Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mechwarrior_bw
    to je práve to neštastné česko-slovenské pomenovanie ... V každom prípade Space Jockey je mimozemská rasa a tým pádom alien :)
  • Hairy_Ass
    Space Jockey je ten pilot mimozemské havarované lodi z prvního Vetřelce.
  • Téma na Space Jockey je takové, že o tom neví pořádně nikdo nic. Alien ve formě alien(vetřelec) to určitě není, je to něco nad lidma a alienama.. vetřelec jako mimozemšťan v našich očích to je, ale kdo ví..
  • co to je space jockey ? jinak mas pravda ... a dost mozna lidi budou z promethea zklamani kuli tomu ze tam zadnej alien nebyl a tak si radi koupi hru s alienama a budou vzpominat na vetrelce :-)
  • Mechwarrior_bw
    a Space Jockey nie je alien ? :) a tu ani nejde o konkrétny charakter ale skôr o celkové universum ktoré v mnohých aspektoch na "votrelcov" naväzuje a určite zvýši senzitivitu ľudí ohľadne hier ktoré majú niečo dočinenia s touto tematikou.
  • To zase ne. Jen občas nahrazuje kvalitu kvantitou.
  • Dalo se to čekat.No kdy naposled vyšla hra přesně podle prvního termínu? *15*
  • tak ona to neni jen tvoje domnenka, to je podle me i oficialni text o filmu ... samozrejme muze prijit prekvapko treba na konci .. ale urco to nebude stezejni vec k filmu ..
  • ten člověk tu dávno nemá co psát.. Můj osobní názor
  • taky si myslim, že ve filmu nebude ani jeden, respektivě v každém traileru na všechny alieny byl v traileru alespoň náznak aliena (zvuk, kyselina, střelba), dle mého celej prometheus se bude točit kolem Space Jockeys a kolem toho, že vlastně prometheus byl ten spouštěč toho všeho kolem alienů
  • *platný
  • jen aby jim to bylo neco platky .. kdyz v prometheovi zadny vetrelec nebude :-D
  • Yep! +1
  • God-of-War
    Já si myslim, že ten odklad je hlavně kvůli tomu jedenácti min. videu, které za moc nestálo...Ať to hlavně pořádně poladí *3* Těch pár měsíců ještě přežiju. Jinak se na Alieny a na co-op hrozně moc těšim!!!!!
  • Mechwarrior_bw
    +1
  • přesně
  • Mechwarrior_bw
    "Hra se nachází uprostřed tvůrčího a nápaditého procesu, které nutně nepodléhají termínům stanoveným výrobní linkou"

ach jo... levis.
  • Prvni video teto hry se mi hodle libilo, informace ktere ale pronikaly na verejnost postupne, uz mi takovou radost neudelaly ba co vice, cim vice o hre vim, tim vice se jen uvrzuji o CoD prevlecenem klonu v rouse vetrelcove, takze nic nez jen bleee
  • Snad ten cas navic vazne vyuziji pro zlepseni hry.
  • Prostě jen čekají na to, až se v kinech objeví Scottův Prometheus a pomůže jim zvýšit zájem o vetřelce. Jak tvůrčí! *7* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit