Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Inquisitor
    To neřeší. Kolik lidí si toho všimne?
  • Robotron3
    Na CS rozhodně každý nevyrostl. Já jsem např. CS nikdy v životě nehrál. A na napsání nového CSka musíš mít člověka, který má s CS víc než letmé zkušenosti, jinak tě lidi v diskusi sežerou zaživa :)
  • Magister_Peditum
    Mají tam haldu odborných poradců na dané období, ale stejně tam plácnou ty divný čtvercový formace červenokabátníků (v čase 1:05)...
  • Co je to teda za redaktory? Na deatmatchi z Half-life a následeně CS snad každej vyrostl, ne? Jak by mohl být redaktorem a nezavadit o ně? A i když se mi CS líbí, na zrecenzování stačí jeden jediný večer, což je smutný
  • U starejch her jsem po zakliknutí kolonky New Game vždycky přemejšlel, jestli to za tu Hard půjde vůbec dohrát, nakonec to člověk stejně zkusil. Dneska už neni ani nad čim přemejšlet.
  • Veskoslav
    Asi máš pravdu no. Spíše jsem se zase nechal unést a zbytečně jsem něco psal a rozčiloval se. Redakce za to nejspíš nemůže no.
  • Magister_Peditum
    Ještě jsme neviděli spoustu článků ani z Gamescomu, holt to trochu trvá. To je celé.
  • Magister_Peditum
    Z jakého důvodu?
  • Já hraji na easy (a pokud je možnost extra-ultra-very-easy volím tuto možnost) a i tak je to na mne vždy těžké *15*. Na obtížnost si rozhodně nestěžuji, chci se v první řadě odreagovat a ne načítat autosave za každým rohem *5*.
  • Robotron3
    Souhlasim, že Assassins Creed 1 byl v tomhle lepší, ale hry s Eziem rozhodně nebyly blbost, měly spoustu jiných předností. Stejně mám pocit, že nejvíc kritizují obtížnost dnešních her ti, kteří to hrají na normal, nedejbože easy :)
  • Veskoslav
    Darksider II 21.8, CS: GD 21.8:)
  • Smrt české herní žurnalistiky live na Games.cz.
  • ZvacA
    Vždyť kulový víš, třeba je nějaký článek v progresu. Vždyť je to venku teprve něco přes týden.
  • No Assasins Creed III bude blbost už zase panák který vydrží haldu kulek který zabíjejí na ránu... Jedinej dobrej assasin byl první.
  • Veskoslav
    Já to vědět nepotřebuji, hraji to už týden. Jenom mě mrzí, že redakce tu hru opomíjí.
  • Jazz
    To, co nazývají pokračováním CSka ať si klidně nechají.
  • V CS budeš zase moc běhat, nakupovat zbraně a střílet. Ještě něco potřebuješ vědět?
  • Veskoslav
    Musí? Nenech se vysmát.
  • Už zase, Vyhulslave? Herní web musí o takovýchto novinkách informovat. Tak tady, kua, nepičuj pod každým článkem o ACIII - je ti pět nebo co?
  • Robotron3
    Sem si jistý, že ti na to někdo z redakce rozumě odpoví. Podle mě se takovéhle prodlevy můžou týkat toho, že zkrátka zrovna není po ruce povolaný a kvalifikovaný člověk, který by o takové konkrétně zaměřené hře napsal.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit