Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mě odklady nevadí kolikrát se hra vydá protože už to nechtěji odkládat a víc jak 50 procent v te hře není to co mělo být příklad Mafie 2 *9*
    • Walldstein
      njn..příkladem budiš vrakoviště, kde se neustále opakuje jedna hláška: "Teď pro tebe nemám práci, přijď později.."
      • God-of-War
        Přesně:D. Ze začátku sem to bral, že sem se v příběhu moc daleko nedostal a proto neměl žádný mise. Před koncem sem tam zajel znova a furt nic *1* to už bylo docela zajímavé...To stejný bylo potom ve skladišti.
  • zase odklad to si ako prestavuju to natešenie vyprši rychlo a ked hra vynde bude nudiť lebo ta radost vyršala z toho čakania ako v assasin creed posledny a driver san fancisco i batman
  • Sakra a tak som sa brutalne tesil, uz som si aj predobjednal a zas cakat. Uz to nevydrzim idem si aspon pozret Votrelcov *9* *16*
  • Dalo se to čekat.No kdy naposled vyšla hra přesně podle prvního termínu? *15*
    • 11.11.11 Skyrim :X
      • Dodatek, jakmile se do vseho cpe marketing, tak to vypada takto. Ale co si kdo bude nelhavat, vyvojarske studia a uz vubec ne vydavatele, nedelaji hry pro harce, delaji je hlave pro zisk!

Cili pokud je v danem mesici, klidne i roce oznameno vydani nejake velmi ocekavane hry, tak jen spatny marketing necha vydat hru v tu samou dobu, aby byla ve stinu lepsiho titulu.

To same je Diablo 3, Blizz ma zvyk vydavat hry podle ohlasu a nejdrive pul roku po posledni bombe. Cili WoW datadisky a Starcraft moc D3 nepomohly.
        • Blizzard vydává hry, až si myslí, že to budou dokonale odladěné pecky, dřív ne. Protože tam vědí, že kvalita prodává. A samozřejmě prodává nejenom kvalita, ale i dobrá reklama. Ani jedno v Blizzardu rozhodně nezanedbávají, ale že by s hrou schválně čekali až vyjde to nebo tamto, to nehrozí, mají tak obrovskou fanouškovskou základnu (zaslouženě), že si můžou věci vydávat kdy chtějí a stejně se to prodá. A tu základnu mají právě proto, že nic nevydají dřív než to považují za dokonale odladěné.
        • Pardon za chybky, zasahl jsem klavesnici turkem a ten logr je zlo :D
  • God-of-War
    Já si myslim, že ten odklad je hlavně kvůli tomu jedenácti min. videu, které za moc nestálo...Ať to hlavně pořádně poladí *3* Těch pár měsíců ještě přežiju. Jinak se na Alieny a na co-op hrozně moc těšim!!!!!
    • Walldstein
      já též, nicméně se bojim že tenco-op zkazí jako ho pokazili v BF3, kde ani zdaleka nevyužili jeho potenciál...
  • Mechwarrior_bw
    "Hra se nachází uprostřed tvůrčího a nápaditého procesu, které nutně nepodléhají termínům stanoveným výrobní linkou"

