Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pochopil bych to kdyby neměla žádná hra překlad, ale jak to že některé hry ho mají a jiné zase ne ? to se to jako někomu vyplatí a někomu zase ne ? dokud platím českou korunou, tak chci hru v českém jazyce, když se to vývojářům nevyplatí překládat tak mne se to nevyplatí kupovat
    • Presne tak!To je diskriminace,to se jim to keca,kdyz maj vse v rodnem jazyce.Swedi tam maj taky treba swedstinu,a umej anglicky a co je nejzajmavejsi,ze jich je jeste min jak nas cechu.Oni to berou podle rozlohy statu,a ne poctu obyvatel.
    • K čemu ve fifě potřebuješ češtinu? Nestíháš rozhovory o kapříkách? Že tam nebude překlad tak ty svoje český peníze nepustíš, viď? Ale žes jim určitě strkal každoročně peníze, i když tam nebyla česká liga, to už ti bylo fuk.
  • Komentář mi žíly netrha, ale českou ligu by měli vrátit. Čeština je na kvalitní komentář moc složitá, ale za český nekopy bych si ligu dal rád.
  • Chim
    To jsou dnešní děti opravdu tak hloupé, že všechno musí mít v češtině a anglicky nedokážou kváknout ani fň?

Asi jako když Homer Simpson stavěl gril s pomocí francouzského manuálu... Le Grill? Co to sakra je?
    • Tak at ukazou anglicani,jak umej kvaknout hubou,neumej ani fn!Se asi znich pokakam ne.Me ta jejich Aj je uprrrr.Sami neumej ani druhy jazyk,zemepis je pro ne velky otaznik,jak zijou v tech mokradech.A caj a susenky snima holdovat nehodlam!Bud me tu cestinu navalej,nebo at jdou o dum dal mrchy!
    • Protoze anglicani,potazmo americani,nevedi ani kde je cz!A od takovejch se ma ucit jejich jazyk?Pcheee
      • Mart9
        Tohle zbožňuju *1* *1* Jak si myslí, že jeho státeček každej musí znát.
        Ty ani nedokážeš vyjmenovat 50 států USA, natož abys věděl kde jsou! Já to taky nedokážu, ale nevidim se, když Američan neví, kde je ČR. za to ví, kde je Oklahoma.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit