Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Co Xbox to jako na něj nebude nebo co? !
  • No jo, kazda hra ma neco do sebe... ja preferuji Skate (nejspis jako vsichni, co nekdy jezdili v realu).
  • Pff další nudná srágora tony hawk... *7* *9* *13* *11* *16* *12*
  • michaliuz18
    LIGHTS UP guirella radio ! turu tutu
  • THPS2 byla jedna ze zásadních her, kvůli které jsem si koupil své první PC vybavené 3D kartou, ač mne skate nikdy předtím (ani potom) vlastně moc nezajímá.. :)

Chtěl bych zažít to, co do dneška zažiju, když si pustím tuhle "vykopávku" - responzivní ovládání co člověka inhed vtáhne do děje, systém triků, který osloví příležitostné hráče stejně jako skutečné mistry, skvěle vybraný soundtrack a chytrý leveldesign a přirozeně působící animace skejťáka které nezdržují a jaksi samozřejmě srůstají s hráčem..
  • CRYPT
    Bych se tesil, protoze THPS serie je pro mne srdcovka, jenomze to vychazi opet jen pro konzoli....
  • kubi-wan
    S Tony Hawkem je to úplně jak s Heroesama, nejlepší byla dvojka a trojka!
  • Kozy
    Prima, zrovna dneska jsem si řikal že bych si rád nějaký skejty na ps4 zahrál. Naposledy jsem hrál OlliOlli a to bylo kromě hudby strašný.
  • vždycky to byla Arkada, už to že máš sbírat nějaký videokazety nebo písmenka, chci vidět v simulaci jak by to ta postava dělala :D
  • tony hawk nikdy nebol realny ani simulacia..a to je dobre
  • a v lednu na PC po vzoru GTA :)
  • Kdyby radsi udelali Skate 4... to byla jizda... Tony Hawk kterej stiskem krizku preskocil auto s zavrenyma ocima to neni ono v tehle dobe ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit