Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cosi
    Páni: "PS4 ovladač by neměl mýt dotykový displej" Bude to založeno na funkci ostřikovače a stěrače?
    *1*
  • Share tlačítko! Konečně! Můj sen se splnil!
    • naopak .. blbost která mne akorát bude rozčilovat když na ni omylem kliknu, stejně jako mne štve nuceně předinstalovaný facebook, twitter, peek a podobné zhovadilosti v telefonu, které ani není možné odinstalovat
      • Však to byla ironie. Mám na to stejný názor, jako ty. Opravdu neuvěřitelně prahnu sdílet všechny moje herní zážitky na facebooku apod... Nehledě na to, že takové informace jsou mým přátelům stejně ukradené.
      • *Peep
  • AMD Bulldozer proč ? Když už AMD tak měli na výběr lepší z jejich dílny.Vybrat zrovná ten nejhorší za posledních pár let se mi nezdá jak nejlepší volba.
    • Cena, spotreba a zahrivani...
  • Ja mam fakt strach protoze sem si koupil assasina 3 a budu si kupovat god of war ascesion a aliena colonial marines a prostme me to stve ja mam fakt strach ze pak uz nikdo nebude na online serverech a pak to nema cenu
    • No tak to prodáš no, a přejdes na PS4
      • eeeee
        Nekteri z nas se radi vracime ke starym hram, vis?
        • No, tak si nestezujte *2*
  • Malleth
    U PS4 očekávám jednu zásadní featuru:
    Indikaci místa na disku když jsem na PS storu.
    Ta momentálně chybí pokud vim. Už sem tolikrát vypínal a zapínal store abych uvolnil místo pro stažení dema...
    Ideální by byla možnost i odtamud mazat hry z disku, ale to už bych chtěl trochu moc.
  • Pěkný článek:) http://www.eurogamer.net/articles/2012-05-25-wii-u-aliens-colonial-marines-is-best-looking-version-because-of-consoles-more-modern-tech *5*
  • sirWallace
    Nikoho nezarazi, ze je to dnesni prumerna PC konfigurace ?? Neni to trochu malo na next gen konzoli ?? No doufam, ze diky tomu spousta konzolistu koupi spise PC... Ja uz ted vazne nevidim ani jedinou vyhodu nejake konzole... Lidi otevrete oci! Vzdyt Vy si kupujete normalne vychaslej PC hardware za prasacky ceny, jen kvuli tomu, ze to nekdo narve do mensi igelitky, nez je PC bedna.. Hlavne, ze nemusite menit HW konfiguraci...... Skodolibe bych se mozna i smal, kdyby to nebylo spis smutny....
    • eeeee
      Mam pc i konzoli - vyhody konzole jsou jine nez vykon hardware. Konzole se nekupuji kvuli vykonu.
    • calwin
      konzola nepotrebuje taký výkon aký má PC pretože jej na pozadí nebeží windows a plno ďalších procesov... výrobcovia (ako ktorý) dokážu lepšie vyšťaviť výkon z pevne daného hardvéru... takže počítač by po pravde mal byť o niečo výkonnejší ale to neznamená že bude v tomto ohľade aj lepší... to že konzoly sú už niekoľko rokov staré a rozhodneš sa takú kúpiť je už na tebe... na svete je plno ľudí ktorým grafika nezohráva úlohu... a ak si to vyhaslé PC ešte nevidel v akcii tak podľa mňa zmeníš názor až to uvidíš... tá krabička na tom nieje ani z ďaleka tak zle ako tu veľa ľudí hovorí...
      • sirWallace
        Super .) Diky.. jsem zase o neco chytrejsi :) ( jen, operacni system tam stejne bezi i kdyz to neni windows ale linux... a nejvetsi paradox je, ze MICROSOFT ve svem xboxu pouziva tez LINUX :D to mi prijde jako peklo ) Ale dekuju za nazor i Tvuj, i ostatnich :)
        • eeeee
          Kecas, ze tam bezi linux.
        • sirWallace
          PS : strcte si uz ty minuska i pluska nekam sakra.. koho zajimaji tyhle FB kravoviny...
    • Souhlasim, ale....je to nová generace konzolí? Je, takže to je next gen. Takže si to vlastně neprotiřečí. A výhoda zůstává pořád stejná – přístupnost a jednoduchost obsluhy. Já v tom vidím jasné cílení na lidi, kteří se nezajímají o PCčka, ale rádi si doma zapaří. Takový, co umí dát DVD do mechaniky, ale na sprovoznění netu si musí zavolat kamaráda co s tím má zkušenosti nebo se zajímá o PC. Prostě lidi, co nemají hraní a počítače jako hlavní "koníček".
      Já jsem PCčkář, konzoli nemám, ale takhle to na mě působí.
      • eeeee
        Ja mam oboji, s pc si snadno poradim (programuji, linux pouzivam od roku 97), ale na konzoli (kterou mam od roku 09) me bavi hrat vic, je to o zabave.
    • Uvedom si, ze PS3 ma momentalne 256MB RAM. A doteraz na tom idu moderne hry ako napr. BF3 alebo veci ako Last of Us ktore stale vypadaju vyborne (samozrejme nie tak dobre, ako keby to bolo primarne vyvyjane na PC). Ono uz ked predosle konzoly vychadzali, tak ten HW bol "zastaraly" oproti vtedajsim high-end PCckam. Ale vtedajsie high-end PC ti uz BF3 nerozbehne, PS3 ano. Jednoducho ked dokazu vyvojari pristupovat k HW PRIAMO, dokazu s nim robit omnoho (a to jako fakt OMNOHO) efektivnejsie.
      • Asi záleží na tom, jestli je jednodušší vymáčknout z pevně dané HW konfigurace to nejlepší a třeba i zamítnout nápady, které by byli na HW moc, nebo jestli je jednodušší optimalizovat hru na kvanta rozdílného HW s výhodou možného většího výkonu a více "kreativních" možností.
    • Ne, proc by zarazelo? Soucasny, 7 let stary Xbox stale dobre slouzi. A proc by si konzolista kupoval PC, kdyz u konzole ma jistotu, ze za 7 let si na ni stale bez problemu zahraje nejnovejsi hry? Zkuste si vzit 7 let stare PC a rozjet na nem na plne detaily nove hry. Mohu vas ujistit, ze ja na svem starickem Pentiu 4 i s upgradovanou grafikou na 9800GT si proste nejnovejsi hry nezahraju.
      A nebo si nekdo koupi konzoli (at uz PS nebo Xbox) kvuli hram, ktere si ani na nejnadupanejsim PC nezahraje. A pokud ano, tak jako hodne odflaklou konverzi.
      A o jakych prasackych cenach to mluvite? Vy uz znate ceny novych konzoli? Pochlubte se.
      • tak toto ma trochu pobavilo, ty hras na svojom xboxe360 najnovsie hry na plne detaily? videl si uz nejaku hru ktora je aj na pc aj na priklad xbox360 ako vyzera na konzolu a to pc? ved na konzole to je vsetko v nizkych datailoch s ochudobnenymi texturama vyzea to ako ovracane a ide to epileptickych od 20 do 30 fps. ak ti toto staci a tesis sa ze to hras a presvecis sam seba ze su to plne detaily na zaklade toho ze ine detaily sa na konzole nastavit nedaju, tak ok. ale skus si pozriet tu istu hru na lepsom pc a zistis ze to tam vyzera asi 5 x krajsie a ide to uplne plynule. mam xbox360 od zaciatku ako sa zacal unas predavat a uz asi 4 roky som ho nemal pusteny je to kalkulacka v porovnani aku grafiku podava lepsi pc. ps3 to iste mam to od zaciatku na to nemam ani jednu hru to je uplne zle, pouzivam to len ako bluay prehravac.
        • eeeee
          No vidis, ja jsem si poridil ps3 v roce 2010 a ac jsem hral pred tim na pc od rannych devadesatych let, tak ted uz hraju hlavne na playstationu, u pc me drzi uz jen indie scena a vyjimecne tituly typu shogun 2. Nejde o to, jak hra vypada, ale jak bavi.
      • http://www.youtube.com/watch?v=xvaP4pZrsiE a ten hlod ohledne pousteni novych her na plny detaily me opravdu rozesmal, protoze ani ty konzole to nedavaji na plny detaily.
    • Tyhle specifikace osobně neberu nijak vážně. Dokud Sony nepředvede funkční finální verzi stroje, která půjde do prodeje (žádný devkit), tak teprv budu nadávat nebo jásat :)
  • Sakra tolik super her na ps3 a ma vyjit orbis kterej je nebere to je dost blbej tah doufam ze nam daji aspon rok.
    • Proč ? Ty jako fanda Sony snad nekupuješ každou konzoli ze své stáje (ROFL ) ? .... Firma musí vzkvétat a další generaci si vyřvali zákazníci ... Proč by nemohly koexistovat souběžně , ještě nějaký ten pátek jako PS3 s PS2 ;)
      • eeeee
        Po dalsi generaci volaji predevsim pc hraci, kteri je kupovat nebudou. Ja to vidim jako riskantni krok pro cely herni prumysl, ktery ho muze privest k velke krizi.
        • Presne tak
  • Hele lidi god of war ascesion alien colonial marines uncharted 1,2,3 killzone 3 red dead redemption assasins creed serie a dalsi super hry a znacky a zadne z nich nepujdou na orbis je to hodne spatny tah.
    • Ne, není to špatný tah. Špatný tah je spamovat svoje dementní řeči pod různými jmény, Davide/Martine/josefe.
  • Jo ale vem si ze dam tolik penez za suber parby ktery lidi uz nebudou hrat online hlavne dost lidi si rekne pane boze orbis musim dat prych tu starou kraksnu ps3 a koupit si orbis protoze ten je nejnovejsi proste me to mrzi
    • Mam pro tebe reseni, porid si PC, muzes hrat od Stunts az po posledni Needy ;-)... kdyz si to pripojis k telce a ovladaci, ani nepoznas rozdil... teda az na vyrazne lepsi grafiku :-) . p.s.to neni flame, to je pravda :-P
    • Budou desetitisíce socek co budou na ps3 hrát ještě roky, neni třeba panikařit...
      • Nejsem socka.
        • Tak proc resit to, ze nebudes moct za 2 roky vyuzit 2-3 hry ?
          • Pro mne také problém, budu muset koupit novou PS3 a ještě Orbis. PS3 do zásoby až ta moje stará dodejchá :D. Mám přes 80 her v krabičkách a pak dalších přes 40 digitálně o takovou sbírku bych nechtěl přijít :), zvlášť proto mne mrzí že pravděpodobně nebude zpětná kompatibilita.
          • Ja nemam 3 hry ja jich mam asi 20

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit