Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • doufám že z Johnyho udělaj aspoň Jeníka
  • To opravdu nikomu nevadí ten růžový obličej Geralta? Dyť vypadá naprosto tragicky. Kniha jim asi nic neříka že???
    • RangerCZ
      Já také četl knihy, také vím to a to.
      Jenže mi je to úplně u zadku.
      Pokud Sapkowski nic proti tomu nemá, tak proč my jo ?
      A pokud vím, Gerald nebyl "normalní" zaklínač.
      • Ano nebyl normální, zcela ztratil pigment, proto nemůže ani zčervenat, prostě nic, je imunní proti slunci. Prostě to není člověk, ale mutant, čili tohle jsou chyby jako svina...Jenom hlupci obhajují jasné chyby...
        • RangerCZ
          Když to Sapkowski neřeší, já taky ne.
          Pokud vím, jenom díky hře se stal Gerald z Rivie známí po celém světě.
          Každému bylo jedno, to a to i fandům (jako já).
          Já sem měl spíše strach o bojový systém.
          Ale nucož, fanatik je fanatik.
          Jsi jako Shelden z the Big bang theory.
          Akorát bez toho velkého množství IQ buňěk.
          Z tvého vyjadřování jde usoudit, že máš míň než 15.
    • Stačí, že má bílé vlasy. Jestli ti to tak vadí, tak to nehrej a nebo si udělej vlastní hru s albínským zaklínačem ;-)
    • Mne to nevadi.
      • To ti nevadi, že budeš 100 hodin čumět na něco, co je úplně špatně vytvořeno???
        • Je mi uplne u p*dele ze budu cumet 100h na Geralta kterej neni bilej jak balkanskej syr. Vubec mi to nevadi.
          Chapu ze mas desnej problem s tim ze nekdo presne pismeno od pismene nedodrzuje zakladni stavebni kameny knizek ktere se toci pouze kolem barvy pleti zaklinace a jeho druziny ale s tim uz holt nic nenadelame.
          Mozna kdyz budes jeste trochu sprostsi a jeste trochu vic nadavat ostatnim diskutujicim kteri to citi jako ja tak si konecne vsichni uvedomi jak je to uplne spatne a jak cela hra nebude fungovat kvuli barve pleti hlavni postavy.
          Vsechny knizky se zaklinacem se mi moc libily. Proste citelna brakova literatura s relativne uveritelnym fantasy svetem. Nedelal bych z toho bibly. Jde o prd. Mne staci kdyz se budou knizkama inspirovat a ukazou nam kvalitni pribehove RPG.
          • Braková literatura? Jak jsi na to přišel. Fantasy patří do krásné literatury... Ten kdo má problémy s mluvnící českého jazyka by se raději neměl vůbec vyjadřovat o literatuře pyčo...
            • pyčo....
            • RangerCZ
              Ten jenž se nemůže vyjadřovat slušně nemá právo mluvit !
            • Ja vedel ze te to nakopne. Ani nevis jakou mi to udelalo radost.

Zkus si poposednout, vytahni si hlavu z pr*ele a uvidis ze bude lepe.
        • wenceslaus
          Úplně špatně?
          • Samozřejmě, Geralt je mutant nemůže měnit barvu, pleť má bílou, nejblíže tomu byli v jedničce i ty vlasy byly správně jenom v jedničce, Geral je má bllé jako mléko jako v jedničce, čili nechápu proč je má ve dvojce stříbrné. No a ta pleť je úplne WTF. Prostě tohle jsou ty důležité detaily, pro které bych vraždil...
            • Lawliet
              Jsem s tvojí mámou ovce nepásl, aby jsi mě stejně oslovoval.
            • Geralt není člověk ty pyčo přemoudřelá, nikdy nebyl ty idiote...
              • Reakce na příspěvek:

Co to meleš?Nebyl člověk?Narodil se jako normální dítě,jeho matka byla čarodějka.Zmutoval až během "Zkoušky trav" ty vemeno.
            • To neni lore, to je prostě stavební prvek hlavního charakteru, když pominu, že jsou úplně vedle s premisy příbehu, tak očekávám aspoň správně hlavní charakter.
              • Lawliet

Reakce na příspěvek:

Můžeš mi říct, o čem to meleš? Já také četl knížky a ta narůžověla barva na jednom screenu mě vůbec nerajcuje.

Krom toho celé knihy jsou o konfliktu toho, že geralt si připadá jinej, nelidskej, mutant, bezcitny stroj, ale spousty, spousty postav se ho snaží několikrát přesvědčit, že je jeden z nich a že na reflexech a tvarů zornic nezáleží. Je to jeden z hlavních konfliktů knihy, ale ty jsi tak hloupej a jak bych to řekl natvrdlej, že jsi si nevšiml.

Samozřejmě knížky dávají v kontrast i jeho alter ego. Zaklínače. Kdy ho zahlédnout prostí lidé při práci. Pod vlivem lektvarů, zuřit, rozsevat smrt.

Přestaň si myslet, že jsi si přečetl knížky, že spisovateli rozumíš. Podle mě jsi opravdu nevnimavej člověk, co si myslí, že po přečtení knížek tu půjde něco kritizovat, ale děláš ze sebe jako rad tezkyho vola.

Těžce se divím teď sám sobě, že podobné arogantní hloupého usmrkance se snažím poučit o představivosti a chápání vnitřních pochodu knihy, protože je to zbytečné a ty se jen snažíš námastit si ego, ale díky sra*kam, co píšeš, mě to pěkně se*e.
            • Zase "haha" a jeho "lore", nad kterým si denně mastí klobásu svým máslem...
              • Lawliet

Reakce na příspěvek:

Vis co? On tomu hlavně vůbec nerozumí. To je nejhorší a nejvíc provokující, když jsou nejvíc slyšet hloupí, dezorientovani lidé.

GERALT je Člověk. Člověk znechucen světem kolem a tupe haha se rozhodl, že to není jeho nadpřirozena není jeho superhrdinska postava, kterou si vysnil.
            • jj, ten kdo nečetl předlohu, tomu to může být úplně putna. Ono si toho všimli např. i moddeři http://www.nexusmods.com/witcher2/mods/2/? Docela mě rozčiluje, že si nepohlídaji takové detaily, když se kasají, že čtou předlohu pořád dokola
            • wenceslaus
              Přiznám se, že tohle je mi úplně jedno. Ale na jednu stranu tě chápu. Kdyby to bylo historický, tak mě budou vadit i takový malichernosti :-)
            • Jestli ti to tak vadí,zkus si na monitoru upravit sytost barev a je to. *3*
    • Ilusiveman
      Tož je ožraté.
  • Patril som medzi fanúšikov štúdia CD RED ... a Zaklínača som považoval za topku medzi RPG. Malé nevýrazné štúdio, ktoré vytvorilo hru s atmosférou a pohladilo srdcia hráčov. V roku 2007 som našiel top hru a tvorcov, ktorý stoja za hráčom. Vlastním prvý aj druhý diel vo viacerých edíciách... zberateľská, rozšírená, platinová, stolovú hru Zaklínač a všetky knihy A. Sapkowskeho. Svet Zaklínača bol pre mňa modlou medzi hrami. Samozrejme som sa tešil na ich vrchol a zavŕšenie ságy, ktorý som chcel znovu spečatiť kúpou zberateľskej edície. Nie hra bude určite skvelá, ale to, že zberateľská edícia je po týždni v čudu je viac ako výsmech skalným. Nie každý je denne na nete a sleduje eshopy. Stačil týždeň a zmenil som názor na ústretovosť a taktiež na férovosť. Určite nie som jediný skalný fanúšik, ktorý prepásol možnosť zakúpiť si zberateľskú edíciu Zaklínač 3 a určite nie som jediný, ktorého to doslova nasralo. *16* *16* *16* *16*
    • Ilusiveman
      Neřvi. Já jsem dneska hodil svůj telefón displayem napřed o chodník a také žádnou sběratelku mít nebudu. *1*
    • Kdyby jsi byl takovej fanoušek, jak tady pindáš tak máš sběratelku dávno před objednanou. Předešlý díly se vyprodaly rychleji.
      • Učite nie, The Witcher 2 zberateľská edícia bola na predaj dlhšie. Ale podľa Tvojej reakcie si to určite nepamätáš. *3* *3*
    • To je smutnej příběh *15*
    • Magister_Peditum
      Naprostá tragédie... *15*
      • No v celku áno..... moja reakcia bola trošku bola prehnaná, Zaklínač ako hra je naozaj skvost a určite ju neodpíšem, prehliadol som o pár dní predpredaj a dopadlo to tak ako dopadlo. Naozaj ma to mrzí mať komplet 1 a 2 viacerých edíciách a finále vynechať. Hold smola. Škoda, že tú tzv. exkluzivitu nepodmienili vlastníctvom predošlých dielov. No nič klasická verzia bude stačiť. Na hru sa teším tak či, tak. *3* Prajem veľa dobrých hier.
  • Proč mi velmi "sympatická" a "příjemná" redakce maže příspěvky v tomto článku opravdu nechápu. Chtěl bych vysvětlení. Třeba od Bacha.
    • wenceslaus
      Možná protože tvoje verze slova „exkrement“ se běžně považuje za vulgární a nevhodnou. :-)
    • Ja bych ti to napsal ale ten prispevek by mi taky smazali.
      • Tobě ho smažou už jen za to, že jsi Drastič *5*
  • Magister_Peditum
    Johnny je docela divné jméno. Doufám, že v češtině to bude nějaké víc zaklínačské jméno. Jen aby se tam nevyskytoval nějaký čaroděj jménem George. *9*
  • imo ten krpec je strasne nesympatickej a meli by ho odstranit ze hry, nebo alepson dat dialogovou volbu ve ktere ho zabijete
  • ty vole, Monča Flašíková sa dostala do hry :D
  • Takto vyzerá ten slávny Jožin z Bažin!
  • P1trs
    ja celou serii pohrbil uz po 20ti hodinach jednicky *2*
    • Jednička byla divná. Dej šanci druhému dílu. Pokud jde o příběh, jedničku vůbec hrát nemusíš.
    • Proč končíš před polovinou?
    • Blue.Shark
      To ses připravil o dobré zážitky...radím zkusit znova *5*
  • Poradte nekdo jak v 2 zaklinaci hrat efektivne pestni souboje ?,jelikož ja si stim nevim rady a kdyz mam na zacatku hry sejmout ty bachare, tak to proste nedam a vždy me ten 2 umlati (obtizoxt mam 2) Jsem lamak vim to ale rada by se hodila :-)
    • vsak ti tam vzdycky vyskoci pismenko co mas zmacknout a musis vcas zareagovat...pokud hrajes na PC ... je to vzdycky jedno z W,A,S,D ... nekdy je to kombinace 2 zasebou...treba W a hned S

pestni souboje jsou to nejjednodussi co tam je ;)
      • Vzdyt to pisi jsem lamak a nez stacim zareagovat je pozde jelikoz to pismenko se objevi jen na malou chvilicku :-)
        • stahni se program cheat engine, má to integrovaný speedhack, a ten si nastav na 0,5 hra ti pak pojede poloviční rychlostí, nezapomen to po souboji zase vypnout.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit