Přejít na výpis diskuzí
Další Tony Hawk hra vyjde ještě letos pro PlayStation 4
6.1.2015 | Aleš Smutný
12 příspěvků
-
S Tony Hawkem je to úplně jak s Heroesama, nejlepší byla dvojka a trojka!
-
Bych se tesil, protoze THPS serie je pro mne srdcovka, jenomze to vychazi opet jen pro konzoli....
-
THPS2 byla jedna ze zásadních her, kvůli které jsem si koupil své první PC vybavené 3D kartou, ač mne skate nikdy předtím (ani potom) vlastně moc nezajímá.. :)
Chtěl bych zažít to, co do dneška zažiju, když si pustím tuhle "vykopávku" - responzivní ovládání co člověka inhed vtáhne do děje, systém triků, který osloví příležitostné hráče stejně jako skutečné mistry, skvěle vybraný soundtrack a chytrý leveldesign a přirozeně působící animace skejťáka které nezdržují a jaksi samozřejmě srůstají s hráčem.. -
Kdyby radsi udelali Skate 4... to byla jizda... Tony Hawk kterej stiskem krizku preskocil auto s zavrenyma ocima to neni ono v tehle dobe ;)
-
-
tony hawk nikdy nebol realny ani simulacia..a to je dobre
-
-
vždycky to byla Arkada, už to že máš sbírat nějaký videokazety nebo písmenka, chci vidět v simulaci jak by to ta postava dělala :D
-
-
No jo, kazda hra ma neco do sebe... ja preferuji Skate (nejspis jako vsichni, co nekdy jezdili v realu).
-
-
-
-
a v lednu na PC po vzoru GTA :)
-
Co Xbox to jako na něj nebude nebo co? !
-
Pff další nudná srágora tony hawk... *7* *9* *13* *11* *16* *12*
-
LIGHTS UP guirella radio ! turu tutu
-
Prima, zrovna dneska jsem si řikal že bych si rád nějaký skejty na ps4 zahrál. Naposledy jsem hrál OlliOlli a to bylo kromě hudby strašný.