Přejít na výpis diskuzí
Další ročníky fotbálku FIFA od EA už budou bez českého komentáře
23.4.2015 | Aleš Smutný
60 příspěvků
-
jojo jsi mali pisni Cech *1* *1* *1* *1*
-
Presne tak,ta cestina ve sportech ma svy kouzlo.Uz to nebude takova sranda.At si to nechaj,nemam slov.Tahle generace je pro me mrtva,celi pc cko mi je ukradeny,celi ps4 i xbox one.Tuhle celou generaci hodim zvokna.Koupim ps3.To bylo nejlebsi misto na hrani.Tam je slousta dobrych her,a nez je vsechny dohraju,tak mozna koupim ps5.Na ps3 nemusim platit ps+ na online.ps+ na ps3 ma lepsi hry a ne ty kycovity kraviny co davaj na ps4.Prodavam ps4+2ovladace+kamerka+ver.stojan+vsechny only on ps4 hry co vysly na disku.+fifa14.
-
Me proste nebavi poslouchat anglickyho komentatora,anglictina je kycovita,sucha jako jejich vtipy.Grafika stejna,jiny rozpisky,gumaci stejny,setrihy kratky,mozna travicka vic zelenejsi,a bez cestiny a tak to pujde dalsi tri roky,hold neberte to za 1700kc.A EA vzkazuju,sice jsme mali,ale nemame financni krizi jako Recko atd.Nebudu vyhazovat 1700kc za vorezanou hru.Na to jsem pisnej cech.A tu vasi kycovitou anglicninu poslouchat ve sve domovine nehodlam.Co nesnasi je kycovita anglictina,a usislany polaky.
-
Ale ,umim,to jsou jen preklepy.A co to ma spolecneho stim,jak pisu!Tady jde o to ,ze to bude stejne drahy,stejna grafika,a bez cestiny,o to tu bezi noumo.
-
A ještě zákrok jako z učebnice Lva Jašina
-
tak to je pěkně na prd bez češtiny ta fifa pude u mě dolu to raději budu hrát starší ročník
-
Eto'o v šanci!
-
Přichází protihráč s napadáním! ...No a je tu skluz!
Po piatich pivách to bola neskutočná prča :D -
synku, s warezem jsem skoncil tak pred peti lety a od te doby jsem dal snad dvakrat za hru 50 euro. Pokud nevis kde nakupovat, tak se nehadej.
-
vsak votovat budem, ja si to milerad koupim znovu za kazdeho cechacka ktery si to nekoupi protoze tam neni cestinka.
-
On se najde někdo, kdo jim to koupí přímo v Originu? To je snad ta největší prasárna, co jsem viděl. V jednom kuse se mi nedokáže synchronizovat cloud. 15ka byla poslední Fifa, co jsem koupil a ne kvůli češtině.
-
"Nebude cz, nebude koupe" - k smichu. Seber se a bez hrat hry v anglictine, aby ses konecne necemu naucil a netrousil takovyhle trapny kecy.
-
tak se asi budes muset snazit, jako my pred lety, kdyz bylo sotva vytacene pripojeni a sem tam nejaka cestina na gamestar dvd. Zastavilo nas to od hrani her? Ne. Snazili jsme se porozumet? Ano. Nerozumeli jsme 50 procentum hry? Ano. Zastavilo nas to? Ne. Zkazilo nam to zazitek? Ne. Tak se seber a bez se snazit.
-
to samozrejme ma zpusobit to ze lidi konecne zacnou bejt pouzitelni globalne a ne jen v ramci sve vlastni zemicky, kde uz ani to ze umi jenom jeji jazyk nestaci
-
ME4 zcela jiste oficialni prekladm it nebude, stejne jakko vsechny ostatni velky EA hry, tak ten jejich odpad proste nekupujte, vote with your wallet
-
ale prosim te
-
60 euro me PC hra jeste nikdy vzivote nestala, nejnovejsi hra se daji sehnat okolo 45e a vetsinou jeste mene
-
A nebo ty nevíš kolik stoji hra protože jenom warezuješ
-
60 euro? Tak to asi nakupujes nejak spatne
-
K čemu ve fifě potřebuješ češtinu? Nestíháš rozhovory o kapříkách? Že tam nebude překlad tak ty svoje český peníze nepustíš, viď? Ale žes jim určitě strkal každoročně peníze, i když tam nebyla česká liga, to už ti bylo fuk.