ach jo... levis.
    • ten člověk tu dávno nemá co psát.. Můj osobní názor
      • To zase ne. Jen občas nahrazuje kvalitu kvantitou.
  • Prvni video teto hry se mi hodle libilo, informace ktere ale pronikaly na verejnost postupne, uz mi takovou radost neudelaly ba co vice, cim vice o hre vim, tim vice se jen uvrzuji o CoD prevlecenem klonu v rouse vetrelcove, takze nic nez jen bleee
    • on je asi sen vyvojare a hlavne distributora vytvorit kvalitni klon CoD, coz nevypadalo, spatne si to vykladaji tu volnost v ramci koridoru... pres 6 milionu kopii se da tezko prebit
  • Snad ten cas navic vazne vyuziji pro zlepseni hry.
    • Jako bych zažil dejavu, jako s jedním Vévodou *15*.
  • Prostě jen čekají na to, až se v kinech objeví Scottův Prometheus a pomůže jim zvýšit zájem o vetřelce. Jak tvůrčí! *7* *1*
    • jen aby jim to bylo neco platky .. kdyz v prometheovi zadny vetrelec nebude :-D
      • ty jsi četl scénář ? to jestli tam Alien opravdu bude nebo ne se 100% neví, tak to tady prosím nepiš. Hlavně se to má točit kolem SJ. Ale i tak Scott potvrdil ž eposledních pár minut bude věnováno vetřelci.
        • Hairy_Ass
          Co vím, tak Scott jasně řekl, že ve filmu Prometheus vetřelci (ty slintající potvory - pozn. pro rejpaly *4* ) nebudou, jen že se to bude odehrávat ve stejném vesmíru, jako filmy o vetřelcích. A konec filmu, že bude ve stylu prvního Vetřelce (atmosférou). O tom, že tam bude vetřelec nepadlo ani slovo. To samozřejmě neznamená, že si z nás Scott nestřílí a v závěru ve filmu bude, jen udávám na pravou, co zatím vypustil do éteru.
          • Walldstein
            Už teď vidim ten konec...posledních 20minut budeme koukat na to jak na LV-426 havaruje loď se space-jokeys a posledních pár minut bude ukazovat: a) scénu z aliena jak k havarované lodi přichází posádka lodi Nostromo (nebo její přílet na planetu); b) Jak k havarované lodi přijíždí vozítko z Hadley's Hope (scéna z rozšířené verze Aliens)..Osobně spíš sázím na možnost a) aby to hezky odkazovalo na první díl...
        • MrSanta
          Koukám, Scott taky povídá každou chvílu něco jiného *1*. Já jsem zase četl, že tam vůbec vetřelci nebudou. Přijde mi to jako záměrné mlžení před premiérou. Každopádně se na film velmi těším.
      • taky si myslim, že ve filmu nebude ani jeden, respektivě v každém traileru na všechny alieny byl v traileru alespoň náznak aliena (zvuk, kyselina, střelba), dle mého celej prometheus se bude točit kolem Space Jockeys a kolem toho, že vlastně prometheus byl ten spouštěč toho všeho kolem alienů
        • Mechwarrior_bw
          a Space Jockey nie je alien ? :) a tu ani nejde o konkrétny charakter ale skôr o celkové universum ktoré v mnohých aspektoch na "votrelcov" naväzuje a určite zvýši senzitivitu ľudí ohľadne hier ktoré majú niečo dočinenia s touto tematikou.
          • Téma na Space Jockey je takové, že o tom neví pořádně nikdo nic. Alien ve formě alien(vetřelec) to určitě není, je to něco nad lidma a alienama.. vetřelec jako mimozemšťan v našich očích to je, ale kdo ví..
            • Mechwarrior_bw
              nemôžeš podľa slovného spojenia "illegal alien" určovať význam názvu série...

alien = cudzí, mimozemský
              illegal alien = (podľa kontextu) - ilegálny prisťahovalec, mimozemský cudzinec atď
              pre slovo votrelec je tu anglické slovo intruder
            • Walldstein
              to: Mechwarrior - Pamatuješ si Vaquezovou z Aliens? Pamatuješ...Když byl v Los Angeles vyhlášen konkurz na obsazení ženských rolí do Vetřelců, všechny účastnice přišly s vojenským sestřihem, jen Jeanette Goldsteinová si myslela, že se jedná o film o ilegálních imigrantech (illegal aliens), a přišla na konkurz nalíčená, v podpatcích a s vlasy do pasu. Dostala roli Vasquezové a ve filmu je na tuto příhodu narážka ve scéně, kdy Bill Paxton (Hudson) pronese: "Right, right. Somebody said "alien" she thought they said "illegal alien" and signed up!" *5* takže to neni o česko-slovenském překladu, ale o samotném významu slova alien..
            • Mechwarrior_bw
              ako o xenomorfovi sa o ňom hovorilo tuším iba v Aliens...
            • MrSanta
              Vetřelec (myšleno ten s kyselinou a vysouvací chlebárnou) je xenomorph. Výraz alien se ustálil mezi publikem, ale ve filmech se o něm hovoří jako o xenomorphovi, nebo jako o cizím (alien) organizmu. Takže obojí je vlastně alien a když se to vezme kolem a kolem, tak i predátor je alien *3*
            • Mechwarrior_bw
              to je práve to neštastné česko-slovenské pomenovanie ... V každom prípade Space Jockey je mimozemská rasa a tým pádom alien :)
          • co to je space jockey ? jinak mas pravda ... a dost mozna lidi budou z promethea zklamani kuli tomu ze tam zadnej alien nebyl a tak si radi koupi hru s alienama a budou vzpominat na vetrelce :-)
            • Hairy_Ass
              Space Jockey je ten pilot mimozemské havarované lodi z prvního Vetřelce.
        • tak ona to neni jen tvoje domnenka, to je podle me i oficialni text o filmu ... samozrejme muze prijit prekvapko treba na konci .. ale urco to nebude stezejni vec k filmu ..
      • *platný
    • Yep! +1
    • Mechwarrior_bw
      +1
    • přesně

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit