Přejít na výpis diskuzí
Další retro záchvat - Legacy of Kain: Soul Reaver vyšel na GoGu
27.4.2012 | Petr Poláček
28 příspěvků
-
Pro autora - je i verze původního Legacy of Kain:Blood Omen, která maká od začátku do konce. Vím to - nedávno jsem to dohrál na Windows 7/64bit a myslím, že to byla jedna z nej her za poslední roky, kterou jsem hrál.
Jinak - co bych dal za HD remaky všech dílů :)
Umíte si představit tyto série v grafice Gears of War, respektive Unreal Engine 3.5 (použit v GOW3)? Já ano, ale toho s ebohužel nikdy nedočkám :(
*13* *13* -
Mě přijde, že každá druhá hra na GOGu byla i na Level CD :-)
-
Výborná sága. Soul Reaver 2 je pro mě nejoblíbenější hrou série, protože byl můj první. A ačkoli jsem tý hře vůbec nerozumněl (ještě jsem neuměl tak dobře anglicky a tam melou pantem v jednom kuse - což je zajímavý, že Raziel, ač nemá dolní čelist, toho namele nejvíc) a nechápal jsem ten příběh, atmosféra mi učarovala natolik, že jsem si musel pořídit i ostatní díly. A i kdyby žádnej díl už nikdy neudělali, navždycky by Legacy of Kain zůstala jako jedna z nejlepších herních sérií, co znám. Ale jak jsem nedávno čet, asi se novýho dílu dočkáme. A pevně doufám, že ve Square Enix nebudou kre*éni a neudělaj restart/remake/reboot, jak je to dneska v módě... sakra, už jsem se zase naštval...
-
teda já se k téhle sérii dostal až s prostředním dílem (můj první a poslední), takže jsem kolikrát nevěděl vo co go a nemohl jsem to asi pořádně docenit, ale hrálo se to dobře
-
To je mi náhodička, asi před hodinou jsem dohrál poslední díl (pěkně jsem si projel celou sérii) této mé nejoblíbenější herní série. Náramně jsem si to užil a těším se jak si to za nějaké roky zase zopakuju. Tak dobrá hra už asi znovu nevyjde... *9*
*4* -
Moje nejmilovanější hra ze všech. Nemam co více dodat :-)
-
Pro mne též jedna nejnezapomenutelnějších her vůbec. Osobně mám radši Raziela, nežli Kaina, ale jinak souhlasím s Petrem - skvěle napsaný svět, perfektní dialogy a dabing, na svou dobu perfektní grafika (mám PSX verzi) vyšperkovaná některým technickými perličkami a samozřejmě skvělá hratelnost. Sice ne bez chyb (souboják v kombinaci s trochu divokou kamerou občas skřípe), ale přesto velice svěží a osobitý. Pro retrofily nutnost.
-
Zas aby mi někdo připomněl další hru, kterou jsem ztratil :( *15*