenty jako, že se to tim zhorší nebo, že přestanou dělat hry na PC jsou mimo, PC je velkej trh a oni akorát konvertnou něco z konzolí a krom Assassina koukám na konverzy stejně hodí bobek...mít v PC hře možnost jen měnit rozlišení je vrchol...A oni i ty assassíni jsou na HW náročnější(neoptimalizované) než by měli být podle toho co nabízí...
  • tomas.vedra
    Mám skoro všechny originál hry od Ubisoftu které vyžadují neustálé připojení k internetu. A můžu vám z čistého svědomí říct, že s nimi nemám žádné problémy. Pokud jde o mně tak ať tu DRM ochranu začnou používat i další firmy.

Neustále si ztěžujete, že PC hráči jsou kvůli konzolistům utlačovány, tak se zamyslete proč tomu tak je a kdo za to může. Samozřejmě nepoctivý PC hráči, kteří si cracknuté verze bezmyšlenkovitě stahují, a nenapadá je, že si sami škodí. Nemyslete si že nevím o čem mluvím taky jsem to dělal, teď už dlouho ne.

A ještě k této DRM ochraně u jednotlivých her. Pokud si dobře pamatuji tak Assassins Creed 2 byla hra kde se tato ochrana objevila poprvé a pořádně se ji podařilo cracknout až po více jak po půl roce a to už je dost dlouhá doba na to, aby si lidé zvážili, jestli se vyplatí na to čekat nebo si ji radši koupit. Assassins Creed: Brotherhood vydali bez ochrany nejspíš, protože si lidé stěžovali na DRM a taky že už vydělali hodně na konzolové verzi. A jen pro připomínku hra Tom Clancys H.A.W.X. 2 nebyla do dnešní doby cracknuta, tady vidíte výsledek, že se někde daří.

Jeden z důvodů proč Ubisoft vydali tuto ochranu je, že se snaží snížit míru pirátství. A za to jim můžeme být vděční, a samozřejmě zvýšit příjmy z PC tvorby.

Pokud se touto ochranou podaří získat větší vliv PC her na trhu budu rád a další poctivý a jiní napravení také. A když vám tahle DRM ochrana tolik vadí tak hry nestahujte, ale kupujte a to uvidíte jak tato ochrana rychle zmizí.
    • Po viac ako po pol roku? Až sa dobre pamätám, ACII bolo cracknuté do mesiaca.
      • miker17
        silent hunter byl cracknut do 2 dnů...ACII taky ale tam potřebovali vytvořit server atd takže to trvalo skoro měsíc než se hra 100% zprovoznila
        • tomas.vedra
          ano do měsíce ji zprovoznili, ale šla hrát vždycky jen počástech, a updaty se objevovali na internetu postupně
    • miker17
      nepoctiví PC hráči?...Ať si říká kdo chce co chce PC je po shitboxu 2 nejprodávanější platforma...
      a ktomu tvému názoru na pirátsví:
      1)konzolové hry se piratí stejně často nebo dokonce i čaštěji než PC
      2)K. hry jsou na netu týdny někdy i měsíc před datem vydání (ale to nikoho nezajíma oni radši budou bu*erovat Pc hráče)
      3) H.A.W.X. 2 crackli žluťáci kdoví jak dávno (nedokonalí crack ale po zahrátí hry jsem zjistil že stejně nestojí za to)
      4)DRM hru spomaluje
      5)jsi imbecil že tomu cos napsal věříš
      6)nikoho nezajíma větší konzole pirátsví
      7)je všeobecně známo že Pc piráti můžou za všechno zlo na světě a vynalezli AIDS
      • tomas.vedra
        To že se pirátí konzolové hry to vím, ale jak moc to ne. Ale i přesto se konzolím daří mnohem líp než počítačům. Nejspíš proto že lidé něchtějí stahovat desítky giga a ještě je vypalovat na blu-ray disky nebo včem se prodávají (omlouvám jestli je to špatně, konzole nejsou mou obor).
    • jj, taky mám všechny hry od Ubi (skoro, kromě splinter cella) a musím říct že je to paráda, nejen vychytávky jako je save cloud ale i ty jejich blbůstky jako odměny v podobě nové mapy, nebo převleku za herní body sou taky fajn, nedávno sem se vrátil k AC2, rozehrál sem si to znovu a jaká to byla pohoda jen hru za pár minut nainstalovat...ona se synchronizovala a já měl všechno tak jak sem to před rokem a něco nechal.....ale jasně, zloděj si vždycky najde vznešený důvod proč krade.....
    • smejki
      nemám pochyby o problémovosti systému, mám problém s principem, řekněme s morální stránkou věci.

a jsem z hloubi duše přesvědčen, že tenhle systém pirátství nijak signifikantně neumenšuje.
      • prudislav
        já bych to řekl spíš takhle: možná to sníží pirátění titulu ale to neznamená že o hned zvýší prodeje - zdá se mi spíš naopak v tomto případě.
        Mi přijde že počítají stylem:
        A - člověk kdo hru opravdu koupí
        B - člověk kdo o koupi přemýšlí
        C. -člověk nekupující
        D - nekoupí kvůli drm apod.
        X - pirát:
    • Jsem jim vděčný za to, že nám pod nosem změnili ochranu, i když tvrdili, že tento typ tam nebude. Taky jsem jim vděčný za odfláklou konverzi. Děkuji jim za to, že mě totálně odradili od koupi hry.
      • Psychotic
        Taky ti ji nemuseli dát vůbec.
        • Mě je to jedno, stejně si to nekoupím. Je super, že tady člověk napíše pravdu a mínuska se mu sypou. Zprasenej port s ochranou, která tam vůbec neměla být si kupovat nebudu. Už mě to chování Ubisoftu leze krkem.
          • prudislav
            asi 3 lidi nepochopili jestli o myslíš ironicky nebo ne
          • Psychotic
            To je poněkud sobecké, ne? " si to nekoupím, takže je to jedno".
            + a - znamená "líbí" a "nelíbí". Tedy pluska a mínuska člověk nedostane za to, že příspěvek napíše slušně/jako hovado, trefně/nic-neříkajícně nebo pravdivě/lživě, ale jak se tvůj názor ostatním LÍBÍ. A každý politik ti řekně, že pravda se málokdy líbí.
        • prudislav
          lepší žádnej než odfláklej port
          • miker17
            +1
  • tomas.vedra
    Naučil jsem se, že podle toho co napíše recenzent se nemohu rozhodnout (nic proti recenzentům). Až si ji koupím a zahraji tak si oni udělám obrázek.
  • Já ani nevím že je tam nějaka ochrana.
    Prostě sem koupil a hraju, žádnej problém.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit