Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Haha pod k tatkovi..už za týden!!
  • del0
    PCčkáře spíš už nebaví to trapný divadlo jménem exkluzivita v režii Soníka a klakou zadarmo v podobě fanboy trotlů.
  • to neni o tom kdo na to nema! spis kdo si neumi spocitat dve a dve dohromady pac by mu vyslo ze za PC+hry da MNOHEM mene (a dostane vice) nez za (levne konzole+ drahe hry) kde preplati mnohem mnohem vic na predrazenejch hrach, tedy pokud si nekupuje sotva 1 hru za rok (to ale pak ta jedna hra vyjde vyjde skra draho...)
  • Asi to baví i PCčkáře, když tak horlivě píší petice za vydání na PC...
  • Nove je to ze hra bude na PC kde ještě nevysla. To ze jsi ji dohral a musel jsi sem jit prudit a delat blbyho je věc jina. hail
  • nj, závist je ošklivá věc, v tomto případě z toho, že budou mít PCčkáři po tom útrpném čekání lepší verzi z míň peněz.. přitom já konzolím to Bloodborne přeju, jen ať si grindí donekonečna, hlavně že je to baví ty kluky a holky na konzolich *4*
  • to se jen tak říká ušáku, asi jako když si řekneš "to jsem z toho blázen, kam jsem dal ty klíče" , neznamená to, že by ses měl jit hned nechat internovat do bohnic *3*
  • ucho
    Jestli bys to ovládal na gamepadu jako magor, jako magor to budeš ovládat i na klávesnici s myší. Ovládací zařízení totiž nerozhoduje o tom, jestli je někdo magor...
  • No hlavne to nebudem musieť ovládať na gamepade jak magor.
  • Jack1947
    Já to přeji těm pcchráčům těm normálním, co nejsou vyhraněni vůči platformě... ostatní at shoří ve vlastní štávě. *4*
  • del0
    "masochismus hrát na kancelářském vybavení"

Ano. Omlouvám se, že kvůli nám PC hráčům s kancelářským vybavením nemůžou fungovat crossplatformní hry. Holt máme omezené možnosti. *15* *15* *15*
  • del0
    Holt kdo nemá na kvalitní PC, hraje na konzoli. Jaké to překvapení. *15*
  • A to redakce slibovala ze bude diskize hlidana....ostravaci na to maji hezke slovp...
  • homeles8
    to je dobrý bonus. Čim víc hráčů tim lepší hra. (!)
  • Keyz
    To je teda bonus *15*
    Něco jako pohled z první osoby. Konzole také má MP.
  • jindra.veliky
    mnohem lepsi? lepsi grafika, kterou si uzije 1% hracu *15* *15*
  • napři multiplayer pro 32 hráčů
  • Kanelářské vybavení máš možná tak ty doma. Já mám herních periférií Habaděj včetně herní myši a klávesnice. Jestli používáš kuličkovou myš nebo nějakou optickou shitku z teska tak bych se na to taky ....... ovládání je rozloženo možná bezchybně ale také toho mnoho neumožňuje, takže náplní skoro každé hry jsou bezduché QTE a navíc bez autoaim je ovládání nanic, akcelerace páček je divná a i když si na to zvykneš, pořád je to omezující a s autoaimem hraje hra za tebe a to mě nebaví. Pro mě je masochismus hrát FPS na zařízení, které pro to nebylo nikdy stavěné v quake 3 bys neměl s gamepadem šanci ani proti botům. Proč si myslíš že nový Unreal nevýjde na konzole *7*
  • Keyz
    Nejsou žádné.
    Je klasická edice hry na staré konzole kterou graficky vylepšili na nové konzole a PC. Navíc přidali
    pohled z očí. To je ta jedna možnost jak to hrát jinak navíc.
  • navíc, někomu stačí málo, já třeba budu spokojený, když se to nebude sekat jako na konzolích + ty mody

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit