-
Přesně:D. Ze začátku sem to bral, že sem se v příběhu moc daleko nedostal a proto neměl žádný mise. Před koncem sem tam zajel znova a furt nic *1* to už bylo docela zajímavé...To stejný bylo potom ve skladišti.
-
nemôžeš podľa slovného spojenia "illegal alien" určovať význam názvu série...
alien = cudzí, mimozemský
illegal alien = (podľa kontextu) - ilegálny prisťahovalec, mimozemský cudzinec atď
pre slovo votrelec je tu anglické slovo intruder -
njn..příkladem budiš vrakoviště, kde se neustále opakuje jedna hláška: "Teď pro tebe nemám práci, přijď později.."
-
Už teď vidim ten konec...posledních 20minut budeme koukat na to jak na LV-426 havaruje loď se space-jokeys a posledních pár minut bude ukazovat: a) scénu z aliena jak k havarované lodi přichází posádka lodi Nostromo (nebo její přílet na planetu); b) Jak k havarované lodi přijíždí vozítko z Hadley's Hope (scéna z rozšířené verze Aliens)..Osobně spíš sázím na možnost a) aby to hezky odkazovalo na první díl...
-
Mě odklady nevadí kolikrát se hra vydá protože už to nechtěji odkládat a víc jak 50 procent v te hře není to co mělo být příklad Mafie 2 *9*
-
to: Mechwarrior - Pamatuješ si Vaquezovou z Aliens? Pamatuješ...Když byl v Los Angeles vyhlášen konkurz na obsazení ženských rolí do Vetřelců, všechny účastnice přišly s vojenským sestřihem, jen Jeanette Goldsteinová si myslela, že se jedná o film o ilegálních imigrantech (illegal aliens), a přišla na konkurz nalíčená, v podpatcích a s vlasy do pasu. Dostala roli Vasquezové a ve filmu je na tuto příhodu narážka ve scéně, kdy Bill Paxton (Hudson) pronese: "Right, right. Somebody said "alien" she thought they said "illegal alien" and signed up!" *5* takže to neni o česko-slovenském překladu, ale o samotném významu slova alien..
-
zase odklad to si ako prestavuju to natešenie vyprši rychlo a ked hra vynde bude nudiť lebo ta radost vyršala z toho čakania ako v assasin creed posledny a driver san fancisco i batman
-
já též, nicméně se bojim že tenco-op zkazí jako ho pokazili v BF3, kde ani zdaleka nevyužili jeho potenciál...
-
ako o xenomorfovi sa o ňom hovorilo tuším iba v Aliens...
-
Blizzard vydává hry, až si myslí, že to budou dokonale odladěné pecky, dřív ne. Protože tam vědí, že kvalita prodává. A samozřejmě prodává nejenom kvalita, ale i dobrá reklama. Ani jedno v Blizzardu rozhodně nezanedbávají, ale že by s hrou schválně čekali až vyjde to nebo tamto, to nehrozí, mají tak obrovskou fanouškovskou základnu (zaslouženě), že si můžou věci vydávat kdy chtějí a stejně se to prodá. A tu základnu mají právě proto, že nic nevydají dřív než to považují za dokonale odladěné.
-
Jako bych zažil dejavu, jako s jedním Vévodou *15*.
-
Co vím, tak Scott jasně řekl, že ve filmu Prometheus vetřelci (ty slintající potvory - pozn. pro rejpaly *4* ) nebudou, jen že se to bude odehrávat ve stejném vesmíru, jako filmy o vetřelcích. A konec filmu, že bude ve stylu prvního Vetřelce (atmosférou). O tom, že tam bude vetřelec nepadlo ani slovo. To samozřejmě neznamená, že si z nás Scott nestřílí a v závěru ve filmu bude, jen udávám na pravou, co zatím vypustil do éteru.
-
Koukám, Scott taky povídá každou chvílu něco jiného *1*. Já jsem zase četl, že tam vůbec vetřelci nebudou. Přijde mi to jako záměrné mlžení před premiérou. Každopádně se na film velmi těším.
-
ty jsi četl scénář ? to jestli tam Alien opravdu bude nebo ne se 100% neví, tak to tady prosím nepiš. Hlavně se to má točit kolem SJ. Ale i tak Scott potvrdil ž eposledních pár minut bude věnováno vetřelci.
-
Vetřelec (myšleno ten s kyselinou a vysouvací chlebárnou) je xenomorph. Výraz alien se ustálil mezi publikem, ale ve filmech se o něm hovoří jako o xenomorphovi, nebo jako o cizím (alien) organizmu. Takže obojí je vlastně alien a když se to vezme kolem a kolem, tak i predátor je alien *3*
-
Sakra a tak som sa brutalne tesil, uz som si aj predobjednal a zas cakat. Uz to nevydrzim idem si aspon pozret Votrelcov *9* *16*
-
on je asi sen vyvojare a hlavne distributora vytvorit kvalitni klon CoD, coz nevypadalo, spatne si to vykladaji tu volnost v ramci koridoru... pres 6 milionu kopii se da tezko prebit
-
Pardon za chybky, zasahl jsem klavesnici turkem a ten logr je zlo :D
-
Dodatek, jakmile se do vseho cpe marketing, tak to vypada takto. Ale co si kdo bude nelhavat, vyvojarske studia a uz vubec ne vydavatele, nedelaji hry pro harce, delaji je hlave pro zisk!
Cili pokud je v danem mesici, klidne i roce oznameno vydani nejake velmi ocekavane hry, tak jen spatny marketing necha vydat hru v tu samou dobu, aby byla ve stinu lepsiho titulu.
To same je Diablo 3, Blizz ma zvyk vydavat hry podle ohlasu a nejdrive pul roku po posledni bombe. Cili WoW datadisky a Starcraft moc D3 nepomohly. -
11.11.11 Skyrim :X