Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No vypadá to, že toto bude ten správný díl BF, kvůli kterému opustím (alespoň na chvíli) tábor CoD.
  • Crysis je mrtvý přivítejte nového grafického krále *4*
  • Co frame to orgazmus. *1*
  • Tushan
    škoda že v době vydání na to nebudu mít pc *9*
  • škoda toho konce, vypadá to přepáleněji, než oba MW díly dohromady. spíš bych od B3 čekal něco na způsob střídmější akce typu Medal of Honor.
    • jj ... medal, i kdyz byl jeste o hodinu kratsi nez MW, tak jsem se ty 3 hodiny, 6 minut a 28 sekund (neptejte se me proc jsem to stopoval) v podstate bavil .. i kdyz ne realny, ale uveritelnejsi a atmosferictejsi ... o atmo po audiovizualni strance bych se u BF3 nebal .. ale trochu se bojim, ze hrac se bude muset hodne snazit aby mu ruzne drobne nesmysly nebranili vice se do hry ponorit ..
  • DICE respektujem uz dlho. v tomto pripade uz len kvoli tomu ze sa ako jedni z mala vydali tou spravnou cestou. tj. spravit hru na pc a vyuzit vsetky vymozenosti co dnesny HW dokaze. a na konzole dat sice ochudobnenu ale stale pekne vyzerajucu vanilla verziu. takto to bolo kedysi za cias PS1 PS2 malo by to tak byt aj dnes. nie vydavat hry na stare krabicky ktore nestihaju a potom na pc hodit to iste vo vyssom rozliseni. k traileru samotnemu. no co ja viem. je to hrane az moc do arkady a akcie na moj vkus. ale zas tak chcu ukazat svoj engine a ako lepsie nez zburat pol mesta zeano :) (ale imho aj novemu mirrors edge by svedcal frostbite 2 kabatik.) mohli by ale uz aj utrusit nejake konkretnejsie info k BF3 multiplayeru ten ma hlavne zaujima
  • Po delsi dobe hra, kterou si asi predobjednam.
    Nebe bud DICE milostivo, pokud to ale poserou.
    To by je PC komunita sezrala za ziva.

p.s. pokud se vyhnou problemum se server browserem pri launchi hry,tak bude taky dobre *4*
  • tak to mi vyrazilo dech
    • A křísil tě někdo?nebo ještě nedýcháš..
  • The best looking..... Maybe i agree *5*

Na první pohled opravdu hezké.....
    • Akorát teda nemusej stříhat pořád 4 stejný záběry dokola :D:D:D:D: zatím jsem neviděl ze hry nic jinýho než těchdle pír záběrů firt dokola akorát v jiném sledu........... ts ts ts ts tss............
  • Jak se jmenuje ten song na začátku ? btw to byly orgie pro moje oči !!
    • Jn pokud jsi neviděl ty samé záběy jako ostatní tady už po 20x tak tomu věřím :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit